www.lovayatak.com Beyaz Aero Comfort Yatak - Lova Yatak https://www.lovayatak.com/beyaz-aero-comfort-yatak-lv-aerocomfort-yatak-1/?integration_EBAT_2=32www.lovayatak.com Beyaz Relax Clean Yatak - Lova Yatak https://www.lovayatak.com/beyaz-relax-clean-yatak-lv-relaxclean-yatak-1/?integration_EBAT_2=32https://www.lovayatak.com/beyaz-soft-effect-yatak-lv-softeffect-yatak-4/?integration_EBAT_2=41 Doğtaş kelebek ortak yatak markası lova yatakta 3 ayrı modelin yüzde 60 indirimde olduğunu tespit ettim. Lova yatak üst kalite segmentte. Tüm boylarında indirim geçerli. Sadece mağazalarda. 2555 tl den başlıyor. Yatak fırsatları konusu yok i yüzden yeni konu açtım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LOVA YATAK YÜZDE 60 İNDİRİMLE 2555 TL DEN İTİBAREN
-
-
Teşekkürler, bir tane yatak ihtiyacımız vardı. Bakalım bulabilecek miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değerlendirilebilir aslında ama bu indirimdeki yataklar hangi mağazalarda var bulmak lazım ve birde gittiğinde varsa bile tanıdık eş dost birilerine vermiyor olmaları lazım. Aklımızda bulunsunda konu..
-
Hangi mağazadan satın alınabiliyor ki hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğtaş ve Kelebek mobilya mağazaları olması lazım. Uzaksa arayarak gitmekte fayda var. O kadar yol gidip bizde yok derlerse kötü olur. Belki de siparişi alıp depodan temin ederek eve yolluyorlardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Ağustos 2024; 10:21:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baldız Doğtaş'ta çalışıyor, ona sordurduk başka şubede 2555₺ olandan varmış. Adresi verdik, parayı gönderdik o şekil aldık
Fiyatları düzelmiş 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8-10 tane magaza aradım Ankara Kırıkkale Kırşehir Nevşehir maalesef yokmuş ne hikmetse. Ha üretimi de bitmiş bu arada bunların.
-
Hayırlı olsun. Online a koysalar kolayca alınırdı, gerçi o zaman da yarım saatte yağmalanırdı. Burada konu açarken forumun emektar üyeleri faydalansın istiyorum ama üye bile olmayan ölücü ve tüccarlar saldırıyor
Şu an indirimler görünmüyor. En uygun 90x190. 3190 tl ye linkteki ürün var. Yüzde 40 indirimde tüm boyları
https://www.lovayatak.com/beyaz-new-dream-star-yatak-lv-new-yatak/
Ölçüsü ne tek kişilik mi çift mi
Selamlar yatağınızı teslim aldınız mı?
Ben İstanbul’da değilken bir mağazayı aradım buldum 4155tl ücretini de ödedim(relax modeli 160x200). Bugün teslim edilecekti diye işten de izin aldım, ellerinde yokmuş diye iptal etmek istediler.
pazartesi ve salı telefonda konuştuk bir problem yoktu, çarşamba teslimat yapılacak diye hatırlatmak için aradılar, bugün gelmiş elimizde yok diyorlar. Başka mağazadan bulun getirin dediğimde de bize gelişi 8bin yaptılar, ben de internette fiyatı 4155 görünüyordu dedim merkeze soracaklar.
fiyatların ekran görüntüsünü alan birisi buradan paylaşabilir mi? En kötü ihtimalle THH başvuracağım.
Uğraşmayın, THH satıcıyı haklı görüyor artık...
-
-
Yok hocam iptal.
Anladım hocam isterseniz tekrar görüşün ya da paylaştığım indirimdeki ürünlere bakın. Teşekkürler.
Rica ederim. Paylaştığınız yataklar gerçekten ihtiyacı olana çok iyi firsat. Tabi stok yakalanabilirse. Acele etmek gerekiyor böyle durumlarda. Bu fiyatlara tanınmayan markalar alınır ancak onlar da özellik olarak asla tanıtılan gibi olmuyor, fotoğraflarla gelen yatak bile görsel olarak tutmuyor
Türkiye tarihinin belki en iğrenç dönemlerine de denk gelmek bize nasip oldu yoksa bu halk hep aynıda enflasyon mu bunu ortaya çıkarıyor? neyse..
Bunlarda öyle böyle kâr marjı yok o yüzden her yere bayilik açıyorlar birazcık işin içinde olanlara sorun gördüğümüz fiyatlar deli saçması dolar falan hepsi hikaye zaten satılmıyor ellerinde patladı böyle indirimler çok olması lazımda dediğim gibi o tatlı kazançtan vazgeçemiyorlar talebi görür görmez hemen yükseltiyorlar gene, biraz muhatap olun ağızlar hep aynı anlattığınız gibi yan yattı çamura battı muhabbetleri.. İndirimli 3 satacağıma indirimsiz 1 tane satarım diyor, çoğu yerde olay bu diplerdeyiz umarım bu millet büyük belalar gelmeden uyanır yoksa bu kadar bencillik ve açgözlülüğün sonu hiç iyi değil..
-
Çok haklısınız hocam. Örnek olarak bu yatakların üretimi de durmuş zaten, daha ben özet yazdım vermemek için ne takla attılar.
Kim ne derse desin esnaf %100 kar etmeyi zarar sayıyor. Gıdadan hizmet sektörüne hatta sağlıkta bile. Bir de ödediğinin karşılığını alsan neyse. Hep katakulli işler. Alışveriş yapmaktan nefret eder olduk. Bu ülke daha da bozulur gram düzelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayırlı olsun. Online a koysalar kolayca alınırdı, gerçi o zaman da yarım saatte yağmalanırdı. Burada konu açarken forumun emektar üyeleri faydalansın istiyorum ama üye bile olmayan ölücü ve tüccarlar saldırıyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X