Şimdi Ara

lotr, hobbit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. ben lotr serisine (yanilmiyorsam 3 kitap) baslamayi dusunuyorum. j.r.r tolkien adli sahsin bir eseri daha varmis ve sanirim lotr serisi ile bir alakasi var. eger varsa hangisini once okumam gerekiyor? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hobbit i önce oku.
  • Hobbit-Yüzüklerin Efendisi-Silmarillion şeklinde okuyabilirsiniz.
    Sakın ha ilk olarak Silmarillion'dan başlamayın. Ben sonradan başlamama rağmen hiçbir şey anlamamıştım kitaptan, kim bilir ilk olarak başlasaydım ne hallere düşerdim.
  • Bence önce yüzük serisini okusan daha iyi. Yüzüğü bitirdikten sonra Hobbit'i daha bir merak içinde okuyabilirsin, okurken "haaa, demek böyleymiş" demenin zevkini alırsın.
  • Hobbiti sonradan okumanı tavsiye ederim. Bende zamanında öyle okumuştum
  • hobbit ten sonra silmarilion okuyabilirsin sana kalmış birşey sırasına göre her sitede farklı yazıyor sıralama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

Hobbit-Yüzüklerin Efendisi-Silmarillion şeklinde okuyabilirsiniz.
    Sakın ha ilk olarak Silmarillion'dan başlamayın. Ben sonradan başlamama rağmen hiçbir şey anlamamıştım kitaptan, kim bilir ilk olarak başlasaydım ne hallere düşerdim.

Ben ilk Silmarillion'la başlama hatası yaptım ve hiçbirşey anlamadım gerçektende :D Sralama önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Watchmen Çizgi Roman PDF
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN HOBBİTİ ÖNCE OKUDUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berklip16 -- 15 Nisan 2014; 17:06:48 >
  • Hobit aslında edebi olarak cokta güzel bir kitap sayılmaz benim seriyi okumamı etkilemez diyorsan hobitten başla derim
  • lotr-hobbit-silmarillion bu sıraya uy hocam

• İlk olarak 1-Hobbit 2-Yüzüklerin Efendisi 3-Silmarillion
  • Hobbit-LOTR-Silmarillion
  • Lotr u önce okursan sorun olmaz bence arkadaşların dediği gibi hobbit i haa böyle olmuş diyerek okursun.
  • cogunlugun onerisini dikkate aliyorum ve kismetse ilk olarak hobbite baslayacagim tesekkur ederim hepinize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.