Sunucularda yaşanan sorunlar hakkındaki görüşlerinizi ve konuyla ilgili gelişmeleri bu konu altından paylaşabilirsiniz. Bu mesaj Al PaC tarafından düzenlenmiştir. < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orijinalden alıntı: BannedAccountWest GGTeşekkürler Riot! Ben de geçen hafta hiçbir şey olmadı düzeliyor diye sevinmiştim.
quote:Orijinalden alıntı: Ota Bengawest gitti. tam da oyundaydım ya lanet olsunAlıntıları Göster TR gittimi acaba kesın olarak zaten yenılıyorduk rankedda :D
quote:Orijinalden alıntı: selcukXIIIGitti westte, acaba lucianmı geliyor Alıntıları Göster Noluyo ya,
quote:Orijinalden alıntı: Taketer v2ulan varya ne güzel ranked da dağıtmıştık adamları Oyun çöktü bari maçlar sayılmasın
quote:Orijinalden alıntı: Taketer v2ulan varya ne güzel ranked da dağıtmıştık adamları Sorakayla penta atmak üzereydim. Tam son muz havada süzülerek ilerliyodu ki ...
quote:Orijinalden alıntı: Ota Bengawest gitti. tam da oyundaydım ya lanet olsunAlıntıları Göster 2 normal oyun kaybettim rankedde seride ilk maçımı kazanacakken oyun gitti yapacağınız oyununda sunucununda.
quote:Orijinalden alıntı: JrZorkovSorakayla penta atmak üzereydim. Tam son muz havada süzülerek ilerliyodu ki ... Alıntıları Göster Kesin ttnet
quote:Orijinalden alıntı: JrZorkovSorakayla penta atmak üzereydim. Tam son muz havada süzülerek ilerliyodu ki ... Alıntıları Göster 2 maç üst üste kaybettim lag yüzünden, tam kazanıyoken server çöktü. Muhteşem zamanlama.
quote:Orijinalden alıntı: Kage.Oyun çöktü bari maçlar sayılmasınAlıntıları Göster Ulan fb aldık 800 ping girdi bi reconnect atıyım dedim çöktü lan server YETER LAAAA RIOT I HATE UUUUU
quote:Orijinalden alıntı: JrZorkovSorakayla penta atmak üzereydim. Tam son muz havada süzülerek ilerliyodu ki ... Alıntıları Göster Your position on queue : 1 Approximate wait time : 4 min 55sec