Şimdi Ara

Lost Planet 3 - Türkçe Yama Çalışması | (İPTAL) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
8.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çok güzel Türkçe oynamak lazım, elinize sağlık şimdiden kolaylılar diliyorum.
  • Evet, oyunun hikayesi anlaşılır olduğunda daha da güzel olacak. Sağolun, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 5 Eylül 2018; 0:28:25 >
  • Maalesef Fuat kardeşim bu konuda sana katılmıyorum, benim gözümde lost planet 1 tane var. Sonradan çıkan 2 3 isminde oyunlar sadece lost planetin adını kullanarak yapılmış oyunlar. Hele 2 denen müsvedde (oyun demeye dilim - klavyem varmıyor) resmen facia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 2 Eylül 2018; 3:11:59 >
  • Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    Tabii ki zevkler ve renkler.. 2. oyun konusunda hem fikiriz ama
  • türkce yama varmi varsa linkini verirmisiniz?
  • 11.07.2020 | Çeviri Yüzdeleri Güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 15 Temmuz 2020; 8:40:28 >
  • kolay gelsin
  • LocalizedTR kullanıcısına yanıt
    Hocam çeviri devam ediyor anladık ta bu kadar uzun süre neden ara verdiğinizi açıklasaymışsınız keşke.
  • enstantana kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 12 Temmuz 2020; 8:40:0 >
  • Tek kişilik dev kadro
  • kartal172 kullanıcısına yanıt
    Bu onure edici yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 12 Temmuz 2020; 8:46:20 >
  • Hocam ilk iki oyuna da yama yapmayı düşünür müsünüz? Olursa güzel olur seri şeklinde.
  • Mülkemmel bir haber :)
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Bunun için henüz karar vermedim şu an mevcut olan çeviriyi tamamlamadan net bir şey söyleyemem ama bu çeviri tamamlandıktan sonra duruma göre belki 1. ve 2. si için de türkçe yama yapabilirim.
  • Çeviri ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskoom

Çeviri ne durumda

Alıntı

metni:
    Bir önceki sayfada dükkanı kapatın gidin demiştim demek ki kapatıp gitmişler ama kabahat dükkan açıp hayal satanda değil, böyle dükkanlara müşteri olanlarda

3 yıl önce yazdığım yorum varın gerisini siz düşünün.

• Seriyi oynamayı çok istiyorum çocukluğumun oyunu ama Türkçe yama olmaması üzücü
  • Arkadaşlar bilgisayar ile ilgili hiç olmasını istemediğim bir sorun ile karşı karşıya kaldım. Sistem'de "ccleaner" programı yüklüydü ve hiç ummadığım bir şekilde bu program "sözde" gereksiz dosyaları temizleme işlemi sırasında bilgisayarın "sistem dosyaları"'nı sildi. Sabit disk'in dosya sistemi bozuldu ve bilgisayar açılmadı. Sorunlu olan sabit disk'i çıkardım, ve bilgisayarı açabilmek için işletim sistemi yüklü olan başka bir harici disk taktım. Bilgisayarı açtıktan sonra, sorunlu olan sabit disk'i usb kablosu ile bilgisayara bağladım görmedi, ama disk yönetimi'nden kontrol ettiğimde sabit disk'in "Raw" formatına dönüştüğünü gördüm. "Bad Sector" olduğunu düşünüyorum, sorun yazılımsal. Sabit disk'in bozuk olan "sector"'lerini, çeşitli yazılım programları ile onarmaya çalışıyorum. Olumlu bir sonuç alamazsam, türkçe yama dosyaları da dahil 1 TB'lık verileri kurtarabilmek için sabit disk'i veri kurtarma merkezi'ne vermeyi düşünüyorum. Böyle bir açıklama yaptığım için gerçekten üzgünüm. Ne deseniz haklısınız, ve affınıza sığınarak, uzun zamandır bu konuyu takip eden herkes'den özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 25 Şubat 2021; 18:24:32 >

• Alıntı

metni:
    Dükkanı kapatın gidin!

4 yıl önce yazmıştım şaşırtmadın. Yanlız artık kimse yemiyor bu hard disk bahanelerini eskidi onlar tıpkı 5 yıl önce başladığın çeviri gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Alıntı

metni:
    Dükkanı kapatın gidin!

4 yıl önce yazmıştım şaşırtmadın. Yanlız artık kimse yemiyor bu hard disk bahanelerini eskidi onlar tıpkı 5 yıl önce başladığın çeviri gibi.

Öyle demeyeydin iyidi. Bende benzer bi mazeretten iptal emiştim. 😂

Ama daha sonra bitirp yayımladım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.