Şimdi Ara

LÖSEV Çiftliği Mandalina Fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
28.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
338 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terlikk

Hastanesini gordunuz mu losevin? O hastanede losemili cocuklar ucretsiz tedavi ediliyor.

Yine de para veriyorsaniz paranizin gittigi yeri sorgulamakta haklisiniz. Hoş, mesajinizdan loseve para bagisladiginizi da pek zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    Losevle ilgili dün çıkan köşe yazısi

https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/emin-colasan/bir-saglik-rezaleti-daha-5455683/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle link verince okumayanlar için sanki lösevde sıkıntı var gibi algılanıyor. Lösev in Ankara daki hastanesi maalesef bürokratik engeller ya da bilmediğimiz rant kavgaları nedeniyle tam kapasiteli çalışmıyor Okumayanlar için haberin içeri bu, sağlık rezaleti oranın tam kapasite ile çalıştırılmaması.

• Bir miktar aldım, çocuklar yesin seçeneği seçtim.
    Şimdiye kadar en hızlı yararlandığım sıcak fırsat konusu idi.
    Paylaşanın eline sağlık

• Bu devleti anlamak mümkün değil adamlar ücretsiz hizmet veriyor birsürü lösemi hastasına umut oluyor hala taş koymaya çalışıyorlar yurtdışında böyle bi hastane açılcak devlet hemen destekler hatta her büyük şehire bi tane açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajalusta -- 19 Kasım 2019; 9:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajalusta

Bu devleti anlamak mümkün değil adamlar ücretsiz hizmet veriyor birsürü lösemi hastasına umut oluyor hala taş koymaya çalışıyorlar yurtdışında böyle bi hastane açılcak devlet hemen destekler hatta her büyük şehire bi tane açar
    Benim bildiğim olay şu diğer cepheye göre; Haberlerde izledim, Bakan açıklama yaptı. Bu hastanenin istediği, 75 yatak losemili tedavisi gerisi normal hasta tedavisi. İzin verilmeyen bu. Hastane lösemli hastalara kısıtlı yer ayırıyor ve Bakanlık buna itiraz ediyor. Madem lösemi için açıldın amacının dışına taşmamalısın diyor. Hangisi doğru söylüyor bilemiyorum. Çünkü, artık kime inanacağıma da şaşırdım.

Link:
    www.hurriyet.com.tr
    Bakan Koca'dan LÖSANTE hakkında açıklama
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/bakan-kocadan-losante-hakkinda-aciklama-41373604

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahiroglu -- 19 Kasım 2019; 10:4:53 >

• Harikasınız gençler.
  • Bu kadar bağış alıp gidip mandalina bahçesi almak ve bu ürünlerin ellerinde kalması da ayrı bir vizyon.
  • Üye şifremi kabul etmiyor. Unuttum diyorum şifre maili kaç saattir gelmiyor. Üyeliksiz devam etmek istemedim ama başka çare kalmayacak sanırım.

• 9 kg alındı, destek olun arkadaşlar, çocuklar yesin seçeneği çok hoş ben öyle yaptım. ama isterseniz hem destek oluyorsunuz hem de çok bulamayacağınız hormonsuz ilaçsız seferihisar mandalinası alıyp afiyetle yiyorsunuz. ayrıca sms desteğini de unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daia07 -- 19 Kasım 2019; 10:47:58 >
  • ALIŞVERİŞ ÖZETİ
    Geleneksel Kars Kaşarı Kg
    (Promosyon) Geleneksel Kars Kaşarı Kg
    2 Adet
    101,85 TL
    Tam Buğdaylı Grissini 150 Gr.
    Tam Buğdaylı Grissini 150 Gr.
    1 Adet
    5,09 TL
    6 kg
    Mandalina 6 kg
    1 Adet
    28,70 TL
    Ara Toplam135,65 TL
    KDV10,85 TL
    KDV Dahil146,50 TL
    Promosyon İndirimi- 20,00 TL
    İndirimli Tutar126,50 TL
    Kargo6,50 TL
    Ödeme133,00 TL

haber verene teşekkürler.
  • 6 kg aldım. up
  • bu konuda bile boş boş yorum yapan arkadaşları görmek gerçekten çok üzücü bir durum kimisi vizyon dan bahseder kimisi bir başka şeyden sizler harika vizyona sahip mükemmel insanlarsınız herşeyi dört dörtlük yapan şahane fevkalede vizyon sahibi insanlarsınız sizleri tebrik ediyorum.

Peki vizyon sahibi arkadaşlar bu mandalina bahçesini bir hayırsever LÖSEV e bağışladıysa ve oradan toplanan mandalinaları satıyorsa bu kurum hiç bu açıdan baktınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Bu mesaj silindi.
    Ne sığ bir düşünce.

• maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Yaratıcı doğayı yaratmış, düzen kendi işliyor. Toprak ve ağaç veriyor mandalinayı, direkt gökten inmiyor. Mandalinaların her birini Allah yaratıp ağaca koyuyor demek cehalettir, bilim diye bir şey de var.
  • Teşekkürler haber verdiğin için bir miktar da bende aldım.
  • terlikk kullanıcısına yanıt
    Rant olarak gördüğüm kurumlara para bağışlamam senelik trilyon bağış yapılıyor TV deki toplanan paralarla beraber ama okadar paranın yarısı harcanıyor mu acaba

• Ben de bu tarz kurumlara güvenemiyorum maalesef. Çünkü sonuçta bir Türk girişimi. Eğer bu kadar rant varsa mutlaka malı götüren doktorlar, idareciler vb. vardır. Halkımın aklı sadece üçkağıda çalışıyor.
  • paylaşım için teşekkürler, mesajı yukarıda tutalım!!
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    evet kim bağışladı, bilginiz var o yüzden mi konuşuyorsunuz? yoksa böyle bir ihtimal var mı diyorsunuz?

Bağışlandıysa da sivil toplum kuruluşları ticari faaliyete girdikleri an işin temiz tarafı biter, her zaman böyle olmuştur.

Bağışlandıysa sen de bu arazi ve ağaçları kiraya verir, kira geliri elde edersin, anlamadığın işlere girip mandalinaları da çürütmezsin.

Tüm bu yazdıklarım bu derneğin çocuklara yaptığı olumlu şeyler haricinde yazılmıştır.

buarada küçük bir google araştırmasıyla bağış mı yapıldı arazi mi satın alındı hemen çıkabiliyor...

LÖSEV'den ilginç yatırım! Seferihisar'da deniz manzaralı 237 dönüm mandalina bahçesini 40 milyona satın aldı...
    https://www.gundemotuzbes.com/losev-den-ilginc-yatirim-seferihisar-da-deniz-manzarali-237-donum-mandalina-bahcesini-40-milyona-satin-aldi/65850/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otopark -- 19 Kasım 2019; 15:22:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.