Şimdi Ara

Lord of the rings the battle for middle earth 2 taktikleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
140.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    middle earth 2 linkki olan varsa yollayabilirse çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Windows 7'de oyunu çalıştıramadım ben de.Oyunun kurulumu normal bir şekilde tamamlanıyor.Exe'sine tıklıyorum hata veriyor.Daha önce oynadığım oyunu şimdi oynayamıyorum.

o genel bir sorun. minik bir ayar var netten bak .çözünürlükle ilgiliydi. 1024x768 den yukarısı hata veriyor
  • ısengard bilmem ben helms deep bölümünü aç kuleye geç elves ol çıkart şapkalı okçuları gümüş ok yap kapının üstüne diz 50 tane ordu getirsinler gene giremezler o şapkalı okçulardan 5 tane sıra sıra dizsen yeterli sonra heromu çıkarırsın atlımı çıkarırsın piyademi çıkarırsın geliştirirmsin gerisi sende istersen bırak okçuları diz oraya git yat 1 saat sonra okçular hala durur bitek karşı taraf okçu getirmesin ama oda farketmez uzağa atıyo bunlar onlar gelmeden pert taktik budur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qawistz

quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Windows 7'de oyunu çalıştıramadım ben de.Oyunun kurulumu normal bir şekilde tamamlanıyor.Exe'sine tıklıyorum hata veriyor.Daha önce oynadığım oyunu şimdi oynayamıyorum.

o genel bir sorun. minik bir ayar var netten bak .çözünürlükle ilgiliydi. 1024x768 den yukarısı hata veriyor

Benim ekran 1920x1080 hiç hata almadan oynuyorum o hatayı bende aldım options.ini dosyasını indirip gerekli yere atınca düzeliyor.
  • arkadaşlar en iyi taktitk hepsınde ılk once 4 tane para kazanma evı yapıp sonra okcu cıkarmak okcular onlar gelesıye kadar oyalar ve cok az can bırakır bu canıda fortress yer sonra arkasına 2 tabur kılıclı onunede 2 tabur mızraklı koyun atlı gelırse mızraklı ıdeal.Kılıclı Gelırse arkada okcu olduqu ıcın mızraklıları olduremez. Kısa Sure Sonra Paranız 5 bın kadar olunca uprgrade evi yapın
    hemen ateşli oku gelıstırın[Elflerde Gumus ok] Sonra Isınız Artık Cok Kolay
    Bu Taktıkle 4 veya 5 brutalı rahat yersınız Emın Olun[ByJunior Iyı Oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: unruly64

arkadaşlar en iyi taktitk hepsınde ılk once 4 tane para kazanma evı yapıp sonra okcu cıkarmak okcular onlar gelesıye kadar oyalar ve cok az can bırakır bu canıda fortress yer sonra arkasına 2 tabur kılıclı onunede 2 tabur mızraklı koyun atlı gelırse mızraklı ıdeal.Kılıclı Gelırse arkada okcu olduqu ıcın mızraklıları olduremez. Kısa Sure Sonra Paranız 5 bın kadar olunca uprgrade evi yapın
    hemen ateşli oku gelıstırın[Elflerde Gumus ok] Sonra Isınız Artık Cok Kolay
    Bu Taktıkle 4 veya 5 brutalı rahat yersınız Emın Olun[ByJunior Iyı Oyunlar

adam atlılarla gelirse okçuların nolucak?

• güzel oyun
  • bfme 1,6 oynuyorum taktikler online veya multiplayerde arklarla oyunuyorsan ısengard da kalenin sağına ve soluna farm(para evi) yap farmın biri daha önce yapılacak o işçiyle asker evi yap urk pit adam basma çıkan diğer işçiyle arkaya %100 bi farm daha yap %100 farm yapılana kadar 350 400 çivarı paran artacak karşıdaki adama palandir at ne basıyorsa ona göre kılıç mızrak veya ok basarsın tabi para 1000 ile başlayıncaböle onlinede 1000 ile oynuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanadana01

ısengard bilmem ben helms deep bölümünü aç kuleye geç elves ol çıkart şapkalı okçuları gümüş ok yap kapının üstüne diz 50 tane ordu getirsinler gene giremezler o şapkalı okçulardan 5 tane sıra sıra dizsen yeterli sonra heromu çıkarırsın atlımı çıkarırsın piyademi çıkarırsın geliştirirmsin gerisi sende istersen bırak okçuları diz oraya git yat 1 saat sonra okçular hala durur bitek karşı taraf okçu getirmesin ama oda farketmez uzağa atıyo bunlar onlar gelmeden pert taktik budur :D

:D 1 brutal karşı olabilir 3 brutalda 5 dk arkanı dön kalen gitmiş olur
  • Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var. BFME 2 Ver. 1de oynuyorum. ve çok tecrübeli bir rakibim var ve 2 kisi bile girsek alamıyoruz. ben mordor arkadasım elf rakıbızde men. kendı ürettigi herosuyla Mahvedıyor bizi atlı bir hero ve mızrak haraketıyle trollerıme hatta herolarıma tek atıyor ne yapacagımı saşırmış durumdayım. elfın okcuları bıle is gormuyor o heroya helekı 10 lvl oldumu tek basına kalelere gırıyor asker cagırıyor defalarca havadan oklarla ordularımızı deşıyor troller duz vurusta tek yıyo herolarda da hayır yok. Lütfen bana birkaç taktik verın resmen eziliyoruz. onun herosuna nasıl karsı koyabılırım. bana onun herosuna karsı ayakta durucak bır hero yapmak ıcın taktık soylermısınız. İlla mordor olmak zorunda değılim yeterkı o pıslıgı devırecek stratejilere ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyorum ustalar...
  • oyunda kendin hero yapabilrsin full healt + power yap . Skilleri kendin seç . Böylece 7 brutalı tek adamla yenersin :D
  • hero vs hero da hiç yenilmedim . cok süper bir herom var:). men ile goblinle cok iddalıyımdır :)
  • ARKADAŞLAR BFME 2 de ASKER LİMİTİNİ NASIL KALDIRACAĞIM YADA BUNUN İÇİN BİR TRAİneR VAR MI ??
  • taktik mi istiosun kardesim iste sana en iyi taktiki söylim BOL OYNAYAN BOL BİLİR. herkesin taktiki farklıdır bol oynarsan iyi oynarsın bu kadar basit .
  • ben king dain ve gloini legolasla aldım ;) 15 grup elf atlısı çıkar ve zırhlandır onların mızrakçılarına karşı legolası gönder ama önce legolasla şehirdeki birliklere saldır o zmana kadar hem para birkiyor hemde legolas lwl atlıyor legolas ölmemesi için heal bas zor durumda kaç şehhire gel şehirede ana binaya her yerine okçu kulesi kur yani zırhlandırdıktan sonra ve legolasla birlikleri zayıflattıktan sonrao yunu her türlü alırsın elf okçularının ışınllı okçularıa gerek duymassın iyi oyunlar sadece bilgi vermek istedim
  • IŞINLI OKÇU
  • tabi olum mal gibi lazerli dicek değiliz. :D
  • arkadaşlar ilk önce mordor la başlamak istiyorum 1-Mordor=)Ben her zaman ilk nazgul u hero olarak çıkartırım(FellBeast Değil) sonra Power menusun den Sauron Eye yi seçerek haritada gollumu Ararım gennelliklede bulurum :) olraya nazgulu göndererek yüzügü kaleye götürüp sauron için 10000 cost olmasını beklerim beklerken çok sıkıştırıyosalar eğer hemen witch king i çıkartıp yere indiririm(Yerdeyken Sauron dan sonraki En iyi Hero) Ole oyalarım onları.Sonra Sauron çıktımı iş Kolay tek sauron ile 4 brutual yıktıgım oldu (ard arda) --Konu ile alakasız-- (Bazıları şöyle diyor Sauron çıkarmak gereksiz veya hemen ölyüo vuruna kdr ölüyo gibi sinden şeyler söylerler veya aragorn veya başka bi hero ile sauron yatırdım derler --Onlara bi sözüm var hadi size kıyak geçiyim 1 tane 10 lw aragorn 2 tane balrog bi tane de gimli çıkarsınlar yanına yinede alabiliyolarmı - :D okadar dehşet bir şey sauron.Mordor un en güçlü yanı 1Witch king 2Haradrim Place Bana göre geçelim Goblin lere 2-Goblin=)goblinler de söylüyecegim pek bir şey yok yüzük dışında Sadece herolara karşı Half Spider olan yarı örümcek yarı goblin tarzı Zehirli mızraklı bi Sınıf var onları tercih ederim normal iyi vurmazlar ama zehirleri herolar üzerin de normal vuruşundan daha etkili-- ztn sauronun(azda olsa :) -) canını götürebilen herolar ve onlar Geçelim isengarda 3=)isengardın en
    iyi yanı urukların armor ve diğer upgrade lerini yapınca resmen yenilmez olmaları yaklaşık 6-7 bölük ile (Full Upgradeli) 1 Brutual alırsınız Geçelim Men lere Men=) ilk önce İsimlerini bilmiyorum ama Faramirlerin okçuları var onları çıkartıp ön savunma yapın ve Theoden i max lw yapmaya çalışın tam hatırlamıyorum ama 4-6-7 lw leri arasında bi skill (Pasivmi onuda bilmiyorum :) ) Yanındaki adamlara gelen hasarın sadece %10 unu yediriyor yani gelen hasarın %90 block yiyor böyle oyunu alabilirsiniz. Elf ler de sıra ELF=)Elf lerin en güçlü yanı okçular Bana göre elf lerdeki en iyi savunma tüm okçu herolarını çıkartım maximum 2 bölük mirkwood okçuları upgrade yapın ve oyun bitmiştir (ama karş taraf sauron çıkartırsa ne yazıkkı sıçtınız okçular iyi vursada saurona Hp si çok oldugu için Savunmanız veya atakınız geçersiz kalacakdır) Geçelim Cücelere Drawers=) Cücelerin Herolarıyla pek oynamadım ama Upgrade siz 3 bölük guardian drawers götürdügümde minas trith in kapını oraya yaklaşık 10 dk oyalamışlardı 2 tane brutal goblinleri :)---------------- Söylücek lerim bu kdr Bence İnsan tarafında olanlar (Cüce-insan-Elf)Yüzükle uğraşmasın ztn galadierel fazla bir şey yapmıyor özellikle binalara normal asker ler ve heroların üzerinde iyi olabilir ama bi kaleye saldırtın ne kdr vurdugnu görceksiniz :) ------ Sonsuza Dek Sauron Cuyuz :)))

• strateji çok

isengardsan başlar başlamaz warg basarak 2 tane bastıktan sonra da dalarak rakibini indirebilirsin tabi savunmasına bağlı ama %90 işe yarıyor hele ki 2ye 2 oynarsanız çok daha etkili oluyor

elfsen thundurill basarak karşı tarafa gönder işçilerini indir nasıl olsa gözükmüyo adam

mordorsan nazgul bas ama genel olarak mordor avantajsız

goblinsen mızraklı troll

vs vs
  • konuyu açan arkdaşım eger isengardı çok seviyosan ve sace onu kullanıyosan -----
    1-)Hero'lara karşı half spider kulla
    2-)isengard Herolarını çıkarmak ile ugraşma
    3-)Mızraklılara sakın Kurt Binicilerini kullanma
    4-)Sauron veya Galadierel gibi Yüzük herolarına Balistik kullan(Büyük arbeletler)
    5-)Oyun başaldıgı anda (Eğer Statları 4000 costtan başlatıyosan) Forge açıp tüm uppları yap o arada da okçuları Çıkar.
    6-)İsengard ile iyi bi saldırı yapmak için Kurtları öne koy Mızraklar arkaya koy ve onların arkasındada Balistik kullan.
    7-)Uçan Herolara Karşı( Fellbeast,Witch King,Dragon Lord) Full Upgradeleri okçuları koy.
    8-)Lumber mill kurmayı unutma (Min 2 tane Max 4) çünkü 2 tane koyarsanız alanınız dışına çıkmamış olursun eger 4 den fazla koyarsınız aynı yere alakasız olur -veya 4 taneden fazla koyarsanız alanı korumak zor oldugun dan kaybedersiniz çünkü genelde ilk Cost evlerie sonrada Lumber mill e saldırırlar.

Yararlı Olabildiysem :))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.