Şimdi Ara

Lord of the rings the battle for middle earth 2 taktikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
140.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiginiz taktik varmı isengard oynuyorum genellikle ilk önce hangi bina vs ne çıkarmalıyım zorlanıyorum hep oynarken

• Bende setupu var hata veriyor bütün programları kapatıp tekrar deneyin diyor kapatıyorum gene aynı şeyi diyor neden olabilir bi bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PawnageFactoR

Bende setupu var hata veriyor bütün programları kapatıp tekrar deneyin diyor kapatıyorum gene aynı şeyi diyor neden olabilir bi bilgin varmı

dosya bozuktur hocam internetin sınırsız ise indir derim
  • Windows 7'de oyunu çalıştıramadım ben de.Oyunun kurulumu normal bir şekilde tamamlanıyor.Exe'sine tıklıyorum hata veriyor.Daha önce oynadığım oyunu şimdi oynayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Windows 7'de oyunu çalıştıramadım ben de.Oyunun kurulumu normal bir şekilde tamamlanıyor.Exe'sine tıklıyorum hata veriyor.Daha önce oynadığım oyunu şimdi oynayamıyorum.

hocam seninde sanırım crack hatalıdır bende windows 7 de oynuyorum şu an gayet normal çalışıyor
  • BFME 2 ' de strateji yokki bas adamı saldır bas adamı saldır BFME 1 oynayın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

BFME 2 ' de strateji yokki bas adamı saldır bas adamı saldır BFME 1 oynayın derim..

hocam 1 dede admalar çok güçsüz atlılar falan melee ler kısacası bir trollü anca kesiyor 2 de böyle sorun yok

taktik dediğim mesela ilk hangi adamları yollayayım hangi heroları yollayım hangi adamlarda ne kadar çıkarmalıyım gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence aç mordoru ejderleri çıkart sana gelen bütün canavarları kesersin çok rahat şekilde
  • İsengard'san karşında büyük ihtimal Human'lar vardır. Onlarında en etkili silahı atlılardır seninde piyade çıkarman lazım piyadeleri desteklemek için arkaya biraz okçu ve onlarında kılıçlı askerleri içinde kurt çıkartabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

BFME 2 ' de strateji yokki bas adamı saldır bas adamı saldır BFME 1 oynayın derim..

katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

İsengard'san karşında büyük ihtimal Human'lar vardır. Onlarında en etkili silahı atlılardır seninde piyade çıkarman lazım piyadeleri desteklemek için arkaya biraz okçu ve onlarında kılıçlı askerleri içinde kurt çıkartabilirsin.

3 bölük uzun kılıçlı çıkarıyom 3 bölük uruk çıkarıyorum 3 bölük okçu çıkarıyorum full upgrade li yeterli oluyor

ama brutal ile yaparken ben ilk bölüğü çıkarıyorum admalar bana 4 bölük yolluyor defeat oluyorum ilk başta okçu kulesimi yapayım yoksa köpeklerimi çıkarayım onları durdurur belki
  • Sana söyleyeceğim taktikleri mutlaka klavyeden kısayolları öğrenerek uygulamayı dene arkadaşım başlıyorum.

Isengard için;

Furnace+Furnace+Warg Pit+Warg+Warg+Furnace

oyuna böyle başlıyorsun stancelere dikkat etmen gerekiyor arkadaşın veya brutal mızraklı çıktığı zaman 1 bölük daha warg riders yaptıktan sonra uruk hai'ye gidebilirsin devamını oyunun gidişatına göre yap yani

Menler için;

Farm+Farm+Barracks+Barracks+Soldier+Soldier+Soldier+Soldier

stancelere dikkat edersen bu açılışla darmadağın edebilirsin

Goblinler için;

Farm+Farm+Goblin Cave+Goblin Cave+Goblin warriors ...(çok sayıda)+farm(bu farmı ileriye atacaksın düşmanının görmeyeceği bir yere goblinleri yanındaki farma sokup o farmdan çıkarıcaksın)

Cüceler için;

Farm+Hall of Warriors+Guardian+Guardian+Farm(ileriye yukarıda yazdığım gibi)

Elfler için;

Farm+Barracks+Farm+warrior+archers+warrior+warrior

oyunun gidişatına göre hamle yaparsın kendin.

Mordor için;

SH(slaugher house)+SH+orc pit+orc pit+orc+orc+orc(yapıp yollayacaksın.)

Stancelere uyup dediğim taktikleri uygularsan kazanman %51 gibi birşey.Doğru uygulamaya bağlı :)

Sormak istediğin soru varsa cevaplarım. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinuviél Luthién -- 8 Mart 2010; 11:13:50 >

• Benim tek bildiğim strateji sürekli saldıracaksın.Yok ben adam çıkartim,onları upgrade edim dersen yenilirsin..En iyi savunma saldırmaktır..
  • Uzun zamandır oynadığım bir oyun, taktikleri stratejik bir şekilde uygularsan 1 brutalı çok rahat alırsın. Ben 2 brutal yıkabiliyorum, 3 brutalı da bayağı zorluyorum
    Bunu anlatırsam çok şey anlayacağını düşünmüyorum ama kısa kısa yazdım. Bunun dışındawww.gamereplays.org adresinden replay izle, daha faydalı olacaktır.
    Öncelikle sana 1.06 versiyonunu kurmanı tavsiye edeceğim, benim oynadığım version o ve çok güzel.
    Oyuna başlarken 1000 para ile başladığımızda 1 kaynak binası(isengard da furnace) ve 1 asker binası(isengard da uruk pit) ile başlaman yararına olacaktır. Bunu sadece goblin ile oynarken tavsiye etmem. Goblinde goblin warriorlar ucuz ve hızlı olduğu için 2 kaynak binası, sonra goblin cave ile başlamalısın. Mordor da ise oyunda fazla deneyimin yoksa orc ile başlaman aleyhine olur, bu yüzden tavern yapıp corsairs of umbar yapman gerekiyor. Oyunun en başında bir sword birliği ile(uruk hai,guardians,lorien warriors gibi) rakibin kaynak binalarına saldırmalısın. Bunu yaparken birliklerini fazla öldürtme, yapmayı biliyorsan sıkıştırma(binanın etrafında yürüt ve binaya vurabilecek adam sayısı en fazla olduğunda saldır) yap. Bu sayede binayı 2-3 vuruşta yıkıp diğer kaynak binasına geçebilirsin. Bunu archer yaparak desteklemek mümkün, bunun yanı sıra oyundaki "lair" dediğimiz şeyleri yıkarak para kazanıp ucuz ve güçlü bir hero yapabilirsen bu iyi olur. Lair yıkman için pike kullan. Ayrıca pikelerle adamın "unit production buildings" olarak adlandırılan asker binalarına saldırma amacıyla kullan, pikeler bu konuda gerçekten çok iyi. En sonda adama ne var ne yok kalesine saldır. Kale yıkmada en iyi birlik guardians,elven warriors gibi kılıç birlikleridir. Kaleyi yıkınca oyunu kısmen kazanırsın zaten.

BURAYA DİKKAT: rakibin görmediği bir yere bir forceworks, fissure veya great siege works gibi bir bina yapıp çabuk bir şekilde cave troll, demolisher, battering ram vb. şeyler yaparak direk kaleye saldırıp yıkmayı başarırsan basit bir biçimde kazanmış olursun.
    Not:Bu taktikler 1.06 versiyonu içindir, diğer versiyonlarda iyi sonuç vermeyebilir.

REPLAYLAR İÇİN TIKLA
    Replayları izlemek için bu yolu takip edin:
    Başlat>Çalıştır>"application data" yaz ve çalıştır.
    Oradan My Battle for Middle-earth(tm) II Files adlı klasörü aç, Replays klasörüne indirdiğin replayları at. İzlerken oyunun ana menüsünde MULTIPLAYER>Replays a girerek izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 12 Mart 2010; 18:55:44 >

• @Hacı the Black

hocam isengard olayıı yaptım 2 tane warg çıkardım geldiler warglar oyaladı sonra gitti alayı hero ile kurtardım bina yaptğım an yıkılıyordu neyseki arkadaş geldi yardım etti 5 hero ile koruma yaptım sadece

@ZiplayanPatates

versiyon olduğunu bilmiyordum açıkcası 1 ve 2 diye var biliyordum nerden bakılıyor versiyonu?
  • Sitemizi kapatmıştık açık olsaydı bir kaç taktik bulabilirdin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Uzun zamandır oynadığım bir oyun, taktikleri stratejik bir şekilde uygularsan 1 brutalı çok rahat alırsın. Ben 2 brutal yıkabiliyorum, 3 brutalı da bayağı zorluyorum

Sen BFME nin hangi çıkanını oynuyorsun.Witch-king mi yoksa ondan önceki mi..Ben karşıya 7 tane brutul atıyorum.Birde beni düşün..Tabi onlara iyi bir taktik uyguluyorum orası ayrı..Beni en çok zorluyan cüceler..Kalkanları baya güçlü.Bide bunlar rank atladıkça daha da işi zorlaştırıyorlar..
  • Bu oyunda çok kafa patlatmaya gerek yok bence. Düşmanın senin üzerine geldiği güzergahın üzerine kule yaparak base'ini koruyor ve devamlı ünite basıyorsun, yeterince biriktiğine inanıyorsan saldırıyorsun. Hepsi bu. Açıkçası ilk çıktığı zaman büyük bir hevesle aldım ama malesef tatmin etmedi bu oyun beni. Tamam grafikler sesler ambians vs. çok güzel ama taktik-strateji koca bir sıfır. Bir strateji oyunu bu kadar kolay olmamalı. Ha kolay dediysem, ayarlardan en zoruna getiriyorum bu sefer de insanüstü imkansız bir hale geliyor. Öyle olunca da hileye başvurup doğal olarak soğudum oyundan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinarious -- 12 Mart 2010; 22:10:00 >
  • Arkadaşlar bu oyunda hile yaparsanız zor tutunursunuz bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

@Hacı the Black

hocam isengard olayıı yaptım 2 tane warg çıkardım geldiler warglar oyaladı sonra gitti alayı hero ile kurtardım bina yaptğım an yıkılıyordu neyseki arkadaş geldi yardım etti 5 hero ile koruma yaptım sadece

@ZiplayanPatates

versiyon olduğunu bilmiyordum açıkcası 1 ve 2 diye var biliyordum nerden bakılıyor versiyonu?

Dediğim gibi doğru uygulamaya bağlı ve senin hızlılığına bağlı,bu dediğim taktikler 1.04 ve 1.00 versiyonları içindir muhtemelen seninki 1.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinuviél Luthién -- 27 Mart 2010; 19:19:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.