Şimdi Ara

LoL Türklere göre değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yazık ki öyle. işte bu nedendendir ki çoğu kişi sunucu değiştirip diğer ülkeler üzerinden bağlanıyor türk sunucularına girmek istemiyor.
    Çünkü bu ülkede daha gelişimini tamamlamayıp aile ilgisi alakası görmeyen çocuklar kendilerini oyunda kanıtlamak için gece gündüz okulu kırıp kafelerde oynuyor bu oyunu. Tabi amaç kendini kanıtlamak olunca koskaca 5v5 oyun birden 5v1 battal gazi modu na dönüyor. adam cengaver gibi atlıyor 5 kişinin arasına. ne takım oyunu ne takım görevleri sorumluluk felan hakgetire.
    Ya kafa dağıtmak için ARAM a giriyorum onda bile sinir olup çıkıyorum. adam 10 dk sonra oyuna geliyor ne oldu diyoruz annem yemeğe çağırdı diyor. Babam bilgisayarı kapattı diyen var. Sigara içmeye çıktım diyen var. sevgilimle konuşuyordum diyen var.
    Yav arkadaş o zaman neden oyuna girdin diyorum ne olacak aram bu diyor. Ve ne yazıkki lol geliştiricileri sanırsam böylelerinden daha aptal olacak ki böyle insanlara tamamen banlayacak bir algoritma yazamıyorlar.
    tank karaktere ap kasan mı ararsın ap ye ad deneyen mi. Bu gözler sorakaya ad kasan gördü.
    Diğer sunuculara bakıyorum. adam olay neyi gerektiriyorsa onu yapıyor.. 50 ms gördüğü için özür dileyen oyuncular var..
    En sağlıklı kararı alarak az önce sildim oyunu. Ailelerin ilgilenmediği çocuklarının egosunu ben oyunda çekemem. Herkese iyi oyunlar..

• Reis Gerçekten haklısın ben 3.5 4 senedir oynuyorum bende bundan şikayetçiydim bi ara eu geçtim ama benim internetim fazla iyi olmadığı için oyuna sürekli ping çıktığı için tr geri dönmek zorunda kaldım çoluk çocukla ugrasmamak için ya pre lazım yada chati kapa oda bir nevi çözüm sildiğine gerçekten üzüldüm aslında aşırı zevk veren bir oyun teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye değil sadece LoL oyuncu geneli bu şekilde hakiki aptal , 15 yakın hesap ile oynadık şimdiye kadar eu West TR hatta nordic kadar hepsi aynı

Ne kadar e spor oyunu diye geçse bile LoL çoğu oyuncu rankedi oynayıp eğlenmek için oynuyor kazanma yada çekişme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol zaten düşük iq'lu bir kitleye sahip hocam bu genel olarak böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soraka'ya AD güzel oluyor ama hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oynuyorum maç taşıyamıyorum leşş gibi bir oyuncuyum o yüzden Türkler çok kötü
  • Gördüğüm en bol küfür edilen oyundur kendileri. Adamlar bildiğin küfür pratiği yapmak için gelmişler gibi.
    Adım atsan neye adım attın diye sövecekler neredeyse.
    Bıraktık oyunu tabii haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 8 Ağustos 2020; 17:13:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsall1

Gördüğüm en bol küfür edilen oyundur kendileri. Adamlar bildiğin küfür pratiği yapmak için gelmişler gibi.
    Adım atsan neye adım attın diye sövecekler neredeyse.
    Bıraktık oyunu tabii haliyle.
    ayyy kıyamammmm gururun mu incindi seninn kıyamammm agucuk gugucuk süt içireyim mi sana gel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.