Şimdi Ara

LÖSEV Çiftliği Mandalina Fırsatı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
28.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
338 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neden bir tık pahalıya satıyor olabilirler sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losev Kızılay vb hiç bir derneğe güvenemiyorum nedense... Ülkenin geldiği son duruma bakınca, herkes ya siyasal İslamcı, ya da vakıf dernek çatısı altında vurguncu çıkıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olmadan sipariş verip sipariş onayıyla ilgili mail almayan var mı benim gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

Losev Kızılay vb hiç bir derneğe güvenemiyorum nedense... Ülkenin geldiği son duruma bakınca, herkes ya siyasal İslamcı, ya da vakıf dernek çatısı altında vurguncu çıkıyor...
    Kızılay devletin, lösev'in devlet ile hiçbir bağlantısı yok hatta devlet bir çok konuda engel oluyor lösev'e. En son hastane ruhsatı verilmemişti.

Ayrımı iyi yapmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Kasım 2019; 11:29:39 >
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef bende de durum aynı. Hatta dün mail attım ona bile dönüş fln yok. Bugün telefonla aramayı deneyecektim, konuya bir bakayım dedim.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Tedavi masraflarına kaynak olması için öyle yapıyorlar. Dikkat ederseniz X marketin internet sitesinden almıyoruz, bağış alan bir kuruluş burası. Sadece para verin demiyorlar, en azından bağış karşılığında bir şeyler verelim mantığıyla böyle bir şey yapılıyor.
    Zaten buradan mandalina alanlar mandalina yiyeyim diye almıyor ki, öyle olsa gidip marketten alırsın. Maksat bir şekilde az ya da çok yardım edebilmek. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun.

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Ben twitter'dan mesajlaştım, durumu anlattım, iletişim bilgilerimi verdim ordan sipariş numaramı bulsunlar diye. "Dükkan birimimize konuyu iletiyoruz" diye cevap yazdılar 2 gün önce, sonra ses yok. Fazla siparişten dolayı muhtemelen çok yoğunlar o yüzden dönüş için bikaç gün daha beklemeyi düşünüyorum. Ama elbet sonunda çözüme kavuşur siparişi yollarlar diyorum.
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Bu satışlar dan gelen paranın hepsi löseve gitmiyor.
    Lösev bu satıştan para almıyor,yıl sonunda tüm satışlardan belli bir yüzde alıyor yani Ben üreticiyim lösev ile anlaşıyorum 3 liralık ürünü 5 liraya satıyorum 3-3.5 lirasını ben alıyorum geri kalanını lösev alıyor..

Sen 5 liraya mandalina aldık yardım ettik derken aslında üreticiye hızlı ürünü piyasa fiyatı üzerinden satmasına yardım ediyorsun. Yardım etmek istiyorsanız löseve 16 lira vermeniz daha çok işlerine yarar en azından 9 lirası pazarcıya gitmez direk LÖSEV'e 16 liranın tamamı gider.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    O detayı bilemiyorum, dediğiniz gibi bile olsa az çok en azından yardım yardımdır. Dediğiniz şekli ile de yardım ediyorum zaten. Bu şekli biraz bahane oluyor insanlara. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.