< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 20 Kasım 2019; 12:41:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 20 Kasım 2019; 12:41:31 > |
Hastanesini gordunuz mu losevin? O hastanede losemili cocuklar ucretsiz tedavi ediliyor.
Yine de para veriyorsaniz paranizin gittigi yeri sorgulamakta haklisiniz. Hoş, mesajinizdan loseve para bagisladiginizi da pek zannetmiyorum. |
Lösev bağış veya hayır amacıyla yapılacak tüm işlerde ilk sırada olması gereken kurum. Lütfen öne çıkartalım.
|
Keşke her üretici böyle olsa hocam.ben gidiyorum adamın evine ürün almak için. Adam şöyle bir süzüyor. Arabanın etrafında dolanıyor. Okkalı bir fiyat çekiyor. Sanıyor ki bağı bahçeyi tapusuyla almaya geldim. Ayaklarına gidiyoz diye zenginiz sanıyolar
|
En üstte kalması için oylayın.
Ayrıca bu tarz sosyal sorumluluk konuları yönetim yardımı ile daima üstte kalabilir. |
9 kg lösemili çocuklara, 9 kg da bize aldım.
Bu faydalı konu için teşekkürler, öne çıkardım. Yalnız konunun yorumu da oyu da çok düşük kalmış gibi geldi bana. Bu hastalık aylarında bol bol mandalina tüketin. Doktora, ilaca vereceğiniz paranın çok daha azını mandalinaya verin, hasta olmayın. :) |
Bu kadar bağış alıp gidip mandalina bahçesi almak ve bu ürünlerin ellerinde kalması da ayrı bir vizyon.
|
3kg satın aldım. Eminim forumdaşlar da yarı yolda bırakmaz. :)
|
Ya Allahım yarabbim.Bu konuyu bile dine bağlayan salaklar çıkmış.
Neymiş mandalinayı Allah yaratmışmış.Ne alakası var şimdi bunun konuyla?Dinle kafayı bozmuşlar. Biri de çıkmış kafirun süresinde bahsediyor. Ne boş,işsiz insan şu memlekette. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 18 Kasım 2019; 17:6:45 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|