Şimdi Ara

Lord of the rings the battle for middle earth 2 taktikleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
140.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkdiablo

konuyu açan arkdaşım eger isengardı çok seviyosan ve sace onu kullanıyosan -----
    1-)Hero'lara karşı half spider kulla
    2-)isengard Herolarını çıkarmak ile ugraşma
    3-)Mızraklılara sakın Kurt Binicilerini kullanma
    4-)Sauron veya Galadierel gibi Yüzük herolarına Balistik kullan(Büyük arbeletler)
    5-)Oyun başaldıgı anda (Eğer Statları 4000 costtan başlatıyosan) Forge açıp tüm uppları yap o arada da okçuları Çıkar.
    6-)İsengard ile iyi bi saldırı yapmak için Kurtları öne koy Mızraklar arkaya koy ve onların arkasındada Balistik kullan.
    7-)Uçan Herolara Karşı( Fellbeast,Witch King,Dragon Lord) Full Upgradeleri okçuları koy.
    8-)Lumber mill kurmayı unutma (Min 2 tane Max 4) çünkü 2 tane koyarsanız alanınız dışına çıkmamış olursun eger 4 den fazla koyarsınız aynı yere alakasız olur -veya 4 taneden fazla koyarsanız alanı korumak zor oldugun dan kaybedersiniz çünkü genelde ilk Cost evlerie sonrada Lumber mill e saldırırlar.

Yararlı Olabildiysem :))

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BEN 1YIL ÖNCE KADAR OYNUYORDUM CAMPAIGN OLARAK ŞIMDI BEN 1IMI OYNUYORDUM 2YIMI BILMIYORUM PARA EVI YOKTU PARA AGACI VARDI AGAC EKIYORDUK MORDOR FALAN VARDI MAVI OK DA VARDI BEN STRATEJI OLARAK KUVVETLI OYNARDIM SAURON DEDIGINIZ SANIRIM MORDORLARIN RING HEROSU KOCAMAN BISEY VE EN GUCLU HERO OLARAK BILIRIM BEN ONU YIKMISTIM CAMPAIGN DE KARSIMA CIKTI AMA YANINDA BOLUKLER FALAN VARDI BEN 2-3 HERO ILE GELDIM AMA YUZUK HEROSU YOKTU YANIMDA MAVI OKLU LAR VARDI FALAN ISTE NEYSE BU 1MI2MI OYNADIGIM LUTFEN CVP VERIN INDIRICEM ELINIZDE VARSA ARADIGIMIN LINKINIDE ATIN AMA PM OLARAK FALAN ATMAYIN BURAYA ALINTI CEVAP FALAN YAPIN PC YI IYI BILIRIMDE FORUMLARLA ICLI DISLI DEGILIMDIR LINK BAKMAK ICIN UYE OLURUM PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM

• BFME 2 tam bir FAIL. Herkeze BFME 1 oynamayi tavsiye ederim. (1.03 patch yoksa olmaz)

BFME 2'de daha cok cikaran kazanir olmus, en azindan 1.06 patchinde bunu biraz duzeltmisler. Eger taktik dusunerek oynamak istiyorsaniz, benim favorimdirki BFME I oynayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Harika bir oyun ya.Ben en son 3 Brutal'ı yenmiştim.4 Brutal'a denedim yemedi

easy beni 1 e 1 de zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gragg09

kankiler oyunu uzun süredir oynuyorum kariyer bitirdim bfme de isengard alınca ilk önce hani 5 puanlık bi güç var ya bi top var onu alıyorum sonra grima wormtongue yi çıkarıyorum mihver dibinde savaşıyorsam kendimi dişarı koyarım o özellik var ya genellikle sa0ğ taraflar yapıyorum smeagol büyük iihtimalle çıkıyor oraya grima yı göneriyorum sonra yüzüğü alınca gerekli olmadığı sürece para harcamıyorum 10 bin olunca sauron geliyo 3 bin biriiktirip saruman ı çıkartıyorum 2 ordu mızraklı uruk düşmanın sonu bitksel haya olur
    Kardeş Sen neyin kafasını yaşıyon 10 para biriktirene kadar Miğfer Dibinin dibine batarsın kale dayanmaz

• quote:

konuyu açan arkdaşım eger isengardı çok seviyosan ve sace onu kullanıyosan -----
    4-)Sauron veya Galadierel gibi Yüzük herolarına Balistik kullan(Büyük arbeletler)
    5-)Oyun başaldıgı anda (Eğer Statları 4000 costtan başlatıyosan) Forge açıp tüm uppları yap o arada da okçuları Çıkar.
    6-)İsengard ile iyi bi saldırı yapmak için Kurtları öne koy Mızraklar arkaya koy ve onların arkasındada Balistik kullan.
    7-)Uçan Herolara Karşı( Fellbeast,Witch King,Dragon Lord) Full Upgradeleri okçuları koy.
    8-)Lumber mill kurmayı unutma (Min 2 tane Max 4) çünkü 2 tane koyarsanız alanınız dışına çıkmamış olursun eger 4 den fazla koyarsınız aynı yere alakasız olur -veya 4 taneden fazla koyarsanız alanı korumak zor oldugun dan kaybedersiniz çünkü genelde ilk Cost evlerie sonrada Lumber mill e saldırırlar.

Alıntıları Göster
    Oyunda her ırkın kendine göre özelliği var.Benim tercihim elftir tabii kişiden kişiye değişir.Humanlar goblinlere dayanamaz çünkü humanların okcuları zayıftır atlıları güçlüdür.fakat atlılar mızraklı piyadelere dayanamaz.Goblinin trolleri mızraklıdır direk pert olur.Gobline karşı İsengard, Mordor ve Elf alınabilir.Bu şekilde bir taktik söz konusudur.

Elften kısaca bahsedeyim.Elfin okcuları çok güçlüdür atlıları da. Elf ırkını armor ve weaponlarla güçlendirerek yenilmez yapabilirsiniz.Sırf okcularıyla oyunu götürürsünüz. Elfler her ırkla savaşabilecek düzeydedir.

Mordorun askerleri çok zayıf , fakat kuleleri ve heroları güçlüdür. Kuleden bombalama yaparsanız oyunu alırsınız.

İsengard tam bir atak ırkıdır.Defans yapılacak bir ırk sayılmaz.Askerleri ucuz ve hızlı çıkarır.Bunda şu şekilde bi taktik yapabılırsınız.Oyunun başında direk askere yüklenin ve farm rush yapın. Ne kadar çok Farm rush yaparsanız o kadar iyi. Sadece Uruk-Hai ve Warglara yüklenin. Arkadan da askerleri güçlendırmeye bakın. Warglar hızlı ve atak gücü yüksektir. Oyunu uzatmadan direk bıtırmek istiyorsanız isengard iyi bir secimdir.

Diyeceksiniz ki cücelere ne oldu.Cüce oynamadığım için size bir taktik veremiyorum. İyi oyunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Theteknolojik

Kardeş Sen neyin kafasını yaşıyon 10 para biriktirene kadar Miğfer Dibinin dibine batarsın kale dayanmaz

ben hemen 2 ünite okçu çıkarıp kapının üstüne yerleştiriyorum sonrası geliyor zaten

• koçum ısengard oynuyorsan demekki savunma yapmayı seviyorsun çünkü ısengardın sadece kurtları hızlıdır şimdi ilk mızraklı yani uruk pokeman yap 400 altındır tamam insanlarınki 350 altın olabilir ama pokeman olarak ilk mordorların pokemanı sonra ısengard sonra insan sonra dwarwes gelir tmmı pokemanı çıkardınya sonra mancınık falan çıkan evden yap 1 kere geliştirdikten sonra bomba gelir o bombayı al bi kenara koy sonra asker evinden ilk kılıçlı sonra da son asker olan kırmızı kılıçlı hızlı koşan adamdan yap kılıçlı askerleri bomba nın üstüne koy bombayı sarsınlar sonra kılıçlıların kalkan özelliğine bas bombayı kapatırlar sonra önden polemanları gönder arkadanda kılıçlı ve bombayı tek olan askerin meşalesini yak pokemanlar karşının askerlerini oyalarken sen kılıçlı ve bombayı karşının kalesinin dibine götür ok yesende pek bişey olmaz sonra bombayı bırak askerleri kalkandan çıkar çevredeki askerleri oyalasınlar sen bu arada meşaleli adamla bombayı patlat ve VİCTORY!!! Koçum ısengardı ezik sanma aslında çok güçlüdür mesela aslında ısengardlar ölmüş elflerin ruhlarıdır Saruman bunları diriltir ve madenlerden çıkarlar. böyle işte herolarla pek uğraşma kendi horonla uğraşabilirsin ve 1vs1 de zorlanan arkadaş benim Furkan diye bir gardaşım var 7 brutala karşı tek oynuyo hepsinede salliyo hepsi pert walla sen oyununu geliştir ben 2 brutalı alıyom ama 3 ü baya zorluyo neyse hadi bakıyym Şeytanınız bol olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingbutcher -- 1 Haziran 2013; 19:31:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deadofmercanth

Oyunda her ırkın kendine göre özelliği var.Benim tercihim elftir tabii kişiden kişiye değişir.Humanlar goblinlere dayanamaz çünkü humanların okcuları zayıftır atlıları güçlüdür.fakat atlılar mızraklı piyadelere dayanamaz.Goblinin trolleri mızraklıdır direk pert olur.Gobline karşı İsengard, Mordor ve Elf alınabilir.Bu şekilde bir taktik söz konusudur.

Elften kısaca bahsedeyim.Elfin okcuları çok güçlüdür atlıları da. Elf ırkını armor ve weaponlarla güçlendirerek yenilmez yapabilirsiniz.Sırf okcularıyla oyunu götürürsünüz. Elfler her ırkla savaşabilecek düzeydedir.

Mordorun askerleri çok zayıf , fakat kuleleri ve heroları güçlüdür. Kuleden bombalama yaparsanız oyunu alırsınız.

İsengard tam bir atak ırkıdır.Defans yapılacak bir ırk sayılmaz.Askerleri ucuz ve hızlı çıkarır.Bunda şu şekilde bi taktik yapabılırsınız.Oyunun başında direk askere yüklenin ve farm rush yapın. Ne kadar çok Farm rush yaparsanız o kadar iyi. Sadece Uruk-Hai ve Warglara yüklenin. Arkadan da askerleri güçlendırmeye bakın. Warglar hızlı ve atak gücü yüksektir. Oyunu uzatmadan direk bıtırmek istiyorsanız isengard iyi bir secimdir.

Diyeceksiniz ki cücelere ne oldu.Cüce oynamadığım için size bir taktik veremiyorum. İyi oyunlar..

Alıntıları Göster
    KOÇUM ELF OKÇULARINI ÖNDEN OYALARKEN SEN ROHİMMİLERLE ARKALARINI DOLAŞ VE HEPSİNİ BÖCEK GİBİ EZ SONRA EN GÜÇLÜ ATLI İNSANINKİDİR HELEKİ BAŞLARINA EOMER İ KOY VE BİTSİN UNUTMAKİ HİÇBİR IRK YENİLMEZ DEĞİLDİR HEPSİ TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNUNDAKİ GİBİDİR...Şeytanın bol olsun @deadofmercanth

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

BFME 2 ' de strateji yokki bas adamı saldır bas adamı saldır BFME 1 oynayın derim..

arkafaşlar buyurun BFME 1 taktiklerini burada tartışalım genişçe...

donanımhaber forum
    Lord of the rings the battle for middle earth 1 taktikleri » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_75892631/tm.htm

eminim söyleyecek sözünüz var...

• quote:

Orijinalden alıntı: asus07

ARKADAŞLAR BEN 1YIL ÖNCE KADAR OYNUYORDUM CAMPAIGN OLARAK ŞIMDI BEN 1IMI OYNUYORDUM 2YIMI BILMIYORUM PARA EVI YOKTU PARA AGACI VARDI AGAC EKIYORDUK MORDOR FALAN VARDI MAVI OK DA VARDI BEN STRATEJI OLARAK KUVVETLI OYNARDIM SAURON DEDIGINIZ SANIRIM MORDORLARIN RING HEROSU KOCAMAN BISEY VE EN GUCLU HERO OLARAK BILIRIM BEN ONU YIKMISTIM CAMPAIGN DE KARSIMA CIKTI AMA YANINDA BOLUKLER FALAN VARDI BEN 2-3 HERO ILE GELDIM AMA YUZUK HEROSU YOKTU YANIMDA MAVI OKLU LAR VARDI FALAN ISTE NEYSE BU 1MI2MI OYNADIGIM LUTFEN CVP VERIN INDIRICEM ELINIZDE VARSA ARADIGIMIN LINKINIDE ATIN AMA PM OLARAK FALAN ATMAYIN BURAYA ALINTI CEVAP FALAN YAPIN PC YI IYI BILIRIMDE FORUMLARLA ICLI DISLI DEGILIMDIR LINK BAKMAK ICIN UYE OLURUM PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM

Söylediğin BFME 2'dir kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Albatrosa

quote:

Orijinalden alıntı: asus07

Söylediğin BFME 2'dir kardeşim

Alıntıları Göster
    beyler oyunu modla oynayan varmı ben Special Extended Edition modla oynuyorum oynarsam tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

beyler oyunu modla oynayan varmı ben Special Extended Edition modla oynuyorum oynarsam tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    bende defeated hatası vardı sildim oyunu.crack hatası galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

o hata korsan oyunlarda oluyor diye biliyorum orjinal cd-dvd lerde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

o hata korsan oyunlarda oluyor diye biliyorum orjinal cd-dvd lerde yok

Alıntıları Göster
    kardeşler verdigniz taktikler hiç bi işe yaramaz online oynasanız noob diye oyuna almazlar :) en fazla 5 6 dk gideriniz var karsıdakinin sadece 3 4 birim asker basmasına bakar :D çoklu oyun oynamak isteyen hamachi programını eklesin . oyun atalım online ag adı : dream0834 şifre :123

• quote:

Alıntıları Göster
    Walroth mod olmadan oynanmıyor artık. walrroth mod 3 yüklüyorum ama kale savunması dışında angbad-miğfer dibi-gondor vs 3 tane brutal rakibe karşı kazanmak imkansız anında nasıl çıkartıyorlarsa ordu ile geliyorlar. ama kaledeysen iş güzel de bi süre sonra kale de sıkıyor tabi.
    Elfleri alıcan thranduil legolas feanor fingolfin gil galad galadriel elrond birde noldor okçuları aldın mı tamam rakip kim gelse bişe yapamaz. power çoğalınca yüzük kardeşliğini çıkarttınmı gandalf orda level 10 aragon level 10 geliyor aragonun hayaletini çıkart tamam işte kimse duramaz karşında ama öyle 3 brutal 7 brutal hikaye 2 taneyi anca yenersiniz. tabi hile kullanmazsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Walroth mod olmadan oynanmıyor artık. walrroth mod 3 yüklüyorum ama kale savunması dışında angbad-miğfer dibi-gondor vs 3 tane brutal rakibe karşı kazanmak imkansız anında nasıl çıkartıyorlarsa ordu ile geliyorlar. ama kaledeysen iş güzel de bi süre sonra kale de sıkıyor tabi.
    Elfleri alıcan thranduil legolas feanor fingolfin gil galad galadriel elrond birde noldor okçuları aldın mı tamam rakip kim gelse bişe yapamaz. power çoğalınca yüzük kardeşliğini çıkarttınmı gandalf orda level 10 aragon level 10 geliyor aragonun hayaletini çıkart tamam işte kimse duramaz karşında ama öyle 3 brutal 7 brutal hikaye 2 taneyi anca yenersiniz. tabi hile kullanmazsanız.

bende special modla oynuyorum kale içinde bile çok zor diğerlerini yenmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: crexx

kardeşler verdigniz taktikler hiç bi işe yaramaz online oynasanız noob diye oyuna almazlar :) en fazla 5 6 dk gideriniz var karsıdakinin sadece 3 4 birim asker basmasına bakar :D çoklu oyun oynamak isteyen hamachi programını eklesin . oyun atalım online ag adı : dream0834 şifre :123

Aynan öyle,hamachi değilde Gameranger'a gel oynayalım
    Burdakiler ağır noob.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IAmSpartacus

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

BFME 2 ' de strateji yokki bas adamı saldır bas adamı saldır BFME 1 oynayın derim..

arkafaşlar buyurun BFME 1 taktiklerini burada tartışalım genişçe...

donanımhaber forum
    Lord of the rings the battle for middle earth 1 taktikleri » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_75892631/tm.htm

eminim söyleyecek sözünüz var...

Adam bas saldır mı?
    Bırak sen oynama zaten.Bilmiyorsun bari insanları yanlış yönlendirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingbutcher

koçum ısengard oynuyorsan demekki savunma yapmayı seviyorsun çünkü ısengardın sadece kurtları hızlıdır şimdi ilk mızraklı yani uruk pokeman yap 400 altındır tamam insanlarınki 350 altın olabilir ama pokeman olarak ilk mordorların pokemanı sonra ısengard sonra insan sonra dwarwes gelir tmmı pokemanı çıkardınya sonra mancınık falan çıkan evden yap 1 kere geliştirdikten sonra bomba gelir o bombayı al bi kenara koy sonra asker evinden ilk kılıçlı sonra da son asker olan kırmızı kılıçlı hızlı koşan adamdan yap kılıçlı askerleri bomba nın üstüne koy bombayı sarsınlar sonra kılıçlıların kalkan özelliğine bas bombayı kapatırlar sonra önden polemanları gönder arkadanda kılıçlı ve bombayı tek olan askerin meşalesini yak pokemanlar karşının askerlerini oyalarken sen kılıçlı ve bombayı karşının kalesinin dibine götür ok yesende pek bişey olmaz sonra bombayı bırak askerleri kalkandan çıkar çevredeki askerleri oyalasınlar sen bu arada meşaleli adamla bombayı patlat ve VİCTORY!!! Koçum ısengardı ezik sanma aslında çok güçlüdür mesela aslında ısengardlar ölmüş elflerin ruhlarıdır Saruman bunları diriltir ve madenlerden çıkarlar. böyle işte herolarla pek uğraşma kendi horonla uğraşabilirsin ve 1vs1 de zorlanan arkadaş benim Furkan diye bir gardaşım var 7 brutala karşı tek oynuyo hepsinede salliyo hepsi pert walla sen oyununu geliştir ben 2 brutalı alıyom ama 3 ü baya zorluyo neyse hadi bakıyym Şeytanınız bol olsun

Sen böyle oyna maksimum 5 dakika dayanırsın onlinede ortalama üstü birine.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadofmercanth

Malesef verdiğin bilgilerde yanlışlar var.
    Men(Human!) Goblinin anti ırkı sayılabilecek bir ırk rush yaparsanız büyük olasılıkla karşınızdaki goblini 10 dakika olmadan yıkarsınız.
    Mordorun askerleri zayıftır ama 1e1 çatışmaya girmeyeceksin zaten Mordorda boşuna hızlı bir ırk değil.
    Elfler genel olarak vasat bir ırk bana göre okçuyla savaş falan alınmaz.
    İsengardın askerleri ucuz değildir hızlıda çıkmaz.
    Warglar asker ezme konusunda başarılı değiller zırhlarıda pek iyi değil sadece saldırı güçleri yüksek ama zor durumda kalmadıkça kullamaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.