Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.492
Cevap
187
Favori
194.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boombip

Vodafone lounge kodu kac gun gecerli. Ayni gun mu kullanmak gerekiyor

suresi yok
  • Atatürk havalimanı tam bir kaos ortamı olduğu için sadece sessizlik için bile değer lounge kullanımı.Peynirli tost yiyeyim yanında da ayran içeyim dediğiniz zaman oluyor 17 tl,bir de kahve içiyorsunuz oldu 27 tl zaten Ben kod alıyorum forumdan öyle kullanıyorum.Viskisinden votkasına her şey var,bira içmek isterseniz şişe ile veriliyor gayet iyi.Bir de uçuş anonslarını duymuyorsunuz o da güzel
  • sabiha gökçen dış hatlarda kullanabileceğim lounge hakkını satmak isteyen olursa özelden yazarsa sevinirim. 2 kişiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jordi

@Cannondale:
    Sizinki bayağı uzun yolculuk olacak, Sabiha Gökçen - Atatürk arası bile yeterince uzun :)

Qatar Havayolları ile gidecekseniz, unuttuğum bir şeyi daha söyleyeyim.. Biniş kartını ne yapmayı düşünüyorsunuz :)
    Yanlış hatırlamıyorsam, Qatar Havayollarının Atatürk'ten sadece 13:35 Doha seferi var (sizinki de önce bu seferle Doha'ya, oradan Tayland istikametinedir diye düşünüyorum). Online check-in yapabiliyorsunuz ama biniş kartı verilmiyordu diye hatırlıyorum. Kiosk tarafında biniş kartı alabiliyorsanız sıkıntı yok. Lakin bunların hiçbiri olmazsa, 13:35 seferi için (gün içinde başka da sefer yoksa) 10:30 gibi Qatar'ın kontuarı açılır diye düşünüyorum.

@eyoruk
    Muhtemelen Atatürk'de yemek yerlerinin üst katındaki Comfort Lounge'ı kullanacaklar. Orada şifreli dolaplar mevcut. Eşyalarınızı (kabin boy), buraya koyup, lounge içerisinde rahat hareket edebiliyorsunuz. Benzer şekilde THY Lounge'ında da şeffaf ve kilitli dolaplar mevcut.

@Goday
    Öncelikle Atatürk'de hangi lounge'ı kullanacağınıza, hangi firma ile uçacağınıza da bağlı diyebilirim.

THY ve AnadoluJet ile uçuyorsanız, THY Lounge'ı kullanabilirsiniz. Oradaki fiyat, THY Miles&Smiles (Garanti Miles&Smiles değil) kartınız da Klasik seviyesindeyse, 50 TL/kişi şeklinde kullanabiliyorsunuz. Diğer kart seviyelerinde, THY uçuşlarında siz ve/veya misafiriniz şeklinde ücretsiz kullanım mevcut.

Diğer havayolu firmaları ile uçuyorsanız zaten yukarıdaki lounge kullanımı mümkün değil. O zaman ilk aklıma gelen Primeclass lounge var. İnternet sitesinde yazdığına göre (link) : fiyat kişi başı 40 Euro+ %18 KDV. İşte burada bazı bankaların, gsm operatörlerinin vs. indirim kampanyaları olabiliyor. Garanti Bankası Miles&Smiles tarafına bir indirim var mı.. ben bilmiyorum.

Lounge Card : 285 Euro. Eğer münferit girişe 40 Euro vereceğinizi varsayarsak, 8 kere giriş sağladığınız takdirde zaten ücretini çıkarmış oluyor.
    Lounge Access Card ise : 59 Euro ve ücretsiz 2 giriş hakkı sunmakta. Daha sonraki girişlerde ise %70 indirim sunuyor.

2 ay = 8 hafta = 8 seyahat = 16 lounge girişi (gidiş ve dönüşte olmak üzere)
    Lounge Card zaten 8 girişte ücretini karşıladı. Diğer 8 giriş ücretsiz. Toplamda 1 yıl süresince de tüm girişleriniz ücretsiz.
    Lounge Access Card ile ise : 59 Euro + 14 giriş (14 * 40 Euro)%70 = 59 Euro + 392 Euro = 451 Euro gibi bir hesap yapıyor sanki.

Eğer uçuşlar THY ile ise, 16 defa 50 TL verip THY İç Hat Lounge'ı kullansanız zaten 800 TL ödersiniz.

Bir alternatif daha sunayım;
    Vodafone Red 20, Yeni Red 20, 4.5G Red Elite, Red Elite, Red Elite Ekstra, Red Elite Plus, Red+, Red Maksi tarifelerindeki aboneler yılda 20 kez indirimli (10 TL giriş ücreti) ile lounge kullanabiliyor. Sadece 2 ay kalacaksanız, bu tarifelerden en ucuzu kontratsız 110 TL olması lazım.
    2 ay * 110 TL ve giriş başına 10 TL'den 160 TL'ye = Toplamda 380 TL'ye 16 defa kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bunun bir basamak ötesi, bu tarifelerden birisine sahip birilerini bulursunuz, ona 3-5 lira daha verip onun hakkını kullanırsınız.

Hesap ortada, karar sizin :)

Atatürk iç hatlara kütahyadan uçuyoruz. İç hatlar gelişe inildiği için orada lounge var mı bilemiyorum. Dönüşte iç hatlar gidişte üst katta Tav lounge var. Geçen hafta miles&smiles platinum kartım yanımda olmadığı için primarylounge access alıp (59€) eşimle ücretsiz yararlandım. Perşembe tekrar gideceğim. Kampanya olduğu için kişi başı 15+15 =30€ gibi bir meblağdan bahsettiler. Miles&smiles platinum ücret almazsa onu kullanmayı düşünüyorum. Vodafone red tarifesi için kimlik ve bilet soruyorlardı. Başkasına ait kodu kullanabilir miyim bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Thy ile uçuyoruz ama Atatürk içhatlardaki CİP lounge için en düşük thy miles&smiles classic plus ve elite isteniyor gibi okudum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Kullanabiliyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dubaide Lounge nasil kullanirim veya bedeve varmi onerisi olan

• Sabiha da 4-5 saate yakın beklemem var,Vodafone kodu sabihada gecmiyor sanırsam,böyle uygun fiyatlı rahat olabileceğim yemek içme yerleri olarak nereler var?

• Sabiha'da visa platinuma özel %50den daha uygun bi kampanya yok galiba

• Aynı şekilde BKM ekspress ödemelerindede %50 indirim alıyorsun. Visa master farketmiyor.
  • Arkadaşlar , lounge kullanımı için en fiyat/fayda açısından en uygun vodafone tarifesi hangisidir ?
  • arkadaşlar merhaba, bu konuda cahilim. salı günü esenboğa'da olacağım. bjk maçını izleyebileceğim bir yer var mıdır? (maç trt 1 ).

• istanbul sabiha gökçen dış hatlarda lounge ile ilgili bkm kampanyası bitti sanırım, şu an avantajlı bir kampanya var mı arkadaşlar?
  • Bkm express sabiha gökçendeki qr kodu okutarak satın alabilrisiniz diyor fakat ben 3 ocak 2018 de kullanmak istiyordum lounge’u ve 31.12.2017 de kampanya bitiyor ama oluşturulan kod 1 yıl geçerli illa bu qr ı okutmam mı gerekli çünkü 3 ocaktan önce orda olmayacağım.

• -A kullanıcısına yanıt
    https://www.sabihagokcen.aero/yolcu-ve-ziyaretciler/fasttrack

bu linkten bkm expresse grip bkm expressin qr kodu okutup lounge satin alabilirsiniz.. bu yontemle oluşturacağınız qr kodu 3 ay sure ile geçerlidir.... ben denedim... 2-3 kere

• Arkadaşlar bkm expresle sabiha ISG 25 TL'ye değer mi? Daha önce lounge hiç gitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITT

Arkadaşlar bkm expresle sabiha ISG 25 TL'ye değer mi? Daha önce lounge hiç gitmedim.

bence değer. hiç düşünme.
  • arkadaslar en son ISG lounge ye gidenler foto yada detayli bilgi verebilirler mi??

fazla bilgi göz çıkarmaz...
  • Adnan Menderes primeclass lounge'da mastercard indirimi devam ediyor mu acaba?
  • Arkadaşlar herkese selam vodafone lounge kodu gerekiyor iletişim için pm atabilirmisiniz teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.