Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.492
Cevap
187
Favori
194.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her yer Lounge Restoran larda geçerli bazı büfeler oluyor onlarda sıkıntı yaşanabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ataturk ic hatlar primeclass da yeniden garanti shop&miles platinum card ile giris baslamis. Kapida girerken gordum. Yeni basladi dedi kapida ki gorevli. Fakat ne primeclass sitesinde nede garabti web sitesinde bir bilgi yok. Kullanan oldumu acaba ? Ben denizbanktan ve priority pass den giriyorum genelde lounge lara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdremre

4 Eylulde Esenboga. Ichatlar Primeclass loungeyi 2 yetiskin 2 cocuk kullandik. Halkbank, Teb ve Denizbank kredikartlarina ucretsizmis. 2 adet parafly kartla 4 saat ucretsiz faydalandik. Bilgilerinize

Denizbank ve Teb son ekstrenin 2.000 TL ve uzeri olmasini istiyor. Parafly is 2.500 olmasini istiyor.

O yuzden de tam olarak ücretsiz diyemeyiz.

• sabiha gökçen dış hatlar ücretsiz lounge var mı? sadece visaya özel %50 gördüm.
  • anvil kullanıcısına yanıt
    bkm express de olması lazım. %50 ile 50 tl ödeniyor.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Iç hat 25 dis hat 30

• bu kampanya bütün bankalarda var, hepsinde de 30 eylül son yazıyor ama visanın sitesinde 31 aralık son yazıyor. ilginç

https://www.visa.com.tr/platinum-ayricaliklari/seyahat-ayricaliklari/sabiha-gokcen-isg-lounge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

https://www.milesandsmiles.net/miles-and-smiles-dunyasi/havaalani-hizmetleri/havalimani-lounge-hizmeti

Merhaba,

Miles&smiles karta asagıdaki gibi bir bilgi var sitesinde, tam bedava ozaman diye dusunurken "nasıl yararlanacaksınız" linkine tıkladım. kırmızı fontta belirttigim gibi bir ibare var. Yıllık 300 lira karta odeme yaptıktan sonra lounge hizmetini bedava alamayacakmıyız?

Ayrıca ataturk havaalanı dıs hatlarda hızlı girişten faydalanabiliyormuyuz? sitede goremedim.

Miles&Smiles Platinum ve Privé kredi kartlarınız, size dünyada 700'den fazla havalimanında lounge kapılarını özel ayrıcalıklarla açıyor, size keyifli anlar yaşatıyor.

Ek bir karta ihtiyaç duymadan Miles&Smiles Platinum ve Privé kredi kartlarınız ile iş ve özel yolculuklarınızda kullandığınız havayolu veya biletlerinizin sınıfı dikkate alınmaksızın, dünyanın her yerinde anlaşmalı havalimanı lounge'lardan hizmet alabilirsiniz.

"Salon giriş bedeli olan 30 USD, siz giriş yaptıktan sonra Miles&Smiles kredi kartınıza yansır."

• Evet belirtildiği üzere yararlanamayacaksınız vakıfbank halkbank gibi kartlar ve vodafone red gibi tarifelerle ucretsiz ya da uygun fiyatlara giris yapabiliyorsunuz.

• Sabiha dış hatlarda kampanya var mı , bide 1 de orda olacağım uçağım sabah, açık oluyor mu ?

• Merhabalar Atatürk iç hatlarda lounge var mı

• prof.intörn P kullanıcısına yanıt
    Atatürk Havalimanı iç hatlarda primeclass lounge mevcut (Gidiş Katı 2. güvenlik geçişi sonrası, asma kat).

Lakin anlaşmalı banka vs. sayısı daha kısıtlı. Vodafone Red tarifeleri ile uygun fiyata giriş mümkün..
    Kart olarak ise, hemen aklıma gelen Türkiye Finans Happy Platinum/Haremeyn Şua, Denizbank Afili Bonus Platinum gibi kartlarla ücretsiz giriş mümkün. Tabii kartları elde etme koşulları veya ücretsiz hakkı kullanabilmek için aylık minimum harcama limitlerini de söylemiyorum.

THY ile iç hatlara devam ediyorsanız, bir de THY'nin CIP Lounge'ı var. Kart tipinize göre ücretli/ücretsiz ve/veya misafir ücretli/ücretsiz senaryoları mevcut. Anadolujet ile uçuyorsanız bu lounge'ı ücretli olarak kullanabiliyorsunuz (M&S Elite Plus kart sahiplerine ücretsiz). Fiyatlandırma da şu şekilde (link).

• merhaba, Parafly "her yer lounge" kampanyası, havalimanı lounge girişinde kullanılabiliyor mu?
    lounge giriş ücreti karta hangi sektör olarak yansıyor, restoran mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms365

merhaba, Parafly "her yer lounge" kampanyası, havalimanı lounge girişinde kullanılabiliyor mu?
    lounge giriş ücreti karta hangi sektör olarak yansıyor, restoran mı acaba?

Lounge girişlerinin şimdiye kadar kampanya (her yer lounge, restorant vb.) kapsamında olduğunu hiç duymadım..

Benimkisi sadece bir tahmin olacak ama muhtemelen hizmet sektörü vs. olarak geçiyor olabilir.

Net bir kategori söylemek zor, çünkü ücretli geçişlerde hangi banka posunu kullandıklarını bilemezsiniz.
    Banka kampanyaları (sağladıkları ücretsiz giriş hakkı sorgulama) için Halkbank, TEB, Vakıfbank gibi banka poslarını bulunduruyorlar, fakat ücretli geçiş olunca bunların dışındaki bir posu kullanıyor olabilirler. Haliyle (kullandıkları) o banka, ilk kez pos cihazı verirken belirlemiş olduğu sektör bilgisi geçerli olacaktır.

• jordi J kullanıcısına yanıt
    anladım, çok teşekkürler :)
    merhaba, biraz uğraştıktan sonra sabiha gökçen LGM lounge girişinin kredi kartında "konaklama" kategorisinde göründüğünü öğrendim. "her yer lounge" kampanyası için uygun değil yani...
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Kampanya koşullarında (link):
    "Kampanya havaalanı restoran harcamalarında geçerli olup.." diye geçiyor.
    Yani sanki olamıyor gibi.. Tabii denemeden %100 olmaz demek doğru değil elbette. Daha doğrusu muhtemelen kampanya, POS cihazları "restoran" veya "cafe" kategorisindeki işletmelerde otomatik olarak işliyordur diye düşünüyorum. Lounge ödemesinden ötürü indirim otomatik yansımaz ise, müşteri hizmetleri, daha sonra da ilgili birimin inisiyatifi gibi şeyler ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bankaya itiraz durumlarında fiş/fatura talepleri oluyor. İşte o aşamada işlerin karışma ihtimali var.

Açıkçası HYL indirimini ben direkt havalimanındaki cafe/fast food tarzı yerde kullandım. Hatta şansıma uçuş gece saat 24'den biraz sonra olduğu için, elimdeki 2 indirimi 23:50 + 00:10 gibi zamanlarda 25+25 TL şeklinde kullanma imkanım oldu.

uçuş saatleri çok iyi denk gelmiş : ))

evet normal restoran cafe'lerde kullanmak gerekecek, diğer türlü risk almaya gerek yok.
  • Arkadaşlar bu bkm kampanyasından nasıl faydalaniyoruz

• Ankara esenboğa iç hatlara iniş yaptığımız zaman lounge a girebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.