Şimdi Ara

LÖSEV Çiftliği Mandalina Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
28.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
338 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyu ekşi'de gördüm.

LÖSEV kendi yetiştirdiği mandalinaları www.lsvdukkan.com aracılığı ile satıyor. Mandalinaların organik olması nedeniyle uzun süre bekleyemeyeceği belirtilmiş.

Bu sebeple hızlı bir şekilde satılması gerekiyor. Hızlı bir şekilde tüketecek birileri varsa onlar da buradadır diye düşündüm.

Link:

Kaynak:
    ekşi sözlük
    lösev'in satılamazsa çürüyecek mandalinaları
    https://eksisozluk.com/losevin-satilamazsa-curuyecek-mandalinalari--6250995?a=popular&p=1

bildiğiniz gibi lösev , lösemili çocuklara gelir olması içinwww.lsvdukkan.com adresinde çeşitli ürünler satıyor. bunların arasında ilaçsız, doğal seferihisar mandalinası da var.

yaklaşık 15 ton kadar mandalina gelmiş durumda ve ilaçsız oldukları için acil satılmazsa çürüyecekler.

ekşi ahalisi bir el atarsa bir günde biter bu stok. lösemili çocukların bu yardımlara çok ihtiyacı var.
    https://www.lsvdukkan.com/

edit: bazı yazarlar "bu kadar mandalinayı niye almış bunlar" diyor. bildiğim kadarıyla lösev in kendi mandalina çiftliği var, oradan üretilip satılıyor. 15 tonu da veren doğa haliyle, neden bu kadar çok ürün verdi demek garip kalıyor.

şu görsel mobil sitede gözükmediği için al-sat yapılıyor sanmış yazarlar.
    https://st1.myideasoft.com/…jpg?revision=1573898484

edit 2: toplu sipariş vermek isteyenler 0312 436 34 00'dan gizem şahin'e ulaşarak sipariş verebiliyormuş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 20 Kasım 2019; 12:41:31 >

• 9 kg lösemili çocuklara, 9 kg da bize aldım.

Bu faydalı konu için teşekkürler, öne çıkardım.

Yalnız konunun yorumu da oyu da çok düşük kalmış gibi geldi bana.
    Bu hastalık aylarında bol bol mandalina tüketin.
    Doktora, ilaca vereceğiniz paranın çok daha azını mandalinaya verin, hasta olmayın. :)
  • Seferihisar'da dün mandalina festivali vardı. Dalından koparan koymuş evinin önünde satıyordu. Tabi kilosu 2.5 lira idi. Ücretten çok bir nevi yardımın yerinde ağzımız tatlansın diyenler bence alabilir..
  • 3kg satın aldım. Eminim forumdaşlar da yarı yolda bırakmaz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 18 Kasım 2019; 17:6:45 >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Keşke her üretici böyle olsa hocam.ben gidiyorum adamın evine ürün almak için. Adam şöyle bir süzüyor. Arabanın etrafında dolanıyor. Okkalı bir fiyat çekiyor. Sanıyor ki bağı bahçeyi tapusuyla almaya geldim. Ayaklarına gidiyoz diye zenginiz sanıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek arkadaşlar.
  • Doğrudan hasta kardeşlerimize ücretsiz kargo ile yollama seçeneği varmış. Onlar yesin. Yıllarca gittim Ankara da lösev e. Üni de stand açtım ürünlerini sattım. Çok zor hastalık. Çocukların hemen hepsi Fakir. Destek atın arkadaşlar.

• En üstte kalması için oylayın.
    Ayrıca bu tarz sosyal sorumluluk konuları yönetim yardımı ile daima üstte kalabilir.
  • 3 kg aldım
  • Konu için teşekkürler. Siteyi gezdim kupa v.b hediyelik eşya, çikolata ve yöresel ürünler de var.

Kupa ve butik çikolata göndereceğim. Elbet piyasaya göre çikolata fiyatı farklı ama hediyeyi alan kişiyi diğer çikolatalardan daha çok mutlu eder. :)

• hafta sonu köye mandalina toplamaya gidicektim. yine de aldım 6 kg hediye ettim. çocukların ağzı tatlansın.
  • Tam destek

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Keşke her üretici böyle olsa hocam.ben gidiyorum adamın evine ürün almak için. Adam şöyle bir süzüyor. Arabanın etrafında dolanıyor. Okkalı bir fiyat çekiyor. Sanıyor ki bağı bahçeyi tapusuyla almaya geldim. Ayaklarına gidiyoz diye zenginiz sanıyolar
    Bu yaz köylünün birinin yanında arabamla durdum. Yol kenarında birşeyler satan tiplerdendi. Semt pazarının çektiği fiyatın 3 katını çekti. Bastım gaza gittim, bir laf bile demedim
  • Dün 6 kg ben de aldım. İsterseniz lösevde tedavi gören çocuklara da gönderim yapabiliyorsunuz. Umarım çok çabuk satılır.

• 9 kg lösemili çocuklara, 9 kg da bize aldım.

Bu faydalı konu için teşekkürler, öne çıkardım.

Yalnız konunun yorumu da oyu da çok düşük kalmış gibi geldi bana.
    Bu hastalık aylarında bol bol mandalina tüketin.
    Doktora, ilaca vereceğiniz paranın çok daha azını mandalinaya verin, hasta olmayın. :)
  • Lösev bağış veya hayır amacıyla yapılacak tüm işlerde ilk sırada olması gereken kurum. Lütfen öne çıkartalım.

• löseve okadar çok para toplanıyorki o paralar nereye gidiyor güvenmiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

löseve okadar çok para toplanıyorki o paralar nereye gidiyor güvenmiyorum açıkcası
    Hastanesini gordunuz mu losevin? O hastanede losemili cocuklar ucretsiz tedavi ediliyor.

Yine de para veriyorsaniz paranizin gittigi yeri sorgulamakta haklisiniz. Hoş, mesajinizdan loseve para bagisladiginizi da pek zannetmiyorum.

• Kaşar peyniri de var...İki kilo alırsanız kilosu 45 liraya geliyor...Gayet iyi...
  • Daha bir kaç gün önce bağış yapmıştım. Bu sefer alış veriş yaptım. Cepteteb e-ticaret kampanyasının ikisini löseve harcadım. Kaldı bir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.