Şimdi Ara

Lord of the rings the battle for middle earth 2 taktikleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
3
Favori
140.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende witch king oynuyorum bin asker sınırı var bunu çıkartamıyormuyuz daha fazlaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

arkadaşlar bende witch king oynuyorum bin asker sınırı var bunu çıkartamıyormuyuz daha fazlaya

Oyuna başlarken MAP sekmesinin yanında bir sekme daha var adını unuttum şimdi. Hani şu başlangıç parasını ayarlıyosun, ring hero ile custom hero yu açıp kapıyorsun ya orası... Ordan Command Point Factor kısmını arttırabilirsin. 100x yaparsan 100.000 oluyor galiba

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Uzun zamandır oynadığım bir oyun, taktikleri stratejik bir şekilde uygularsan 1 brutalı çok rahat alırsın. Ben 2 brutal yıkabiliyorum, 3 brutalı da bayağı zorluyorum

Sen BFME nin hangi çıkanını oynuyorsun.Witch-king mi yoksa ondan önceki mi..Ben karşıya 7 tane brutul atıyorum.Birde beni düşün..Tabi onlara iyi bir taktik uyguluyorum orası ayrı..Beni en çok zorluyan cüceler..Kalkanları baya güçlü.Bide bunlar rank atladıkça daha da işi zorlaştırıyorlar..

Bu dediğiniz Custom Hero ile birlikte mi?
    Alamazsınız diye bir şey yok, benim alan arkadaşlarım var tabi; ama bu bayağı zor bir iş.
    BFME 2 de mi yoksa ROTWK mi?
    BFME 2 ise versiyon hangisi? ROTWK ise hangisi?

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller
    @ZiplayanPatates

versiyon olduğunu bilmiyordum açıkcası 1 ve 2 diye var biliyordum nerden bakılıyor versiyonu?

1.06 kurmak için BURAYA bir göz atabilirsin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 15 Mart 2010; 14:11:06 >

• saol bi deniyim hemen
  • Patchi indirmek yerine kısaca CFU ile de yapabilirsiniz.
  • kankiler oyunu uzun süredir oynuyorum kariyer bitirdim bfme de isengard alınca ilk önce hani 5 puanlık bi güç var ya bi top var onu alıyorum sonra grima wormtongue yi çıkarıyorum mihver dibinde savaşıyorsam kendimi dişarı koyarım o özellik var ya genellikle sa0ğ taraflar yapıyorum smeagol büyük iihtimalle çıkıyor oraya grima yı göneriyorum sonra yüzüğü alınca gerekli olmadığı sürece para harcamıyorum 10 bin olunca sauron geliyo 3 bin biriiktirip saruman ı çıkartıyorum 2 ordu mızraklı uruk düşmanın sonu bitksel haya olur

• arkadaşlar bende bişey sorcam campaign oynarken çalan ork borazanının sesini nerden inidrebilirm çok hoşuma gidiyor da bi türlü bulamadım link aatarsın sevinirim
  • bfme 2 ise oynayalım sizinle ama para 1000 olacak yüzük herosu olmayacak,patch imde 1.04 kabul ederseniz oynarız oynamak istiyenler pmlesin.kardeşim senin problem içinde final big kullanman gerekiyor onunla içindeki müzikleri çıkarabilirsin nasıldı hatırlayamıyorum tam bayadır oynamıyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinuviél Luthién -- 31 Temmuz 2010; 16:10:41 >
  • sağolasın
  • Harika bir oyun ya.Ben en son 3 Brutal'ı yenmiştim.4 Brutal'a denedim yemedi
  • mod yükleyin arkadaşlar special extended edition güçler eşitlenmiş gibi çok zorlaşmış oyun daha zevkli
  • İsengard la mordor en kolay yapılanan ordudur.Yapıcağın ilk şey (isengard için konuşuyorum) 5 tane furnace 1 tane orc pit çıkarmak.Tabi para gelmeye başlarken 1-2 parça urukhai falan çıkar.Bunları çıkardıktan sonra paran 1200 altın olunca furnacelerden birini yık yerine armory kur.Biraz daha para gelmesini bekle ve bütün upgradelerini aç.Upgradelerini açtıktan sonra armory'i yıkıp tekrar furnace kurabilirsin.Ondan sonra yavaş yavaş uruk hai'yle crossbower çıkar tek tek.Onları combo yaptır.Sonra upgradelerini bas.Sonra saruman'la lurtz'u çıkarmaya bak.Tabi etrafındaki baseleri de almaya bak.Lumbermill falan kur....

Online oynuyosan warg la falan uğraşma.Zaman kaybı + para kaybı.Online da yapabileceğin en kısa süre içinde ordunu yapılandırmaya bak.

Bu arada arkadaş bfme2 için soru sormuş ama ben 1e göre cevap verdim.Pek farkeden bişey olacağını sanmıyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mxyzptlk -- 25 Ekim 2010; 2:23:17 >

• The Battle for Middle-earth II
    benim kuzenim elfleri alıyor. ben de man oluyorum. ama beni perişan ediyor. hayatım boyunca oynadığım strateji oyunlarında beni hep yendi :). sadece 1 kez yensem iyice bir kızdırıp daha da oynamayacağım.
    oyunda kural yok. her şey serbest. 4000 para ve en yüksek askeri limitle başlıyoruz.
    o, şöyle oynuyor.
    hemen kahraman cüceyi çıkarıyor.
    sadece okçu yeri yapıyor ve elf okçularını çıkartıyor.
    cüceyle bayrakları ele geçiriyor.
    işçilerle tarla açıyor.
    sonra laserli okçular beni hallaç pamuğu gibi devirip, ha bire level atlıyor.
    sonra ölüyorum.
    benim taktiğim şu:
    hemen kahraman cüceyi çıkarıyorum.
    atçı yeri yapıyorum. (okçularıyla, ancak böyle başa çıkarım diye düşünüyorum.)
    okçu yeri yapmıyorum.
    cüceyle ve atlı birliklerim ile bayrakları alıyorum.
    ouyunun ilk başında az biraz ben üstün oluyorum, ama onun okçuları benim atlıları tahrik ediyor ve üzerine çekip, kurduğu 2 kule arasında bitiriyor. bolca da level atlıyor.
    acaba nasıl oynayayım?
    mesela hemen kahraman çıkarmayayım mı?
    ya da direkt atlı basıp, kalelerinin önüne kadar hemen baskın mı yapayım?
    en güzeli bu oyunda hile varsa bana söyleyin de ben de rahata kavuşayım.

• @inch kuzenin elf oluyorsa mavi oklu mirkwood yapıyordur ki bana kalırsa oyunun en güçlü askeri. Sende o mirkwood ve mavi ok yapmadan ona saldırıp yıkmalısın. Cüce olmanı tavsiye ederim. Hemen Gloin yaparsın(1500 para) ayrıca Gloin binaları çok iyi yıkan bir hero. Gloin yapıp tek başına saldırsan bile yıkma ihtimalin var.(hiç olmazsa denersin, olmadı gloin ile birkaç bölük asker yapıp saldırırsın çünkü mirkwood yapması biraz uzun sürer hem çok para hemde upgrade istiyor)

not: Oyunu yüklerken sorun çıkıyor diyenler: oyunu geçen Kitapsan'da 20 liraya gördüm(BFME1 10TL(ki bence daha iyi)) isterseniz alabilirsiniz

• hangi askerleri çıkartayım? hiç cüce oynamadım (bu arada oyunu 10 kez oynamadık. age of empires oynardık yıllar önce). gloin dediğin kaleden çıkan kahraman mı? çıkartıp hemen kaleye mi salayım? işin kötüsü o da kahraman olarak cüce ayarlamış onu çıkartıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: vico

@inch kuzenin elf oluyorsa mavi oklu mirkwood yapıyordur ki bana kalırsa oyunun en güçlü askeri. Sende o mirkwood ve mavi ok yapmadan ona saldırıp yıkmalısın. Cüce olmanı tavsiye ederim. Hemen Gloin yaparsın(1500 para) ayrıca Gloin binaları çok iyi yıkan bir hero. Gloin yapıp tek başına saldırsan bile yıkma ihtimalin var.(hiç olmazsa denersin, olmadı gloin ile birkaç bölük asker yapıp saldırırsın çünkü mirkwood yapması biraz uzun sürer hem çok para hemde upgrade istiyor)

not: Oyunu yüklerken sorun çıkıyor diyenler: oyunu geçen Kitapsan'da 20 liraya gördüm(BFME1 10TL(ki bence daha iyi)) isterseniz alabilirsiniz

• Elfleri alıp mirkwood okçularına mavi ok verip okçu kulelerine koy ve kulelerin önüne de duvar koy(bu onları birazcık da olsun oyalar)her ihtimale karşı bir de atlı koy arkalarına.Heroyu ise earthshaker'ı (earthquake de olabilir tam ismini bilmiyorum) en yüksek olan bir cüce al(ama level 10 istiyo).Olabildiğince savunma yap ve ekonomiyi geliştirmeye bak.Ve entler ile binalarını uzaktan yık (bu rakibi sinir eder ve hata yapmasını sağlar tabi her zaman işe yaramıyo).Olabildiğince bir yerden değil her yerden saldır o zaman ordusunu bölmek zorunda kalır veya bi yere saldırırken bir tarafı unutur.Ben bu taktikle bi kaç brutalı alıyorum ama hiç 5 ve üstü denemedim.
  • arkadaşlar size bir sorum olacak. ben de bu oyunu oynuyorum.fakat son zamanlarda oyna başlayınca tam 3.30 saniye sonra oyunda otomatik olarak defeated oluyorum .bana yardım edebilirmisiniz ?(bucu ayarlardan falan düzeltebilirmiyiz ?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucaspor

arkadaşlar size bir sorum olacak. ben de bu oyunu oynuyorum.fakat son zamanlarda oyna başlayınca tam 3.30 saniye sonra oyunda otomatik olarak defeated oluyorum .bana yardım edebilirmisiniz ?(bucu ayarlardan falan düzeltebilirmiyiz ?)

crack'i bozuktur oyunun geç oldu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

quote:

Orijinalden alıntı: bucaspor

arkadaşlar size bir sorum olacak. ben de bu oyunu oynuyorum.fakat son zamanlarda oyna başlayınca tam 3.30 saniye sonra oyunda otomatik olarak defeated oluyorum .bana yardım edebilirmisiniz ?(bucu ayarlardan falan düzeltebilirmiyiz ?)

crack'i bozuktur oyunun geç oldu ama

gerçekten geç olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 26 Ocak 2011; 19:17:33 >
  • middle earth 2 nin linkini atarsanız herkesle yapabilirim iddalıyım
  • Bende çok iddalıyım yıllardır oynuyorum hala oynuyorumda internetim kopup duruyor lanet olası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.