< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 22 Ağustos 2020; 8:51:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lost Ark NA/EU - Amazon Games [2021]
-
-
şükür kavuşturana diyecem ama heyecanı kalmadı be beklemekten yine oynarım gibi bilemiyorum -
Şükürler olsun Takipteyiz.. -
Teşekkürler haber için -
Popülasyon olursa oynanabilecek oyunlardan :) -
kim bilir kaçında gelecek bide, 2021in yazı diyorum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiLacc -- 28 Eylül 2020; 8:47:9 > -
Rus serverinde oynadım kısa süreliğine çok sevmediğim bir tür olmasına rağmen sevdirdi kendini Lost Ark. EU serveri geldiğinde kesin oynayacağım. Amazon tarafından yayınlanmasıda büyük bir artı oldu.
-
Lost Ark'ın Eu'ya geliyorsa, Antalya'ya da kesin pembe kar yağacak demektir.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caga17 -- 10 Haziran 2021; 22:56:25 >
-
Sırf Amazon'un elinde patlayıp bu piyasadan çekilmesin diye gold pack alacam.
-
Closed Beta Steamda açıldı.
-
Oyun açık mı peki? Şu an indiriyorum ben 1 saat sonra bitmiş olacak. Bitince girebilecek miyim oyuna?
-
oyun çıkış tarihi 31 aralık 2021 olarak güncellendi
-
Sunucu yok.
-
Fiyat tablosunda TR fiyarının en ucuz olduğunu görünce bende dayanamadım yapıştırdım platinum. Acaba yükselirmi diyede düşünerekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrmikda -- 12 Haziran 2021; 2:0:59 > -
Oyunun çıkış tarihi Steam'de 31 Aralık deniyor fakat kendi forumlarında yetkililer sonbaharda çıkacağını söyledi. Steam'de yazan tarih o kadar önemli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X