Şimdi Ara

LOL oyun izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu Holythottur tyressedir, diğer ünlü oyunculardır nasıl oynuyolar napıyolar görmek amacıyla, oyunlarını izlemek istiyorum.Lolnexus diye bi site varmış galiba ne şekilde çalışır bu site varmıdır bilen?

• İzlemek istediğin kişi oyunda olduğu sırada o siteye oyuncunun nickini yazıp "Spectate This Game" butonuna tıklayarak o kişinin oyununu izleyebilirsin fakat LolRecorder kurulu olmalı makinende. Ayrıca bahsettiğin oyuncular yerine yabancı streamerları takip etmeni tavsiye ederim zira türk oyuncuların 2-3 gömlek üzerinde çoğu.
  • Stream izle bence.

Ama özenme.
  • niye başta LOL yazdın ? Zaten LoL forumundasın. LoL forumunda olup GTA oyun izleme gibi birşey sormıcaksın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curiél

İzlemek istediğin kişi oyunda olduğu sırada o siteye oyuncunun nickini yazıp "Spectate This Game" butonuna tıklayarak o kişinin oyununu izleyebilirsin fakat LolRecorder kurulu olmalı makinende. Ayrıca bahsettiğin oyuncular yerine yabancı streamerları takip etmeni tavsiye ederim zira türk oyuncuların 2-3 gömlek üzerinde çoğu.

Ben yeni başladım biraz ondan Türkleri takip etmek istiyorum, onların hatalarını görmek falan daha yararlı olur diye.
    Bikaç twitch kanalı önerebilirmisin? Support oynayan, Supp adc duo stream yapan falan?
  • Turk degil ama Froggeni onerebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online Oyun
    6 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken video izlemek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir şey öğrenmek için türk izleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

niye başta LOL yazdın ? Zaten LoL forumundasın. LoL forumunda olup GTA oyun izleme gibi birşey sormıcaksın ya

Bunun için geldiydim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.