Şimdi Ara

Lost Planet 3 - Türkçe Yama Çalışması | (İPTAL) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
8.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklediğim bir yama DEVAM EDİLSİN lütfen
  • juddas J kullanıcısına yanıt
    Görüşünüz için, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casflow kullanıcısına yanıt
    Oyunlardaki günlükleri okuyanlar olabiliyor. (ben okuyorum ) bu yüzden günlükleri çevirmediğimizde tepki alabiliriz, ama şimdilik %50'lik bir kısmını çevirmeyi düşünüyoruz. Sağolun teşekkürler.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Devam etmemiz yönündeki görüşünüz için teşekkürler sağolun, umarım beklediğinize değecektir.

• kreasom kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz, projeyi yarıda bırakarak boşuna emek sarf etmiş olacağız. Devam etmemiz yönündeki görüşünüz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 21 Nisan 2017; 22:44:55 >
  • hocam devam edilsin ingilizce diye bıraktıgım bır oyun beklemekteyız emeğinize sağlık sımdıden
  • Castellanos kullanıcısına yanıt
    Evet, türkçe yamayı v1 olarak çıkarmayı düşünüyoruz. Sonrasında günlükleri de tamamlayıp v2 olarak çıkaracağız. Rica ederim

• mahomen M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, görüşünüz için teşekkür ederim.

• Çeviriye kaldığımız yerden devam ediyoruz.

• LocalizedTR kullanıcısına yanıt
    süper
  • İlk ve ikinci oyunların çevirisi olacak mı ?
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Şimdilik, ilk ve ikinci oyun için türkçe yama yapma gibi​ bir planımız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 24 Nisan 2017; 10:16:5 >
  • Hocam son durumu öğrenmek istiyorum. Sakıncası yoksa son durumu öğrenebilir miyim?
  • LocalizedTR kullanıcısına yanıt
    Uzun bir zaman geçti ama ilerleme olmamış sanırım iptal oldu bir bilgi verebilir misiniz?
  • Sanirim İptal Edildi bu kadar uzun süre beklemesi İyi Olmadi. en azindan aciklama yapilmasi iyi olacaktir
  • Bir önceki sayfada dükkanı kapatın gidin demiştim demek ki kapatıp gitmişler ama kabahat dükkan açıp hayal satanda değil, böyle dükkanlara müşteri olanlarda.
  • Yazık oldu.
  • Açıklama: Türkçe yama çalışmasını geçici olarak askıya almamızın sebebi çevirmenlerin projeden ayrılmasıdır. Sadece ben çevirdiğim için dolayısıyla çeviri yavaş ilerliyordu ve haftada veya ayda bir güncelleme yapamadık. Şu an tek ben çevirsemde, ekibimize yeni çevirmenler dahil olduğunda devam etmeyi düşünüyoruz. Affınıza sığınarak anlayışla karşılamanızı umuyoruz. Saygılarımızla.

Not: Ekibimizde sadece ben hariç başka çevirmen yoktur. Diğerleri programcı, editör, ve tester'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 11 Mayıs 2018; 19:56:26 >
  • Çeviriyi devretmek isterseniz bana ulaşır mısınız tamamlayacak ekip var
  • Çeviriyi devretmeyi düşünmüyoruz ama söylediğiniz ekip yada ekibiniz eğer isterlerse bu türkçe yama projesi'ne dahil olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 5 Eylül 2018; 0:26:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.