Şimdi Ara

Logitech Z213 2+1 Speaker 135 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoparlör arıyordum iyi kötü. En uygun fiyatı burada buldum belki benim gibi idare eder bi hoparlör arayan vardır.

Bu kodu yazın 15 TL düşecektir.
    RAMAZAN15TL

• İyi kötü idare edecek bir hoparlör lakin bana sorarsanız parasını hakkeden bir ürün değil alıp iade ettiğim bir hoparlör boğuk bir sesi var en fazla 60 70 lira eder tabi dolar kurundan dolayı fiyatı yükseldiği için şuanki fiyatına bişe diyemem ama tavsiye etmem almanızı.

Bütçeniz uygunsa üstüne 100 tl koyup 2.el temiz z506 alınabilir.Tabikide tercih meselelesi onuda belirteyim.
  • Bende z506 vardı fakat kablo karmaşası, o kadar hoparlörü nereme koyacağımı bilemediğimden satmıştım. 300-700₺ verecek adam zaten bu konuya uğramaz z506 ile kıyaslanacak bir ürün değil ama bu fiyata kalmadı bu tarz ürün. Ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 25 Mayıs 2019; 14:34:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

İyi kötü idare edecek bir hoparlör lakin bana sorarsanız parasını hakkeden bir ürün değil alıp iade ettiğim bir hoparlör boğuk bir sesi var en fazla 60 70 lira eder tabi dolar kurundan dolayı fiyatı yükseldiği için şuanki fiyatına bişe diyemem ama tavsiye etmem almanızı.

Bütçeniz uygunsa üstüne 100 tl koyup 2.el temiz z506 alınabilir.Tabikide tercih meselelesi onuda belirteyim.
    pc demi denediniz ses kartı neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

pc demi denediniz ses kartı neydi?

Alıntıları Göster
    Evet pc de denedim .Şuan z506 var sıkıntısız kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Bende z506 vardı fakat kablo karmaşası, o kadar hoparlörü nereme koyacağımı bilemediğimden satmıştım. 300-700₺ verecek adam zaten bu konuya uğramaz z506 ile kıyaslanacak bir ürün değil ama bu fiyata kalmadı bu tarz ürün. Ben çok memnunum.
    2.eli 175 ila 250 tl arası bulunabiliyor letgoda ve sahibindende ben öyle aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Evet pc de denedim .Şuan z506 var sıkıntısız kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Demek istediğim ses kartınız onboard yada kalitesiz ise en kral hoperlör bile tatmin etmez boğuk gelir ses. Hoperlörden daha önemli olan ses kartıdır ve tahmin ettiğinizden daha çok değiştirir duyduğunuz sesi.Bilginiz olsun sadece şuan zaten memnunmuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 25 Mayıs 2019; 14:37:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aleti tv ye bağlasam olurmu

• Z323 olanı bozuldu bu iş görür mü ?

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    yerini hiç tutmaz hocam
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    R125G 50K denen parçayı bozdum çevirmeli açılıyor cihaz. Hiç açılmıyor kartını bozmadıysam tamir edip kullanıcam çünkü bomba gibi cihazdı Z323 rahmetli
  • 1-sıcak denecek bir fiyat farkı yok.. 160-170 bulmak mümkün..
    2-fiyat 135 değil 150 çıkıyor
    3-D&R satıyor başa bela uzaklaşın 4 alışveriş yaptım hayatım boyunca hiçbiri gelmedi paramıda aylarca alamadığım siparişler olmuştu.
  • ikinci el daha iyi bir mal alınır, leş bu hoperlor.
  • Teşekkürler hocam
  • creative a120 alın 2+1 bana dua edin
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    25 tl indirimli almak sıcak fırsat olmuyor ılık fırsat oluyor %15 bile değil bunu n11 den gg den çeklerle zaten isteyen istediği zaman alabilir..

sana gelmiş olabilir ama d&r ile çok sorun yaşayan var forumda evet 4 alışverişimin 4 üde gelmedi..
    en önemlileri
    logitech m185 mouse..
    risk+monopoly..
    d&r firması bedava bişey verse düşünürüm.. ziylan grup flo gibi sıkıntılı bir firma..

senin gibi herşeyi bilen zeka küpleri bi bitmedi doğru diyosun
    5-sende varmıydı? doğru zeka küpüsün ama kullanma daha iyi..
    çünkü mahalle dedikoducusu gibi laf yetiştirmeden öte gidememişsin..

hoparlöre kötü demiyorum ama bu fiyatlara getirebilirsiniz çoğu zaman bu fiyata yakın alabilirsiniz GG de kampanya oldu 149,90 a bu model.. 150/30 çekle ve 80/20 çekle alınabilirdi.. bayram geliyor n11 çekleri olacak tavsiyem Creative SBS A120 Siyah Speaker yukarıda özelkuvvette bu modeli yazmış sanırım.. ama aralarında ciddi bir fark yok.. döviz kuru malum ama ihtiyacı olan imkanı olan Z313 200 civarına alsın 200 ün altına getirirse kapsın.. ben fiyat hakkında ve firma hakkında değerlendirmemi yaptım olumsuz tecrübemi paylaştım.. fırsatın yüzde 12 - 15 aralığında bir indirim fırsatın ılık uyup uymamak insanlara kalmış.. eleştiri, değerlendirme yorum kaldıramayacaksan konu açma bedava beyinli kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 26 Mayıs 2019; 3:6:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.