Şimdi Ara

Logitech z-5500'e yıldırım düştü :))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

hocam parçalayıp göndermek o kadar kolay değilki yakın olsaydın bana gelip bakardım yapılacak gibiyse yapardık değilse hiç umut yoksa ben o kabinin içersindeki baskı devreyi klonlar yine aynı şekilde kullanmaya çalışırım çünkü gerçekten kaliteli bir 5+1 bu seri

Sen merak etme ben elektronik kısmını bass-driver hariç söker gönderirim, tabiki eğer bakarım dersen

Hatta diğeri daha kolay onuda gönderebilirim

hiç uğraşma

elektirik idaresini ara zahiyatının tamir parasını versinler

bir memur yolluyorlar cihazları ülçüp hesap çıkarıyor

sonra istediğin yerde tamir ettir

hakkınızı arayın bön böyle üç sefer pc uydu televizyon vs tamir parası aldım hemde fazlasıyla

• ohoo emre hocam böle bişe varsa mükemmel olur yaww...

ama marifet elektronikçiye yaptırmak değil kendin yapmaktır...

ben olsam aynen emre hocamı dediği gibi yapar parayı alırdım o parayla da malzeme alır kendim tamir ederdim...
  • Arkada sigorta far can sigorta islere baslamdan onu big degistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Demirel

quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

hocam parçalayıp göndermek o kadar kolay değilki yakın olsaydın bana gelip bakardım yapılacak gibiyse yapardık değilse hiç umut yoksa ben o kabinin içersindeki baskı devreyi klonlar yine aynı şekilde kullanmaya çalışırım çünkü gerçekten kaliteli bir 5+1 bu seri

Sen merak etme ben elektronik kısmını bass-driver hariç söker gönderirim, tabiki eğer bakarım dersen

Hatta diğeri daha kolay onuda gönderebilirim

hiç uğraşma

elektirik idaresini ara zahiyatının tamir parasını versinler

bir memur yolluyorlar cihazları ülçüp hesap çıkarıyor

sonra istediğin yerde tamir ettir

hakkınızı arayın bön böyle üç sefer pc uydu televizyon vs tamir parası aldım hemde fazlasıyla

Yıldırım için ödeme yapacaklarını sanmam, nötr kopmasından kaynaklı arızalar için yardımcı olduklarını duymuştum. Saygılar

• tda 1562q

Hocam çok mantıklı olur. Benim pcnın güç kaynağı 3 kere yandı flat monitör bir kere yandı her seferinde de cihazların yenisini aldım-keza televizyon ve uydu cihazı da aynı şekilde-. Zor olacağı için tamir etmek istemedim. Direk değiştirdim Paradan da arttı.Memur insafsızlık yapıp düşük yazmıyor...

alpernbugra

Hocam her türlü arıza için ödemesini yapıyor ve sorun olduğunu biliyor zaten, Yüksek volt geldiğinde filan Eğer sorun eviniden çıkmıssa yani binanızın tehsisatının kalitesizliğinden veya yıldırım cihazın direk üzerine düştüyse zaten ödeme yapmazlar.

Ceryanın en pahalı olduğu ülkelerden hemde o kadar para verdiğimiz cihazlarımız yanıyor. Elektirik kesiliyor.

NOT : eskiden tasarruf için elektirikleri keserlerdi.Bende teki arar, balıklarım ölüyor elektiriği açın! derdim

Anında mahallenin elektiriği gelirdi

• Arkadaşlar şimdiden yardımlarınız, verdiğiniz fikirler ve tüm katkılarınız için teşekkür ederim.

Malum iş peşinde koşturduğumuzdan gün içerisinde yorumlarınız ve sorularınıza cevap yazamadım.

Bu arda farkettim ki, Sony TDA-530ES , Sony CDP-307ESD , de yine bu kervanda arızalanmışlar. Onları bu sabah farkettim ve direk tamircinin yolunu tuttum, allahtan mühim bir sorun yokmuş, beslemedeki, diyotlar yanmış, 3-5 kuruş verip hallettirdim.

Sizinde tavsiye ettiğiniz üzere sanırım bu 2 cihazda da besleme doğrultma devre elemanlarında sorun var. En azından diğer 2 cihazda meydana gelen sıkıntıda benzer durumdan meydana gelmişti.

Uzun lafın kısası, yarın düzgün bir avometre alıp cihazları sökeceğim, fotoları daha geniş açılı çekip burayada yüzkleyip, özellikle trafo çıkışı ve regülasyon devre elemanlarını kontrol etmeyi deneyeceğim.

• Mesajim dursun pc'e geçince bide ben bakayim bu fotolara..

Resmen cinayet sonrasi adlı tıp yetkilileri olayı çözmeye çalışır dosyanın başına çökerler ya hani fotolar incelenir, Nasıl olduğu neden ve nereden olduğu hakkında beyin firtinasi estirilir falan konunun ilerleyis şekli onun gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Mesajim dursun pc'e geçince bide ben bakayim bu fotolara..

Resmen cinayet sonrasi adlı tıp yetkilileri olayı çözmeye çalışır dosyanın başına çökerler ya hani fotolar incelenir, Nasıl olduğu neden ve nereden olduğu hakkında beyin firtinasi estirilir falan konunun ilerleyis şekli onun gibi..

Valla aynen öyle oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Mesajim dursun pc'e geçince bide ben bakayim bu fotolara..

Adli tıptan tek farkımız bir sonraki adımda kurbanı diriltmek olacaktır
  • aynen hocam bencede
  • Arkadaşlar eğer uygunsa şu ürünü alacağımhttp://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/my-68-digital-olcu-aleti-multi-metre-avometre-65592348 acil cevap ve ürün hakkında yorum bekliyorum Uygunsa bu daha hesaplı, sanırım bir alt modeli :http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/my-64-digital-olcu-aleti-multi-metre-avometre-65407960

• hocam sakın bulaşma bu adi çin malına bende my-64 modelini aldım 1 hafta bile kullanamadım bozuldu gitti lanet olsun diyorum pazarlayana da satana
  • hocam sakın bulaşma bende de my-64 vardı hemen bozuldu sakın alma aman dikkat git proskit al aynı paraya bundan bin kat daha kaliteli ...
  • quote:

hocam sakın bulaşma bende de my-64 vardı hemen bozuldu sakın alma aman dikkat git proskit al aynı paraya bundan bin kat daha kaliteli ...

Amanınnn, valla cevap gecikince almış bulundum, neyse canımız sağolsun, inşallah bozulana kadar halletmiş olurum
  • hocam naptın sen keşke almasaydın yaww neyse sen çok dikkat et sakın yanlış kademede ölçüm falan yapma hemen uçurursun aleti ok...

senin işini görür fazlasıyla elini çabuk tut ok ...
  • evet tamir ne durumda hocam hiç sesin soluğun çıkmıyor ben bugün detaylı bir inceleme yaptım bu z5500 de 7 adet TDA 7294 100 W RMS çıkış veren AB sınıfı anfi entegresi kullanılıyormuş...

Bass Hoparlörü yani subwoofer için TDA 7294 den 2 adet kullanılarak köprü anfi yapılmış... uydular içinde TDA 7294 kullanılmış fakat uyduları 12 W gibi çok komik bir rakam mış. max 25 watt uydu hoparlörleri...

yani elektronik bilgisi iyi olan biri için Logitech Z-5500 yapmak o kadarda zor bir 5+1 devresi değilmiş...

şahsen size yemin ediyorum bu logitech z5500 bende olsa ben aynısı klonlardım bakın size yemin ediyorum aynısı (kontrol podu hariç )

çünkü zamanında bu subwooferlar ve anfilere az kafa yormadım az portlu kabin yollu kabin crossover devreleri vs vs ler yaomadım...

Bir ara Creative nin bir zamanların efsane 2+1 i Creative T-2500 serisi 2+1 inin bizzat orjinal kabin ölçülerini alıp bende 13 cm subwoofera kabin yapmıştım ayne ses kalitesini veriyordu size yemin ediyorum bakın

şuan bu sistem bende olacak off off tamir etmek için uyku falan uyuyamazdım ne yalan söyiyim yaww...

sahi hocam sen gel bana bu sistemini sat böle bozuk şekilde ben bunu alıp üzerinde kendimi geliştiriyim olmazmı yaww ???

• quote:

evet tamir ne durumda hocam hiç sesin soluğun çıkmıyor ben bugün detaylı bir inceleme yaptım bu z5500 de 7 adet TDA 7294 100 W RMS çıkış veren AB sınıfı anfi entegresi kullanılıyormuş...

Bass Hoparlörü yani subwoofer için TDA 7294 den 2 adet kullanılarak köprü anfi yapılmış... uydular içinde TDA 7294 kullanılmış fakat uyduları 12 W gibi çok komik bir rakam mış. max 25 watt uydu hoparlörleri...

yani elektronik bilgisi iyi olan biri için Logitech Z-5500 yapmak o kadarda zor bir 5+1 devresi değilmiş...

şahsen size yemin ediyorum bu logitech z5500 bende olsa ben aynısı klonlardım bakın size yemin ediyorum aynısı (kontrol podu hariç )

çünkü zamanında bu subwooferlar ve anfilere az kafa yormadım az portlu kabin yollu kabin crossover devreleri vs vs ler yaomadım...

Bir ara Creative nin bir zamanların efsane 2+1 i Creative T-2500 serisi 2+1 inin bizzat orjinal kabin ölçülerini alıp bende 13 cm subwoofera kabin yapmıştım ayne ses kalitesini veriyordu size yemin ediyorum bakın

şuan bu sistem bende olacak off off tamir etmek için uyku falan uyuyamazdım ne yalan söyiyim yaww...

sahi hocam sen gel bana bu sistemini sat böle bozuk şekilde ben bunu alıp üzerinde kendimi geliştiriyim olmazmı yaww ???

Valla sizi dinleyip son anda iptal ettim ilgili multimetreyi. Bu yüzden başlayamadım yarın alsam en erken pazar başlarım. maksimum 70tl ye hassas, gerekli ölçümlerin tümünü yapabileceğim bir multimetreye ihtiyacım var.

Z5500 ün klonlanmasına gelince onu ben bile yaparım

Gel görki iş DAC kısmında yoksa amacım 5.1 power olarak kullanmak olsa orası çok kolay hatta kontrol dac pod için olan arakablolar var ebay de LOGITECH Z5500 KONTROL POD İPTAL KABLOSU direk onu takıyorsunuz direk 5.1 power olarak kullanabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 9 Kasım 2012; 19:20:47 >

• hocam sana şu multimetreyi tavsiye ederim bak al kesinlikle pişman olmazsın bana güven...

bu arada bende sizi elektronikten anlamayan biri sanmıştım meğer yanılmışım hocam kusuruma bakmazsınız artık

Proskit MT1232 MODEL Ölçü aleti gerçekten kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahip yanılmıyorsam japon malı falan... fiyat en son 40$ falandı şimdi ne kadar bilmiyom..

işte resimler

• malzeme kendini belli ediyor hocam valla mükemmel bir ürün bende alacam yakında bundan bi tane

• Valla elektronikten anlarım desem bu işin üstadlarına eğitim görmüşlerine kabalık olur

Avoya gelince, bir kaç arkadaş daha belirttiğim fiyat marjında tavsiye versede yarın gitsem alsam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.