Şimdi Ara

Lord of the rings the battle for middle earth 2 taktikleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
140.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinuviél Luthién

Sana söyleyeceğim taktikleri mutlaka klavyeden kısayolları öğrenerek uygulamayı dene arkadaşım başlıyorum.

Isengard için;

Furnace+Furnace+Warg Pit+Warg+Warg+Furnace

oyuna böyle başlıyorsun stancelere dikkat etmen gerekiyor arkadaşın veya brutal mızraklı çıktığı zaman 1 bölük daha warg riders yaptıktan sonra uruk hai'ye gidebilirsin devamını oyunun gidişatına göre yap yani

Menler için;

Farm+Farm+Barracks+Barracks+Soldier+Soldier+Soldier+Soldier

stancelere dikkat edersen bu açılışla darmadağın edebilirsin

Goblinler için;

Farm+Farm+Goblin Cave+Goblin Cave+Goblin warriors ...(çok sayıda)+farm(bu farmı ileriye atacaksın düşmanının görmeyeceği bir yere goblinleri yanındaki farma sokup o farmdan çıkarıcaksın)

Cüceler için;

Farm+Hall of Warriors+Guardian+Guardian+Farm(ileriye yukarıda yazdığım gibi)

Elfler için;

Farm+Barracks+Farm+warrior+archers+warrior+warrior

oyunun gidişatına göre hamle yaparsın kendin.

Mordor için;

SH(slaugher house)+SH+orc pit+orc pit+orc+orc+orc(yapıp yollayacaksın.)

Stancelere uyup dediğim taktikleri uygularsan kazanman %51 gibi birşey.Doğru uygulamaya bağlı :)

Sormak istediğin soru varsa cevaplarım. Kolay gelsin.

Tatkiklerin fena değil genel olarak ama İsengard yanlış.
    1 grup mızrağa bakar isendeki taktiğinin çökmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

BFME 2 ' de strateji yokki bas adamı saldır bas adamı saldır BFME 1 oynayın derim..

sana sonuna kadar katılıyorum ama bfme 1 elvenstar mod 5.8 tek geçerim
  • rangers lar akar
  • arkadaşlar ben eski oyunculardanım , favori herom okçuydu , ama gözümden bi hero kaçmış şimdiye kadar , men lerin kılıçlısı , her heroya tek atıyo ve ben geçen gün oyun esnasında öğrendim , galadriel e tek atınca oyundan soğudum, bi antisi var mıdır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

arkadaşlar ben eski oyunculardanım , favori herom okçuydu , ama gözümden bi hero kaçmış şimdiye kadar , men lerin kılıçlısı , her heroya tek atıyo ve ben geçen gün oyun esnasında öğrendim , galadriel e tek atınca oyundan soğudum, bi antisi var mıdır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Galadriele nasil tek atiyor ya :s

• Yeni konu açmak istemedim bir sorum olacaktı

lord of the rings war in the north oyununda değişik karakterlerle oyunu 2 kere bitirdim yani kolay ve orta zorluk derecelerinde şimdi en zor seviyesinde oynuyorum ama şöyle bir sorunum var....

Düşmana 2-3 kere vurduktan sonra üzerinde sarı ok işareti çıkıyor ve sağ tıklarsak öldürücü darbeyi vuruyorduya hani işte son yani en zor modda oynarken bunu yapamıyorum normal sağ tıklamış gibi vuruyor hala karşımdakine...

bu normal mi en zor mod böyle mi?

Ve ek bir soru

ilk bölümü normal geçtim ama ikinci bölümde karakterimi 1 vuruşta öldürebiliyorlar bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 9 Aralık 2013; 19:37:22 >
  • Çok acemice stratejiler. Ben 2-3 sene önce hilesiz 4 brutal ı yendiğim zaman Man ırkı oluyodum. 4 brutal a karşı oynuyorsanız saldırı yapma gibi bir seçeneğiniz yok. Rangerleri basacaksın savunma yapacaksın. (Rangerların yanına kendi yaptığım okçu hero ve leadership veren heykel binadan 2-3 tane koyuyordum) Tabi iki okçu kulesi yapıp onlarin içine de ranger yerleştirince zaten menzilleri de artıyo ve büyük avantaj. Oyunun ileri bölümlerinde güç menüsünden hayalet ordu ve deprem açılınca zaten yavaş yavaş oyunun kontrolünü eline almaya başlıyosun. Ama arkada tam teçhizatlı en az 2 tabur rohirrim saklamayi da unutmayın :)

• Oyunu dün indrdim oynamaya başladım bi kaç tane sorum olucak.

Şuana dek 5-6 el oynadım hepsinde savunma yaptım hepsindede yenildim bu oyunda saldırı mı önemli? Savunma kurana kadar yıkıyolar zaten beni

Elflerle başlayınca ilk yapmam gerekenleri söyler misniz?

Yönetme puanım dolunca asker çıkartamıyorum karşıdaki oyuncu benim 2-3 katım orduyla saldırıyo yerle bir ediyor beni Şu yönetme puanını nasıl daha fazla arttırabilir? Kahraman heykeli filan kuruyomda onlada bi yere kadar.
  • Yeni indirip oynamış bulunmaktayım. Bana göre en iyi ırk goblins ve elfler. Sizce ?
  • arkadaşlar şimdi benim oyun modlu şuan special extended edition mod bu modla birlikte online oynayabilir miyim bilgisi olan varmı
  • En iyi ırk bence Men.Harita açma özelliği mevcut.Atlıları çok sağlam.Ayrıca en iyi herolar Men'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Yeni indirip oynamış bulunmaktayım. Bana göre en iyi ırk goblins ve elfler. Sizce ?

En iyi irk mordordur. Ana kalelerinden 2-3 tane yapip full upgrade yaparsan ulkene yaklasamazlar bile. Her ana kalenin nukleer silah gucunde orta menzilli ates toplari oluyor. Ana kalelerine uzun menzilli atesli mancinik koyarsin. Onlerine okcu kuleleri ve atesli manciniklar koyarsin. Tabi dusman manciniklar ile uzaktan almaya calisacaktir seni. Sen de witchking ve fellbeastlar ile indirirsin manciniklari. Savunmaya ordu bile gerekmez. Saldirida bolca atak troll ve full gelismis haradrim okculari ve biraz da umber korsanlari (bunlar suralarin ustunden direk atlayabiliyor, cok hizlilar ve okcular ile mizraklilar icin terminator) ve atesli manciniklar. Mordor skilleri de super. Ok yagmuru, tas yagmuru ve ates toplari yagmuru super. Dogru kullanabilirsen mordor oyundaki en iyi irk.

• quote:

Orijinalden alinti: Anduril Flame of the West

En iyi irk bence Men.Harita açma özelligi mevcut.Atlilari çok saglam.Ayrica en iyi herolar Men'de.

sen hiç mordoru alyp tüm nazgullary level 10 yapyp ejderhalar bindirdinmi o zaman kar?ynda ne ordu kalyr ne kale
  • Her ırkın kendine göre iyi özellikleri ve zayıf yanları var.Bana kalırsa oyunda iyiler daha kuvvetli yapılmış.Elflerin mavi oku ve Men'lerin heroları bu iki ırka epey bir güç katıyor.Ayrıca okçular Ejderhalı Nazgülleri çok kısa sürede öldürebiliyor.Nazguller zayıf kalmış oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 20 Nisan 2014; 14:55:21 >
  • evet nedense en zayıf herolar mordor da özellikle nazgullar ben oyuna mod yükledim öyle oynuyorum çok zor oluyor eskisine nazaran yenmesi normal versiyona göre
  • Hero yapmadan önce şu videonun izlenilmesini tavsiye ediyorum Lord of the rings battle for middle earth 2 - Karma hero yaratmak

http://www.youtube.com/watch?v=ueQZMDRJUKE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 20 Nisan 2014; 15:59:42 >
  • bak bu iyi oldu bilmiyordum hiç
  • Bence en iyi ırk Man en kötü ırk Goblin :)

• para 4000 ile başlıyorsanız dwarves yani cüce olun king dain + gloin çıkartıp rush yapın ilk saldırdıgınızı zaten hemen alırsınız gloin in skilleriyle :) daha sonra powersten heal açıp 2. bir brutalıda bu ikiliyle yıkabilirsiniz.Ayrıca arkadaşlar size çok az kişinin bildiği bir bina yıkma taktiği veriyim : yine cücelerdeki domuz arabaları var (battle vagon) bunlardan 5 tane falan çıkartıp hepsini banner carrier ile upgrade ediyoruz sonra yıkmak istediğimiz binanın etrafında döndürüyoruz binanın çevresinde (yakından) dönerken mızraklarla vuruyorlar ve bir ana kaleyi bu şekilde 15 sn de yıkabilirsiniz oyunun bugu gibi bir şey çok etkili deneyin derim.

İsengard da deliler var hani o filmde elinde meşale ile bombayı patlatan.onlardan 10 tane ile yine çok rahat bir şekilde ana kaleyi yıkabilirsiniz

mordorsanız attack trollerle saldırmanızı öneririm ama mızrakların üzerinden yürütmeyin pert olurlar (attack troll ler de çok yıkıcıdır)

goblinde oyun başında hemen örümcek çıkartıp rush atarak karşı tarafın farmlarını yok edebilirsiniz size hem zaman kazandırır hem de karşı tarafın ekonomisini etkiler

elfler zaten oyuna başlayan herkesin denediği ırk.özellikle mordorun elfe karşı pek şansı yoktur.Mavi ok basmaya bakın mirkwood larla yardırırsınız :)

men de ise rohirrim lere thedonin skill yle (beyaz at skili) mızrakları bile ezip geçerler ve ok yağdırmalı okçuları çok etkilidir (ateşli ok)

benim bildiklerim bu kadar hepsini deneyin görün derim :)

• Men de rohirrimlere atesli ok ve zirh yap eomer i de cikar liderlik yap tum adamlari ezersin ezemediklerinide atesli okla vurursun

Cucede awesome guardian lara cekic yapin zirh yapin atlilara karsi mizrakli yapin biraz da baltali ve okcu ve o okuz arabasi adam ezmek icin super ama cuceler savunmada iyi ilk atlilar varsa karsila sonra zaten cekicli avesomelerin yenemeyecegi adam yok bu arada okculari o arabayla ez. Okcularda arkadan destek.

Elflerle de sadece mirkwood mavi ok bitti

Mordor da valla attack troll efsane birsey

Goblin garip bir sey ama trolleri com iyi

Isengard mayin doseyin cok ise yariyor digerleri siradan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.