9 temmuzda açılacak betaya katılmak için ne yapmak lazım? ikinci bir soru ise, betadaki karakter/ilerleme oyun çıkınca siliniyor mu? |
Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EceliYakın9 temmuzda açılacak betaya katılmak için ne yapmak lazım? ikinci bir soru ise, betadaki karakter/ilerleme oyun çıkınca siliniyor mu?
Sitesinden kayıt olabilirsiniz, hak verirler mi bilmiyorum ama veya oyunu satın alabilirsin. Kapalı beta ve alpha betadaki karakterler silinir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap için teşekkürler. oyun çıkışında ücretsiz mi olacak peki?
bir de pvp takıntısı olmayan, diablo 4 gelene kadar yerini tutacak (coop) bir şeyler arayışında birisi olarak 40 yahut 77 liralık paketlerin arasında kaldım, casual olarak takılacak birisi için ne tavsiye edersiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: EceliYakıncevap için teşekkürler. oyun çıkışında ücretsiz mi olacak peki?
bir de pvp takıntısı olmayan, diablo 4 gelene kadar yerini tutacak (coop) bir şeyler arayışında birisi olarak 40 yahut 77 liralık paketlerin arasında kaldım, casual olarak takılacak birisi için ne tavsiye edersiniz?
Hocam oyunu oynarım diyorsanız 144 tllik olanı alın derim. İçerik olarak çok iyi. 100 dolar değerinde bir paket ama Türkiye fiyatlandırnasıyla 144 tlye satılıyor.
Vakit geçirmek için oynayacağım derseniz ve betaya katılma gibi bir isteğiniz yoksa açılınca ücretsizde oynayabilirsiniz. :D
valla oynarım da işte ne kadar oynarım emin değilim, oyunun yalnızca beni değil guruptaki diğer kişileri de sarması lazım :)
peki oyunu alıp betaya girdik diyelim, betada oyunun bana hitap etmediğini anlarsam ya da 40 liralık paket de beni kotarırmış dersem, oynama saatinden bağımsız olarak iade edebilir miyim? sonuçta oyun çıkmamış oluyor daha.
-
@untypicalgemini betayı oynarken oynama süresinden sayıyorsa 2 saat geçerse iade edemeyebilirsiniz. oyunu denemek istiyorsanız rus serverında oynayın hocam. hem beta zamanlarını takip etmeniz gerekmez, hem oyunu severseniz oynamaya devam edersiniz. eu serverı açıldığında başlarsınız burada ve tecrübeli olarak daha rahat bir şekilde kasılırsınız. rus serverında oynamayı düşünüyorsanız nasıl indireceğiniz, nasıl kayıt olacağınız konusunda yardımcı olabilirim.
-
Rusya'ya ilk çıktığı gün indirdim ve oynadım. Bende hiç ping problemi olmadı fakat dediğiniz gibi vpnle uğraşmak istemediğimden bıraktım fakat tadı damağımda kaldı.
teşekkürler cevap için, oyunu her halükarda oynama planım var ama founders yahut platinium paket kararını veremedim henüz. rus serverında oynama olayı çok karmaşık değilse denerim fakat siz yazmakla zahmete girmeyin, bir link falan varsa (ingilizce de olur) onu paylaşın kafi.
-
Arkadaşlar ön sipariş verirsem hemen oynama şansımız yok sanırım?
Betaya katılmak gibi. :)
-
şu an beta yok ama temmuz ayında geleceği söyleniyor ki oyunun çıkışı da eylül ekim gibi diyorlar. ve evet, steam'deki paketlerden birini alanlar beta başladığında katılım hakkına sahip oluyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EceliYakınşu an beta yok ama temmuz ayında geleceği söyleniyor ki oyunun çıkışı da eylül ekim gibi diyorlar. ve evet, steam'deki paketlerden birini alanlar beta başladığında katılım hakkına sahip oluyorlar.
steamde çıkış tarihi 31 aralık 2021 yazıyor ki diyor eylül ekim diye ?
-
steam'deki tarihin place holder olduğunu söylemişlerdi. kendi sitesinde de fall 2021 yazıyor zaten. buradan:
-
quote:
Orijinalden alıntı: EceliYakınsteam'deki tarihin place holder olduğunu söylemişlerdi. kendi sitesinde de fall 2021 yazıyor zaten. buradan:
kaynak var mı hocam placeholder olduğuna dair?
-
hocam sitesinde yazıyor zaten
burada yazıyor placeholder olduğu
dbltap.com
Lost Ark Release Date Informationhttps://www.dbltap.com/posts/lost-ark-release-date-information-01f8k3g603az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 14 Temmuz 2021; 0:14:58 > -
şu oyunun betası da bir türlü gelmedi yahu.
-
Paketlere zam gelmiş. Her zaman geç kalıp kaçırıyorum Steam'deki güzel fiyatları. Oyunu gift olarak almış iade etmek isteyenler varsa ondan satın alabilirim. Gift ya da Steam hesabı olarak.
-
Kapalı beta bugun baslıyor.
-
ben başvuru yapmıştım ama key gelmedi. en alt paketi almıştım. bekleyeceğiz artık oyunun çıkmasını.
-
kapalı betayı oynuyorum acaba oyun ilerlememiz saklanacak mı yoksa oyun çıkınca baştan mı başlayacağız ?
-
ben de bunu sormak için geldim. az önce twitch te yayıncının biri paraları harcadı ve nasıl olsa herşey resetlenecek gibi bir şey dedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X