Şimdi Ara

Lol'den sıkılınca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinizin başına gelmiştir mutlaka arada o kadar sıkılıyorum ki "ya tamam bu son olsun bir daha oynamıyacam lol " diyorum takımdakiler yüzünden olsun feeder lar durdur yere bok atanlar falan . Boyle durumda kalınca direk başka bi oyun arıyorum. Sizin bu şekilde oynadığınız oyun var mı? MMO RPG tavsiye ederseniz sevinirim Knight tarzı oyunlar ama daha yeni :)

• banada lazım bıktım şu loldeki çocuklardan
  • d3 hardcore fakirsen oynayamazsın o var ama
  • Osu! oynuyorum hem aim geliştiriyor hem bedava hem eğlenceli hem binlerce şarkı seçeneği var hemde yetenek oyunu.
  • Ne tarz bi oyun istersin rpg moba mmorpg ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dota 2, smite, bf3, daha pratik dersen su phantomlordun oynadigi bir oyun vardi adini unuttum, o olabilir, illa online olacak diye bir sey yok dersen fifa 13 vsvs.

Mount and blade var bir de baya zevkli

• Ben LOL'den bazen yeter lan artık oyun oyun nereye kadar diyip bıkıyorum ; ama yine de alışkanlık,pc başından kalkamama olduğu için senelerdir , seve seve yine oynuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyvaSever

Ne tarz bi oyun istersin rpg moba mmorpg ?

dediğim gibi mmorpg tarzı daha çok ama fark etmez parayı veren ÇOK AŞIRI düdük çalmasın birde loldeki gibi takımdakılerın yuzunden kaybetme olmasın :)
  • Aynen bende arıyorum mmorpg tarzı oyun. Runes Of Magic beğenmedim. Aion ve Tera online var. Nasıldır sizce? Değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cakir.

quote:

Orijinalden alıntı: AyvaSever

Ne tarz bi oyun istersin rpg moba mmorpg ?

dediğim gibi mmorpg tarzı daha çok ama fark etmez parayı veren ÇOK AŞIRI düdük çalmasın birde loldeki gibi takımdakılerın yuzunden kaybetme olmasın :)

Tera var ama yine takıma bağlı. Sabaha kadar takım halinde dungeon yapabilirsin. 5 kişilik gruplarla boss kesmesi gerçekten zevkli oluyor.
    Onun dışında smite, aion veya wow da olabilir. Bioshock da olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.