arkadaşlar lord of the rings 2 nin dvd sini aldım(tak çalıştır), orjinal değil tabiki full orjinal yazmasına rağmen, dvd nin içinde setup veya install yok, direk lotrbfme simgesine tıkla dio tıklıorum direkt olarak oyunu açıyor, yani c/program files a falan kurma yok, direkt açılıyo oyun, oyuna giriyorum ama 3-4 dk sonra herşey patlıyor DEFEAT oluyor. oyunu baştan kur, serialini değiştir crackle falan diye oneriler war ama oyunu nasıl baştan kurayım kurulum diye bişi yokki anlamadım bu işi. daha önce karşılaşan bi fikri olan warmı oyun tak çalıştır ama ??
ya sanki bu konuyu 1 gun once acmistin bende oyunu orjinal alman gerektigi hakkinda yorum yapmistim yoksa halusinasyon mu gordum :D
iyi gunler
Eğer normal install edipde kurabilseydin sana tekrar yükle derdim ama bu tip DVD'lerde Dvd'ye oyun yüklendiğinden ve yükleme sırasında hata olduğundan DVD'yi değiştirmen gerek
ya orjinal oyun alacaksın, ya da benim gibi temiz bir korsan bukacaksın
lostie, orjinal al deyip duruyosun, onu bende biliyorum, ben bilmediğimi soruyorum, bunu deyip durma, , gidip deiştirdim diğer kopya formatını, normal instal edileni aldım diğer arkadaşın dediği gibi ve sorunsuz yukledim oynuyorum. orjinal almadanda çözülebiliomuş.
Sorununun orijinallikle alakası yok. Oyunun bilgisayarında kurulu olması ya da registerda gerekli kayıtların bulunması gerekiyor. Bende bu oyun HDD'ın D bölümünde yüklüydü. C bölümüne format attığım zaman bende de aynı sorun oluyordu. Mecburen oyunu silip yeniden kuruyordum. Sorun ortadan kalkıyordu.
sorunun orjinallikle alakasi yok kopyaylada cozulur ama orjinal niye o zaman oyunu ureten ve urettiginden,emeginden para kazanmaya calisan insanlar keriz dimi?
eh gun olacak oyun firmalari kapanacak sizde ah kopya ala ala boyle olduk dersiniz
sizi toplumsal bilince cagiriyorum ben ne oyun saticisiyim nede baska bisey zamaninda arkadaslarla yazdigimiz Turkce strateji oyunu "korsanini buluruz oynarizcilar" tarafindan yok edildiginden bunlari yaziyorum size yoksa sizin para vermeniz cokta umrumda degil
sorunun orjinallikle alakasi yok kopyaylada cozulur ama orjinal niye o zaman oyunu ureten ve urettiginden,emeginden para kazanmaya calisan insanlar keriz dimi?
eh gun olacak oyun firmalari kapanacak sizde ah kopya ala ala boyle olduk dersiniz
sizi toplumsal bilince cagiriyorum ben ne oyun saticisiyim nede baska bisey zamaninda arkadaslarla yazdigimiz Turkce strateji oyunu "korsanini buluruz oynarizcilar" tarafindan yok edildiginden bunlari yaziyorum size yoksa sizin para vermeniz cokta umrumda degil
iyi gunler
Arkadaşım, lafı nereye saptırıyorsun? Ben sadece "justice_01" nickli arkadaşın oyundaki sorununun korsan olmasından kaynaklanmadığını söylemeye çalıştım. Biz de keyfimizden korsan alıyor değiliz herhalde. Bugün bir orijinal oyunun fiyatı 50-100 YTL civarındayken; aynı oyunun korsanını 5-10 YTL ye almak mümkün. "Sizi toplumsal bilince çağırıyorum" demişsin. Ben yeterince bilinçliyim zaten, merak etme o konuda. Herkesin maddi durumunun seninki gibi olmadığını da düşünerek yaz.
lostie merak etme o orjinalleri de alanlar var olmasa zaten oyun yapılmazdı kar edemeseler niye yapsınlar oyunu?? ve senin bilinç dediğin şey ucuzu varken gidip kazık yemek mi?
arkadaşlara aynen katılıyorum, herkesin ekonomik durumu bir değil lostie kardeş, başından korsan maduriyetliği geçmese sende belki bu kadar duyarlı olmazdın. sen uğraşıp güzel bi oyun yapıp, bunuda herkesin alabileceği insaflı bi fiyata satarsan, bunu bütün oyun firmaları yaparlarsa o zaman orjinalini almayan korsan olsun
orjinal battlefield 2 oyunu 169 ytl,korsanı 6 ytl. fazladan 163 ytl verecek kadar ne kerizim, ne zenginim.
quote:
Orjinalden alıntı: kahve
orjinal battlefield 2 oyunu 169 ytl,korsanı 6 ytl. fazladan 163 ytl verecek kadar ne kerizim, ne zenginim.
169 ytl degil 60 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: gondor_ranger
quote:
Orjinalden alıntı: kahve orjinal battlefield 2 oyunu 169 ytl,korsanı 6 ytl. fazladan 163 ytl verecek kadar ne kerizim, ne zenginim.
169 ytl degil 60 ytl
şu anda düşmüş olabilir, ama ilk çıktığında bu fiyatı görmüştüm carrefourda. ayrıca bugün 100 den yüksek fiyata satılan bir çok oyun var. benim asıl demek istediğim; orjinalleri 140-150 ytl, sahtesi 6 ytl. demek istediğim budur.
Tak çalıştırların hiç biri çalışmıyo elimi sürmüyorum artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme