Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama şimdi wolverinecim çin mallarını biliosun adamlar herşeyi ucuza malediolar televizyonlar bas bas bagarıyo almayın die tamam sorun çıkarmayabilir ama insan kıllanmıyo diil bazen...ekonomiyi ele geçirdiler ucuza malettikleri mallarla..pek anlamam ama işte ön yargı oluşuyo insanda yinede..ucuz etin yahnisi....
  • Tabikide alamam diyemicem sonuçta seçenek yok mecburen almak zorunda kalacam...Ama derler ya ucuz çin malı diye her sektörde vardır giyim olsun elektronik olsun...Neden bütün ihaleleri çinliler kapıyo çünkü kalitesiz malzeme ve ucuz işçiyle bi malı en ucuza malettikleri için...Ben yaptıkları elektronik saglam diil dayanmaz demiyorum ama aynı işi belkide amerikan fabrikası yada bi alman fabrikası yapsa o alet daha fazla dayanır garantiydi carttı curttu tabikide var ama bi mal 2 sene sonra garanti kapsam dışında kalınca saglamlıgı asıl ozaman belli olur..
  • Bu arada woofer ve tiz testi için dosyaları nası atabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Böyle bir saçmalık yok, ben 3 ay boyunca son ses kullanmıştım jazz 9940b'yi ve tüm dvdleri son seste izledim. Hatta dts kodlu filmleri bile. Set bana mısın demedi...
    Sattığım arkadaş da aynı şekilde son ses dinliyor, o da son derece memnun.
    Böyle safsataları kim çıkarır da aklınıza sokar anlamam ki!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

mehaba arkadaşlar.....nasip olurda bulabirsem jazz9940b alacağım.....ama aklıma bir şey takıldı......9940b de sesi sonuna kadar acınca sigortamıdır nedir yanıyormuş diye duydum........lütfen böyle bir şey olmadığını söyleyin........sesini sonuna kadar kökleyemeyeceğiz ama insan düşünmedende edemiyor............

haklısınız abi....bana da bir garip gelmişti...wolverine kardeş senin yaptığın testleri okudum...ama yine bir sorayım dedim........bu arad yazdığım bir forumda...."önceleri beğenmiyordunuz,şimdimi kıymetlendi diye yazmışsın..."...bence yazılabilecek en doğru şey...millet kıvranıyor bununla ilgili kaç tane forum açıldı.....ama ben hep beğenmiştim bu seti ilk gördüğüm anda.......abi nerden bulacaz bu 9940b yi.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 13 Mayıs 2005, 14:48:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EnjoyTheSilence

de2en bilgisayara takınca oluyo ses çıkıyo yanlız ses kartı ve gitara uygun jack girişleri olması gerek....kardeşimde varmış oda bana yardımcı oldu bu konuda...izmirde oturuyosan çankayada rahat bulursun...walla kardeşim öle dedi uheuehueheue....ama oluyo...fakat gitar anfisinden aldıın sesi alamazsın onu baştan söliim...gerçi sende Z5500 var akıllara zarar bi sistem...yinede gerçek rockçuysan ii bi anfinin yerini hiçbişi tutmaz derim

Anladım..Çok teşekür ederim...Dandik de olsa bir anfi almak lazım o zaman..Hiç uraşmaya gerek yok...
    Eyvallah EnjoyTheSilence Kardeşim...Kardeşine de teşekkür ederim...

• jazz 9940b için denecek tek şey şu an seti satan yerlerde stok tüketiliyor. Bulabilirsen şanslısın. Kanaatimce stoklar bitince o set artık gelmez..
  • Eger izmirde oturuyosan daha bugün jazz gördüm haberin olsun
  • jazz 9940 satan yerler var hala ama analog olanı, yani 9940b olan dijitalini satan zor..
    quote:

Eger izmirde oturuyosan daha bugün jazz gördüm haberin olsun
  • quote:

enjoytheslence arkadaşım maalasef ısparta dayım mavi donanım,hs,teknolojix hiç birinde yok....................gördüğün modelin 9940b olduğundan eminmisin..................eğer öyleyse................diyecemki A LLAH RIZASI İÇİN ...sana yakınsa bu dükkana bir uğrasanda telefonunu alıp arif315@mynet.com.tr ye bir mesaj atsan.............valla ne kadar iyi olur..............zira 9940b bitti artık bende aramaktan bittim...............
  • quote:

jazz 9940 satan yerler var hala ama analog olanı, yani 9940b olan dijitalini satan zor..
    quote:

wolverine kardeş...........benim bu 9940b yi bulma ihtimalim % 1 ihtimal..................acaba analog 9940 ı alsam birde jazz dekoder mi alsam.........ama jazz dekoderde bulamıyorum hiç bir yerden.......................şimdi bugün hızlı sitemde umutsuzca dolaşırken..........gözüme bir kutu ilişti....şöylecemen bi yakından bakim dedim...............................logıtech z-680 thx li hemide http://www.tomshardware.com.tr/video/20030108/speaker-10.html....................güzel bir bayan vardı"bu z-680,z-5500 den sonra mı çıktı ....?"..diye sordum....kız gitti bir herife sordu adam "aynı aynı dedi"....bende "o keydir dayı....."....dedim çıktım................acaba bunu alasammı.....z-5500 ye göre artıları eksileri neler.......axes kartım var peşin fiyetına 10 taksit aslında uygun....................ne yapacağımı şaşırmış durumdayım optikli/koaksiyelli bir 5.1 alacağım ama kara veremedim......................jazz 9940b bulamayacağız bu gidişle...9940b alayım dedim jazz de-005 dekoderi bulamadım....9940 ta yattı bu gidişle......senin tavsiyelerin varmı....bana öyle cok cok süper bir şey lazım değil.......jazz 9940b nin fiyatlarında...basları,tizleri tatminkar olan bir sistem olsun yeter bana..............yoksa z-5500 yada z-680 mi alsam.............................logıtech x-5300 var bide bunda optik/koaksiyel girişler varsa bunu mu alsam...playsıtatıon 2 garip garip bekliyor evde.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 14 Mayıs 2005, 17:10:12 >

• z5500, z-680e göre daha kaliteli ve daha güçlü bir üründür. Ama sesini çok açamıycaksan z-680 de megaworks'tan daha güçlü bir set olduğuna göre ve ps2de kullanacaksan (z-680 dijital bir set olduğu için optic bağlantı ps2 ile kurulabiliyor) o zaman sana z-680 almanı öneririm. Ama bana önce sana z-680 ve z5500 için verilen fiyatları söylersen daha iyi olur. z-680 artık hemen hemen hiçbir yerde bulunmayan bir set, bulduğuna şanslısın. Fiyat olarak ne dediler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 14 Mayıs 2005, 23:56:50 >
  • Ispider kardeş gördüüm yerde 9940 vardı 9940b modeli yok ama ben pazartesi gidip konuşiim adamla eger getirttirebilirse sana telefonunu veriim..
  • quote:

Ispider kardeş gördüüm yerde 9940 vardı 9940b modeli yok ama ben pazartesi gidip konuşiim adamla eger getirttirebilirse sana telefonunu veriim..

hay sen cok yaşa canım arkadaşım ya.....ama getirtebileceklerini pek sanmıyorum...dükkan hızlısistem gibi,türkiye genelined mağazaları olan büyük bir firmaysa belki diğer mağazalardan bulunur......ama tek se biraz zor gibi bakalım.......sanada zahmet oluyor..şimdi ben logıtec z-680 buldum,9940b yi beklerken oda satılmasın...valla kabak gibi kalırım ortalarda......sen fazla uğraşma bir telefonu yeter bana....yada 9940 var dedin dükkanda jazz dekoder varsa..o şekildede olur...........pazartesi bakarsın aynı gün 9940b yada 9940+jazz dekoder varsa mesaj atarsın telefonunu.............. olumsuz cıkarsa alacam o z-680 ni mecbur.........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 15 Mayıs 2005, 19:09:24 >

• quote:

z5500, z-680e göre daha kaliteli ve daha güçlü bir üründür. Ama sesini çok açamıycaksan z-680 de megaworks'tan daha güçlü bir set olduğuna göre ve ps2de kullanacaksan (z-680 dijital bir set olduğu için optic bağlantı ps2 ile kurulabiliyor) o zaman sana z-680 almanı öneririm. Ama bana önce sana z-680 ve z5500 için verilen fiyatları söylersen daha iyi olur. z-680 artık hemen hemen hiçbir yerde bulunmayan bir set, bulduğuna şanslısın. Fiyat olarak ne dediler?

....wolverine kardeş bu ürün tam benim istediğim gibi o zaman........z-5500 zaten dükyanda yok....getirtebileceklerininde hiç sanmıyorum........zaten z-5500 fiyatı 439 dolar...........z-680 fiyatı 419 dolar dedi herif ama bazı mağazalarada z-5500 e göre daha pahalı gözüküyor......... sanki 419 ytl ymiş gibi sevindim bende..alacak olursam fiyat işlerini konuşurum.....arada pek fiyat farkı yok ama...z-680 de prologıc 2 de var......ben sistemi 25metre kareye kuracam ,e megayı da aşar diyorsun z-680 yeter bana zaten...thx var,prologıc 2 var,daha ne ister bir insan..optik/koaksiyel desen tamam....ben bunu alayım satılmadan...yanlız kutusu biraz deforme olmuş...sanki birisi satın almışta iade etmiş gibi......bu kafama takıldı....bantlamışlar tekrar falan.....bunlar önemli abi.....çölde susuz kaldım su buldum misali atlarız buna ağzımız yanar valla .....pazartesi 9940b yatarsa bunu almaya gidince bir bakarım...açar dinlerim orda.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 15 Mayıs 2005, 19:55:13 >

• arkadaşlar z-5500 de prologıc 2 birde stereo girişler varmı
  • valla kont kardeş........z-5500 de prologıc 2 yok bildiğim kadarıyla......hatta yok abi hiç duymadım.....buda daha saçma oldu..........yok....yok......valla kont kardeş naptın ses sistemi olaylarını....bu aralar sitede herkes 9940b..ler megalar.arıyor...yok memlekette....benim iş Allaha şükür hallaldu sayılır......sen naptın.......?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 15 Mayıs 2005, 19:29:49 >
  • ben henüz karar vermedim yakından görmek istiyorum peki stereo girişler varmı
  • 1 analog stereo girişi var....paketten optik/koaksiyel çıkmıyor.bildiğim kadarıyla.........
  • peki 1 ile 2 nin farkı tam olarak nedir z-5500de prologıc var sanırım stereo girişle 5+1 ses verdiği söyleniyordu yoksa 4+1 miydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont

peki 1 ile 2 nin farkı tam olarak nedir z-5500de prologıc var sanırım stereo girişle 5+1 ses verdiği söyleniyordu yoksa 4+1 miydi

vardır dostum......ben z-680 alacam bunda var kutıda yazıyor....sitelerde pek yazmıyor...........prologıc bir stereo sesi ön üç hoparlöre dağıtır.............prologıc 2 sesi 5 hoparlöre dağıtır,ama çevreleyen ses olarak...... yani dvd film izlermiş hissi verir......
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.