Şimdi Ara

Lokal anestezi ile tırnağımı kestiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar 4 5 tane iğne vurduktan sonra tam uyuşmadan makası tırnağın altına sokup kesti daha sonra törpü yaptı sanırım bişey sürterek
    En başta insülin iğnesi vurmuştu ağrıtcakmıs galiba biraz
    Doktor 2 saat sonra baya bi ağrır dedi ama şimdiden dayanamıyorum ağrı beynime vuruyo 1 saat sonra ne olcak kim bilir

• ahhhhh içim acıdı Geçmiş olsun kardeş...
  • Sağolasın
    Şu an ağrıdan dizim titriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshLeyTisdaLe -- 8 Ağustos 2008; 15:51:41 >
  • Sen pansumana gittiğinde acıyı göreceksin

O etine yapışmış olan sargı bezini çekerken şekilden şekile giriyor insan.

Büyük geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin böyle acı
  • bende bir hafta önce sol baş parmak tırnağını batması münasebetiyle hepsini çektirmek zorunda kaldım. ne zaman ayakkabı giymeye başlarım varsa böyle bir tecrübesi olan arkadaş bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10urz

Sen pansumana gittiğinde acıyı göreceksin

Pansumana gitmiycemki kendim cıkarcam cokmu acıyo yahu
  • Offf ne diyorsun. Kendin yaparken çok zorlanabilirsin. Beni biri tutuyordu diğeri pansumanı alıyordu.
  • O zaman sargı bezini şimdi cıkariyim
    Benimki yapışmış gibi durmuyo :S
    Ayrıca doktor öyle bişey de demedi
    Farklı olmasın :)
    Hem dedim dikişleri ne zaman aldırmaya gelyiim o erimeli dikiş erir kendisi dedi yani sargı acıcam falan demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshLeyTisdaLe -- 8 Ağustos 2008; 16:23:20 >
  • O iğneyi tırnakla etin bitiştiği yere vurmuyomu öyle bi acı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: AshLeyTisdaLe

quote:

Orjinalden alıntı: 10urz

Sen pansumana gittiğinde acıyı göreceksin

Pansumana gitmiycemki kendim cıkarcam cokmu acıyo yahu

git dostum tabiki pansuman öncesinde oksijenli su ile yumuşatıyorlar kurumuş yerleri yapmazlarsa sen söyle tabiki cani hemşiler çıkabiliyor bazen. ilk pansumanımı yapan hemşire dikişlere bastırarak yaptı sanki bilerek acı çektirme gayreti içerisindeydi pis mazoşist. ikinci pansuman tam tersi kibarcık bi hemşire öyle nazik davrandı ki anne şevkati hasret kalmış biri olarak o an sarılasım geldi hemşireye, ilk pansumanı yaptıran hemşirede ordaydı hani mazoşist olan ilk pansuman gibi olmadı dedim ortama, nazik hemşirenin yüzünde işini iyi yapmış olmanın vermiş olduğu o mutluluk tebessümle belirdi, laf kendisineydi tabi dayanırmı hiç diğeri ' eee tabi zamanla iyileşecek' dedi yüzüme bakmayarak. bende her iki hemşireye yapmış oldukları işe karşılık vermiş olduğum bu tavırla gönlüm rahat bir şekilde ve en öenmlisi acı çekmeden odadan ayrıldım. bakalım üçüncü pansuman ne olacak mazoşiste denk gelirsem intikamını alır valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swes -- 9 Ağustos 2008; 16:31:37 >

• Allah Allah sen naptın 3 4 kere pansuman yav adam dedi 3 gün sonra düzelir pansuman mansumanda demedi
    He bi kere pansumana gel dedi onada başka hastaneye gitcem cektirdiim hastane uzakda
  • quote:

Orjinalden alıntı: AshLeyTisdaLe

Allah Allah sen naptın 3 4 kere pansuman yav adam dedi 3 gün sonra düzelir pansuman mansumanda demedi
    He bi kere pansumana gel dedi onada başka hastaneye gitcem cektirdiim hastane uzakda

ben tırnağın tamamını çektim 3 günde bir yaptırıyorum 15-20 gün boyunca devam eder bu iş daha bir hafat oldu ve ikinci pansumanı yaptırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.