Şimdi Ara

LÖSEV Çiftliği Mandalina Fırsatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
28.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
338 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunun en guzel firsati. Allah kimseyi devlet hastanelerine dusurmesin. Insallah burokratik problemler bir an once cozulur.
  • otopark O kullanıcısına yanıt
    Losev e bende bağış için geçmişte yardımcı oldum, kuruma da güveniyorum ama bu kampanya için dediğiniz gibi düşünerek katılmıyorum. Bağışta bulunanların ki kabul olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı açan arkadaşa teşekkürler.Sayesinde bizde destek vermiş olduk.
  • Sözcü ya da a haber

Haber yaptığı zaman 10 kez oku 10 kez araştır!

Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın da o yavrucaklar için bir iyilik yapın!

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Keşke her üretici böyle olsa hocam.ben gidiyorum adamın evine ürün almak için. Adam şöyle bir süzüyor. Arabanın etrafında dolanıyor. Okkalı bir fiyat çekiyor. Sanıyor ki bağı bahçeyi tapusuyla almaya geldim. Ayaklarına gidiyoz diye zenginiz sanıyolar
    Eee hocam her yerle bir mi ? İzmir orası

• az da olsa bizim de bir yardımımız dokundu, bilgi veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 kg için fiyat alan oldu mu arkadaşlar göremedim ama bilgisi olan varsa yazabilir mi?...

Hat yoğun telefondan ulaşamadık.
  • 3kg lösemili çocuklara bağışladım 16tl nedir ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: thinkfloyd

Doğrudan hasta kardeşlerimize ücretsiz kargo ile yollama seçeneği varmış. Onlar yesin. Yıllarca gittim Ankara da lösev e. Üni de stand açtım ürünlerini sattım. Çok zor hastalık. Çocukların hemen hepsi Fakir. Destek atın arkadaşlar.
    hocam goremedım hastalara gonderme secenegı nerede sıtede ?
  • ehliask kullanıcısına yanıt
    Herşey bitip ödeme aşamasına gelince

• yarin param yatarsa 3 ya da 6 kilo alacagim.

acikcasi losev'in ya da herhangi bir yardim kurulusunun toplanan tum paralari bagislamadigini dusunuyorum, kesin paralari yiyen bir kesim vardir. o yuzden mandalina gibi en azindan elime gececek bir sey olmasi guzel. parayi yeseler bile en azindan mandalina yedim derim

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Seferihisar'da dün mandalina festivali vardı. Dalından koparan koymuş evinin önünde satıyordu. Tabi kilosu 2.5 lira idi. Ücretten çok bir nevi yardımın yerinde ağzımız tatlansın diyenler bence alabilir..
    Hocam ankaradan bildiriyorum düzgün turuncu mandalina 5 TL. Dandik sarılı yeşilli ve soğuk almış 2.5TL yani fiyatı da ucuz ama tabi ucuz diye değil yardım diye almak lazım 18Kg aldım bakalım Umarım insanlar memnun kalır da sürekli hale gelir.
  • 3 KG hasta kardeşlerimize bağışladım ,3kg da eve alıcam.

Afiyet bal şeker olsun kardeşlerime
  • Konu sahibine teşekkür ederim, sayesinde haberimiz olmuş oldu. İmkanı olanlar 1-2 küçümsemeden destek olsun dostlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.