Bildirim
LOL oyun izleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
İzlemek istediğin kişi oyunda olduğu sırada o siteye oyuncunun nickini yazıp "Spectate This Game" butonuna tıklayarak o kişinin oyununu izleyebilirsin fakat LolRecorder kurulu olmalı makinende. Ayrıca bahsettiğin oyuncular yerine yabancı streamerları takip etmeni tavsiye ederim zira türk oyuncuların 2-3 gömlek üzerinde çoğu. -
Stream izle bence.
Ama özenme. -
-
niye başta LOL yazdın ? Zaten LoL forumundasın. LoL forumunda olup GTA oyun izleme gibi birşey sormıcaksın ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Curiél
İzlemek istediğin kişi oyunda olduğu sırada o siteye oyuncunun nickini yazıp "Spectate This Game" butonuna tıklayarak o kişinin oyununu izleyebilirsin fakat LolRecorder kurulu olmalı makinende. Ayrıca bahsettiğin oyuncular yerine yabancı streamerları takip etmeni tavsiye ederim zira türk oyuncuların 2-3 gömlek üzerinde çoğu.
Ben yeni başladım biraz ondan Türkleri takip etmek istiyorum, onların hatalarını görmek falan daha yararlı olur diye.
Bikaç twitch kanalı önerebilirmisin? Support oynayan, Supp adc duo stream yapan falan? -
Turk degil ama Froggeni onerebilirim -
bir şey öğrenmek için türk izleme
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
niye başta LOL yazdın ? Zaten LoL forumundasın. LoL forumunda olup GTA oyun izleme gibi birşey sormıcaksın ya
Bunun için geldiydim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X