Şimdi Ara

LÖSEV Çiftliği Mandalina Fırsatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
28.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
338 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela benim tohum dikmediğim yere ol deyip meyve oldurabilir mi

Ya da mesela bizim zeytinler bir sene ürün veriyor bir sene vermiyor bu şeyden mi acaba bu sene ol demeyi unutmuş olabilir mi, yoksa başkalarının ağaçları ile mi meşgul
  • Aynen ol der olur Kün feyekün herşeyin de bir sebebi düzeni vardır oluyorsa da olmuyorsa hiçbirley tesadüf değildir sen Hz İsa (a.s) ın babası yoktur tohum şart değil yeterki Rabbim istesin dilesin inanıp inanmamak tercih meselesi tabiiki size derin bir ibadet bilgisi sunamam ama bunlar da hiç yabana atılacak bilgiler değildir tatmin etmeyecek şeyler için kolaya kaçıp insanlardan öğrenmeniz yerine Araştırma yapmanız işinin ehli hocalara sormanız Alo diyanet hattını aramanız daha sağlıklı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehliask kullanıcısına yanıt
    Satın alma kısmının sonunda kargo seçeneği var. Oradan oluyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Herşey bitip ödeme aşamasına gelince
    teşekkürler hocam gonderdık bır mıktar afiyetle yesinler inş
  • Konuda yine din vs. her şey karışmış birbirine. Hacılar, bağış yapıyorsunuz, vicdandan başka neye gerek var bunun için?

Not: 3kg bağışladım. O suçsuz ama acı çeken çocuklarımızın yüzünü biraz güldürebilirsek ne mutlu.
  • 15 kg bağışladım, 5-6 kg da kendime aldım. Allah razı olsun hayır yapmamıza vesile oldun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3kg hediye ettim bende. Keşke imkanım olsa bütün ürünleri ben alsam da faydam olsa. Elden gelen budur. Hey ay böyle ufak yardım da yapmayı düşünüyorum. Haber veren arkadaşıma da teşekkürler.
  • Chembond kullanıcısına yanıt
    Hocam bağlanması normal değil mi,ülke öyle bir hale geldi ki çorba olduk.
    Geçen günlerde fidan etkinligi oldu ve ay olarak Kasım seçildi,gelişmeleri takip edecekler mi o fidanlar tutacak mı belli değil.Sahsen ben çiftçilik yapılan yerdeyim bu ayda fidan diken görmedim,yine de bildikleri vardir diyoruz bağışlıyoruz.
    Buna gelelim ben losevin bu zamana kadar bu tip ürün sattigini bilmiyordum,son haftada bu popüler oldu ve öğrendim.Simdi de insan şüpheye düşüyor,birinin sermayesini mi dondurecegiz diye düşünmeden edemiyor.
    Bu düşüncelerin de ortak sebebi güven,adalet vb gibi kelimelerin ülkede bir anlam ifade etmemesi sanırım.Hal böyle olunca herkes farklı şeylere sallıyor.
    Şu an bu mandalinalarin hepsi satılsa tüm paranın cidden çocuklar için harcanacaginin garantisini kim veriyor ? Ya da bunu nasıl anlayacağız ?
    Belki denk gelmissinizdir bu ara Hasankeyf resimleri dönüyor,zamanında kaç uyarı yapıldı değişen bir şey olmadı,kaz dağları vb gibi şeylerin sonu da aynı olacak muhtemelen.Anlayacaginiz ülke iyi değil ki insanı olsun.Her yeni gün başka bir stres ve sıkıntıyı beraberinde getiriyor.

• Başlığı açan arkadaşın eline sağlık. Teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni bir başlık açıp lösevin hastanesinin bakanlık tarafından ruhsat alamamasınıda gündeme getirirsek belki bir yararı olur.

• fat_old_sun F kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir kralsınız siz ya... :) Şaka maka herkes elinden geleni yapmıştır umarım. Allah şimdiden herkesten razı olsun...

• 18 Kg ihtiyac sahibi çocuklara yollandı.Konuyu açıp bilgilendiren arkadaşa teşekkürler
  • Yarın alıp minik çocuklarımıza yollayacagim. Çok teşekkürler böyle bir şey paylaştığıniz için 🤲🏻

• sağlık bakanının açıklaması :

1.Talepleri 50-100 arasında o dönemde 75 yatak olarak ruhsatlandırılan. Bunun üzerine benim bakanlığımdan sonra 400 yatak talebi olduğunu gördük. Normalde ön izni yok. 75 yatak izin verilmiş.

2.400 yatağın sadece 60 tanesi lösemi hastaları için ayrılmış. 400 yatak lösemi hastaları için değil. 60'ın da 25'i kullanılıyor. Toplamda 75 yatak olarak ruhsatlandırılmış.

3.Benim orada esas derdim. Lösemi hastaları için 60 yatak gerçekten var mı? Görün genel hastaneyi bir değerlendirin. Fark ücreti alınıp alınmadığını da denetleyin dedim. Gelen tablo 25 yatağın kullanıldığı, 60 yatak için yer ayrıldığı ama hastalardan da 280-400 tl.arasında ücret alındığı. Ameliyat ve benzeri işlerden zaten alınıyor. Ben poliklinikten bahsediyorum. Bu tespit de var. Sorunu da çözmek istiyorsunuz.

4.Koca, eğer lösemili hastalar için kullanılan yatakların dolması halinde buna rağmen talebin olması durumunda bakanlığın tekrar değerlendirileceği mesajının LÖSEV'e iletildiğini, istenilen tek şartın 'hastalardan fark ücreti almamak' olduğunun da vurgulandığını söyledi.

5.Koca, "O hastanenin lösemili çocuklar için kullanılması için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız. İstismar edilerek lösemi hastaları denilip diğer hastalar ve fark alınarak özel hastane gibi işletme mantığının asla olmaması ve buna izin vermeyeceğimizi tekrar söylüyorum" şeklinde konuştu.

• muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    LÖSEV in Mercedes Vito kullandığını duyduğumdan beri yardımda bulunmuyorum.
  • LÖSEV'e bu hastane olayından dolayı sıcak bakmıyorum. Yine de güvenip bağış yapana da bir şey diyemem.

Konuda tabiatperestlerin, desitlerin, ateistlerin kendi görüşlerini paylaşmalarını doğru bulmuyorum, cahil bir insanı aldatabilir bu görüşler. Zira üzerinde uzun uzun konuşulabilecek meseleler bunlar. Dini konularda herkes serbest atış peşinde, keşke bunlar yapılmasa.
  • Haber ve bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejoker

Dün 6 kg ben de aldım. İsterseniz lösevde tedavi gören çocuklara da gönderim yapabiliyorsunuz. Umarım çok çabuk satılır.
    bunu nerden yapıyoruz ben bulamadım hocam?
  • mrt20 kullanıcısına yanıt
    kargo seçme aşamasında var hocam
  • Afiyet olsun güzel cocuklar.
    Haber edenden Allah razı olsun

Şu konuyu sabitlemeyen DH Yönetimi admini de ne bileyim.

LÖSEV Çiftliği Mandalina Fırsatı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.