İster inanın ister inanmayın. Gerçekten bahane yapmıyorum bizzat olanları söylüyorum yeminle açıklamam da bahsettiğim her şey gerçek. Yalan söylüyorsam allah belamı versin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 26 Şubat 2021; 1:38:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lost Planet 3 - Türkçe Yama Çalışması | (İPTAL) (6. sayfa)
-
-
Hep böyle denilip yamalar iptal ediliyor ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer kişiler gibi çeşitli bahaneler üretip yama iptal edenlerden değilim. Yama'yı iptal etmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 26 Şubat 2021; 2:6:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce HDD yandı, HDD bozuldu, HDD'de Bad Sector oluştu, PC'yi tamire servise gönderdim geldiğinde dosyalar gitmişti diyen sözde Türkçe yama yapanlar olmuştu. Siz yamaya devam edecekseniz bir ilk yaşanacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur böyle şeyler umarım verileri kurtarırsın
Evet aynen, bu açıklamaları yapan çevirmenleri bende takip etmiştim. Yaptıkları açıklamaların yalan ya da doğru olup olmadığını bilemem ama eğer gerçekleri gizleyerek, bahaneler üreterek, aylarca Türkçe yamalar'ın çıkmasını bekleyen insanları hayal kırıklığına uğratmak bence doğru değil. Bende ilk defa böyle bir sorun ile karşı karşıya kaldım bu benim için büyük bir talihsizlik. Evet verileri kurtardıktan sonra Türkçe yama'ya kaldığım yerden devam edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 1 Mart 2021; 2:2:52 >
Destekleyici yorumunuz için sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 1 Mart 2021; 1:55:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: LocalizedTRİster inanın ister inanmayın. Gerçekten bahane yapmıyorum bizzat olanları söylüyorum yeminle açıklamam da bahsettiğim her şey gerçek. Yalan söylüyorsam allah belamı versin.
Mesele inanıp inanmamak değil. Haddinden çok daha fazla uzadı bu çeviri arada sırada girip yazıyorsunuz sonra insanları beklenti içinde bırakıp yine sırra kadem basıyorsunuz.
Alıntı
metni:bahaneler üreterek, aylarca Türkçe yamalar'ın çıkmasını bekleyen insanları hayal kırıklığına uğratmak bence doğru değil. İnsanları 5 yıl bekletip sonra başkalarına böyle sitem etmekte ayrı pişkinlik doğrusu. Neyse dükkan senin beklemeye devam ilerde görürüz neyin ne olduğunu.
-
Siz "bahane" olduğunu iddia ettiğiniz için ister inanın ya da inanmayın dedim. Çeviri'nin uzamasının sebebi klasik olarak, bazı türkçe yama çalışmalarında olduğu gibi çevirmen arkadaşların, dağıttığım dil dosyalarını bana tamamlamadan göndermeleri ve beni yarı yolda bırakmalarıdır. "Arada sırada girip yazıyorsunuz" dediğiniz zaman dilimlerinde yama güncelleme bilgilerini paylaştım. Sonraki yama yüzdeleri'ni paylaşacağım tarihe kadar, "sırra kadem basmadım" çeviri'de ilerleme katetmeye çalıştım.
Önceki açıklamalarımda bahsettiğim gibi, çevirmenler ile ilgili sorunlar ve yaptığım son açıklama'da bahsettiklerim, çevirinin bu duruma kadar gelmesine sebep oldu. Dolayısıyla süreç uzadı. Bu sorunlar yüzünden beklettim, inkar etmiyorum. İnsanları 5 yıl bekletmiş olsam da yama'yı iptal etmedim, ama iki ya da üç yıl bekletip yama "iptal eden" çevirmenler var. Sitem etmek ve onları eleştirmek, pişkinlik ettiğim anlamına gelmez. "İlerde görürüz neyin ne olduğunu" cümlesini biraz daha açarsanız sevinirim. Çünkü bu cümleyi kullanarak, beni birilerine benzetmeye çalıştığınızı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 19 Mart 2021; 13:49:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Malesef bu tarz şeyler insanin başina gelebiliyor. Çeviri işleriyle uğraşmayanlar asla anlayamaz . Yaşanmiş olmasi üzücü , gördüğüm kadariyla yapşama iptal edilmemiş. Hala devam ediyor. Sosyal hayatin İş hayatin ortadayken vakit buldukca ceviriyorsan ne mutlu sana . En azindan güncel bilgi vermen güzel olacaktir. Olumsuz yorumlara kendini kapat. Eleştirmenler hicbir zaman bitmeyecek. Ellerine saglik kolay getirsin. Bu yamayi en azindan piyasaya sürmen senin icinde iyi olacaktir. Uzun zamandir acik .Kolaygelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 30 Mayıs 2021; 15:39:1 > -
Vay be 5 sene olmuş. Ve yama hala devam ediyor.
Merhaba, mevcut çeviriyi paylaşırsanız başka insanlar çeviriyi devam ettirebilir hem de sizin bu kadar emeğiniz boşa gitmemiş olur
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 24 Kasım 2021; 0:49:38 > -
Çeviriyor musunuz, yüzde bilgisi paylaşabilir misiniz?
Sitede gördüm çeviriye başlanmış. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clasi4 -- 24 Kasım 2021; 1:8:5 > -
Makine çevirisi elini yüzünü düzeltip salıcam.
-
Font nerde acaba bu arkadaş yapmış.
-
adam geldi adam
-
Çeviriyi unutmuştum bile şimdi görünce hatırladım. Aslında gerek yok ama ilerde görürüz neyin ne olduğunu cümlesini biraz daha açayım sana kısaca üzerinden 9 ay geçmiş ve sen bir kelam bile etmemişsin daha fazla açmaya gerek yok sanırım. Biraz ağır olacak ama çeviriyi çıkaracak olan şimdiye kadar çıkarır üstüne hatim bile ederdi. Seninki millete sürekli boş boş umut vermekten öteye geçmedi.
-
Font olaydı iyiydi be 7 8 text kaldı gayet güzel oyun.
Olası bir durumda bu oyunun yaması çıktıktan sonra ilk 2 oyuna yama yapmayı düşünür müsünüz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X