Şimdi Ara

Lost Ember Oyununa Türkçe Dil Desteği Geldi! (Anonymous Çeviri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lost Ember Oyununa Türkçe Dil Desteği Geldi! (Anonymous Çeviri)

Anonymous Çeviri'den Resmi proje!

Mart ayında yerelleştirmesini ve testini tamamlamış olduğumuz Lost Ember, sonunda dil desteği ile Steam'de güncellendi.

Yapımcı arkadaşlar dili, oyun içerisinde Türkçe yerine Türk yazmışlar ama olsun, nazar boncuğu diyoruz, sonraki güncellemede düzeltecekler :)

Peki nasıl bir oyun bu Lost Ember?

İlerledikçe kendi karakterinizin geçmişini öğrendiğiniz, etkileyici ve oldukça basit bir oynayışa sahip bir oyun Lost Ember. Yanınızda bir yoldaş, keşfedilecek muazzam bir dünya ve oynadıkça da kendiniz hakkında açığa çıkaracağınız sırlar barındırıyor...

Sözü fazla uzatmadan, şu an Steam üzerinde 30 liraya satılan oyunu, özellikle macera ve hikaye türü seven oyunseverler için şiddetle öneriyorum. Oyunu satın alan arkadaşlardan, oyun hakkında inceleme yazmalarını rica ediyorum, böylelikle stüdyonun sonraki oyunlarını Türkçe görme şansımız artacak.

Oyunun Steam sayfasına gitmek için tıklayın.

Yerelleştirme
    Eren ACAR
    Görkem GENGSİ

QA
    Görkem GENGSİ

Özel Teşekkürler
    ISKA

İyi oyunlar dileriz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 1 Temmuz 2020; 22:50:2 >

• Elinize sağlık, Türkçe görür görmez satın aldım bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldım bende, elinize sağlık.
  • Elinize sağlık, çok güzel bir haber. Fiyatı da güzel bende satın alırım yarın umarım bu tarz haberlere şahit oluruz bolca :)

• İlk resmi projeniz hayırlı olsun hocam. Elinize sağlık.
  • Harika haber. Atmosferik bir oyun olduğunu duymuştum Lost Ember'in. Türkçe olması ile beraber yakın zamanda satın alacağım.
  • Sonunda geldik demek. Ellerinize, emeğinize sağlık arkadaşlar. Oyunun oynanış süresi nasıl, base fiyatı 50 TL biraz agresif geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Sonunda geldik demek. Ellerinize, emeğinize sağlık arkadaşlar. Oyunun oynanış süresi nasıl, base fiyatı 50 TL biraz agresif geldi.
    Oyun 30 dolar/euro standart bir Indie oyun fiyatı aslında. Bölgesel fiyatlandırmada biraz "agresif" davranmışlar dediginiz gibi. Geliştirici firmanın halkla ilişkiler kısmıyla ilgilenen bir hanımefendiyle yerelleştirmenin başından sonuna kadar hep iletişim halindeydim, çok yardımcı oldular her konuda

Bölgesel fiyatlandırmanın diğer Indie oyunlara göre biraz fazla olduğunu belirtmiştim ve dikkate alacaklarını söylemişti ama kulak arkası olmuş sanırım.

Oyun yaklaşık 5-7 saat arası sürüyor ve oynanışa dair çok bir şey olmamasına rağmen atmosferik ortamı ve hikayesiyle hiç sıkmadan bitirene kadar oynatıyor. 50 TL biraz fazla bu oyun için ama bence 30 TL ideal.

Ben çevirirken ve test ederken çok zevk aldım siz de oynarken zevk alırsınız umarım. İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Acar -- 2 Temmuz 2020; 3:1:46 >

• Vayy resmî çeviri gelmiş. Çok sevindim. Daha çok resmî projeler almanız dileğiyle elinize sağlık

• Resmi çeviriniz olmasına bende sevindim. Oyuna kesinlikle bakacağım

• Attım istek listeme, mevcut oyunları bitirdiğimde satın alacağım.

Elinize sağlık
  • Resmi çeviri en sevdiğim elinize sağlık...

• Oyun gerçekten çok güzel eminim çevirinizde bir o kadar kaliteli olmuştur. İstek listeme ekledim en kısa zamanda alacağım. Elinize sağlık
  • Oyunu satın aldım. İlk resmi projeniz hayırlı olsun. Birlikte daha nice resmi projelere diyelim artık hepinizin emeğine sağlık.
  • Elinize sağlık alınacaklar arasına ekledim.
  • Türkçe çevirinin bittiğini görünce hem destek için hem de böyle atmosferiyle ön plana çıkan oyunları sevdiğim için aldım. Elinize sağlık 30 ₺ her türlü değer gibi.
  • Oyunu aldim elinize sağlik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 saatlik bi oyun için biraz pahalı...
  • Oyun ilginç güzel bir şeye benziyor istek listeme attım fiyatı düşünce değerlendireceğim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.