Şimdi Ara

Lord of the rings the battle for middle earth 2 taktikleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
140.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Multi oynuyorsanız tamamen karşıdaki ırka göre hareket edilmeli ama belli klişeler var gibi mesela goblıns gelirse iki örümcek evi yapıp küçük örümceklerden basıp düşmana hemen saldırıp yıpratılabılır eğer ısengard geldi diyelim karşıda mordor varsa kurt taktiği başarısız olabilir Fellbeastten dolayı bir de şöyle bir taktik vardır sinir bozucu olan 2 Vs 2 oynuyorsanız bir dwarf diğer tarafa da iyilerden bir ırk gelirse dwarf hemen gloın ve daın basıp saldırılabılır çünkü hem dwarfta hem diğer iyide Heal skıllı olduğu için kolayca fortressler yıkılabılır tabii rakibe bağlı Fellbeast varsa yine sorun çıkarabilir.Elflerde erken saldırı olarak Thranduıl ile yıpratılabılır. Men de ise rısk alınıp atlı yeri yapıp hemen rohırrım + theoden düşünülebilir tabii biraz riskli bir taktik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 25 Ocak 2015; 17:52:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun en durdurulamaz birlikleridir rohirimler. Yeterince kalabalık gruba tüm updatelerini yapın yanına 4 lvl theoden çakın hatta eomeride dahil edin 5 sauron gelse alamaz onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 6 Şubat 2015; 14:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Oyunun en durdurulamaz birlikleridir rohirimler. Yeterince kalabalık gruba tüm updatelerini yapın yanına 4 lvl teoden çakın hatta eomeride dahil edin 5 sauron gelse alamaz onları.

Rohirrimler baş tacımızdır evet ama fazla abartmışsınız, 5 sauron rahatça alır onları, ki bence oyunun en dehşet verici birimi olan Attack Trolleri hesaba katmamışsınız, bi Witch-king ile neler yaptıklarını çok iyi biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TevfikCan61

quote:

Oyunun en durdurulamaz birlikleridir rohirimler. Yeterince kalabalık gruba tüm updatelerini yapın yanına 4 lvl teoden çakın hatta eomeride dahil edin 5 sauron gelse alamaz onları.

Rohirrimler baş tacımızdır evet ama fazla abartmışsınız, 5 sauron rahatça alır onları, ki bence oyunun en dehşet verici birimi olan Attack Trolleri hesaba katmamışsınız, bi Witch-king ile neler yaptıklarını çok iyi biliyorum.

Gerekirse uzaktan okla indirir yine alır trolleri direk üzerine atlamaya gerek yok. Hatta theodenle birlikte her türlü alır gibime geliyor.Troller iyi güzelde çok popülasyon yiyor sayıları az oluyor mordor oynarken bile fazla çıkartmıyorum. 5 Sauron olayı abartı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 6 Şubat 2015; 14:42:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TevfikCan61

quote:

Gerekirse uzaktan okla indirir yine alır trolleri direk üzerine atlamaya gerek yok. Hatta theodenle birlikte her türlü alır gibime geliyor.Troller iyi güzelde çok popülasyon yiyor sayıları az oluyor mordor oynarken bile fazla çıkartmıyorum. 5 Sauron olayı abartı zaten.

Çok zor rohirrimler güçlü okçular değiller, ki witch-king tek vuruşla bi tabur rohirrimi çok rahat alıyor Attack Trollerin de zırhı bi tek mızraklılar tarafından rahatça alt edilebiliyor, Attack troller oyunda çok güçlü

• Middle earth 2 tam ekran olmuyor Windows 8 kullaniyorum cok araştırdım lakin cozemedim yardim

• quote:

Orijinalden alıntı: coni what

Uzun zamandır oynadığım bir oyun, taktikleri stratejik bir şekilde uygularsan 1 brutalı çok rahat alırsın. Ben 2 brutal yıkabiliyorum, 3 brutalı da bayağı zorluyorum
    Bunu anlatırsam çok şey anlayacağını düşünmüyorum ama kısa kısa yazdım. Bunun dışındawww.gamereplays.org adresinden replay izle, daha faydalı olacaktır.
    Öncelikle sana 1.06 versiyonunu kurmanı tavsiye edeceğim, benim oynadığım version o ve çok güzel.
    Oyuna başlarken 1000 para ile başladığımızda 1 kaynak binası(isengard da furnace) ve 1 asker binası(isengard da uruk pit) ile başlaman yararına olacaktır. Bunu sadece goblin ile oynarken tavsiye etmem. Goblinde goblin warriorlar ucuz ve hızlı olduğu için 2 kaynak binası, sonra goblin cave ile başlamalısın. Mordor da ise oyunda fazla deneyimin yoksa orc ile başlaman aleyhine olur, bu yüzden tavern yapıp corsairs of umbar yapman gerekiyor. Oyunun en başında bir sword birliği ile(uruk hai,guardians,lorien warriors gibi) rakibin kaynak binalarına saldırmalısın. Bunu yaparken birliklerini fazla öldürtme, yapmayı biliyorsan sıkıştırma(binanın etrafında yürüt ve binaya vurabilecek adam sayısı en fazla olduğunda saldır) yap. Bu sayede binayı 2-3 vuruşta yıkıp diğer kaynak binasına geçebilirsin. Bunu archer yaparak desteklemek mümkün, bunun yanı sıra oyundaki "lair" dediğimiz şeyleri yıkarak para kazanıp ucuz ve güçlü bir hero yapabilirsen bu iyi olur. Lair yıkman için pike kullan. Ayrıca pikelerle adamın "unit production buildings" olarak adlandırılan asker binalarına saldırma amacıyla kullan, pikeler bu konuda gerçekten çok iyi. En sonda adama ne var ne yok kalesine saldır. Kale yıkmada en iyi birlik guardians,elven warriors gibi kılıç birlikleridir. Kaleyi yıkınca oyunu kısmen kazanırsın zaten.

BURAYA DİKKAT: rakibin görmediği bir yere bir forceworks, fissure veya great siege works gibi bir bina yapıp çabuk bir şekilde cave troll, demolisher, battering ram vb. şeyler yaparak direk kaleye saldırıp yıkmayı başarırsan basit bir biçimde kazanmış olursun.
    Not:Bu taktikler 1.06 versiyonu içindir, diğer versiyonlarda iyi sonuç vermeyebilir.

REPLAYLAR İÇİN TIKLA
    Replayları izlemek için bu yolu takip edin:
    Başlat>Çalıştır>"application data" yaz ve çalıştır.
    Oradan My Battle for Middle-earth(tm) II Files adlı klasörü aç, Replays klasörüne indirdiğin replayları at. İzlerken oyunun ana menüsünde MULTIPLAYER>Replays a girerek izleyebilirsin.

Iyi gunler middle earth 2 tam ekran olmuyo Windows 8 kullanıyorum cok araştırdım cozemedim

• Taktikleri yaz yaz bitmez buraya çok severek oynadığım her yuzuk izleyişimden sonra basına gittiğim oyundur kendileri genelde elf ırkını alırım ama rohirrimler gerçekten abartılı güçlü hele belli bi sureliğine özellikleri varki kaleye dokununca yıkılıyo

• Gamerangerda oynuyorum halen zevkle oynayan forumdas varsa gelsin oynayalım. Çok iyi değilim lakin cokta kötü değilim. En iyi ırk İsen diyorum kanımca

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Multipaleyer olarak oynayan varmı hala oyun bende mevcut ama yüklü değil
  • Dolu hocam :) Geceleri 3 vs 3 oynuyoruz baya. Genelde 1.00 veya 1.06 versiyonları tercih ediliyor. Epey oynanıyor.

• bi deneyelim
  • Merhaba arkadaslar,

Uzun zamandir oyunu oynamiyordum gecen hafta indirdim ve skirmish oynamaya basladim ama bir sorun dikkatimi cekti; kotuler yuzugu alsalar dahi Sauron basmiyorlar hic, sizce sorun ne olabilir ? herhangi bir cozum onerisi sunarsaniz cok sevinirim.

Not: sure ile ilgili bir sorun yok cunku bugun tam 2 saat 52 dakika bekledim ama yinede basmadilar.
  • emreekarabulutt E kullanıcısına yanıt
    Ben sadece brutala karşı oynadığım zaman sauronla karşılaşıyorum ve düşmanın ekonomisi çok çok iyi olduğunda mesela bizler 10kya geldiğinde hemen basıyoruz ama rakip brutal ordu önceliği binalara, asker sayısını limete çekmeye veriyo
  • arkadaşlar bende patlama sorunu oluyo istanbulda yaşıyorum çözebilene 50 tl vericem artık gına geldi ne yapsam olmuyo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.