Şimdi Ara

LPG ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese selam. 2001 model xsara 1.6 aracıma 1 yıl önce atiker fast serisi lpg takıldı.
    gayet memnundum, taaki araç ilk kalkışta stop edene kadar.
    havalar soğukken lpg sıcaklığını düşürdüklerinden dolayı lpg ye çabuk geçiyor geçtiği anda stop ediyor.ve birdahada çalışmıyor.
    sonra fark ettim ki araç stop ettikten sonra. kontağı kapatmadığım müddetçe manifolda halen gaz giriyor. bildiğiniz sanki araç çalışıyormuş gibi yükses basınçla gaz girdiğini duyuyorum. aracı benzine alıp 3.4 marş yaptıktan sonra ancak çalışıyor yani manifold taki gaz uçana kadar. peki araç kendiliğnden stop etiğinde gazın kesilmesi gerekmiyormu. yada kesici kabloları yanlış yeremi takıldı sizce sorun ne olabilir lpg ciye gitmekten yoruldum artık yardım ederseniz sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

• Lpg kiti bir yil once takildi diyorsun 2 yil garantisi olur duzgun usta olsa 5 yil bakimdan bakima ugraman gerekirdi o da filtre degisim icin ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Lpg kiti bir yil once takildi diyorsun 2 yil garantisi olur duzgun usta olsa 5 yil bakimdan bakima ugraman gerekirdi o da filtre degisim icin ...
    gidiyorum sorun yok diyor. beni gönderiyor. en son gittiğimde tartıştım. başkada atiker servisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netttt2627

Bu mesaj silindi.
    bişey anladıysam arap olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahircelik007

gidiyorum sorun yok diyor. beni gönderiyor. en son gittiğimde tartıştım. başkada atiker servisi yok.

Alıntıları Göster
    Bulunduğunuz yerde başka Atiker servisi yoksa yakın illerdeki servislerden birine gidebilirsiniz. İnternetten iyi bir araştırma yapıp işinin ehli bir ustaya götürün. LPG için inanın 500 km bile olsa gitmeye değer, bir gününüzü ayırırsınız sonra uzun yıllar rahat edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Bulunduğunuz yerde başka Atiker servisi yoksa yakın illerdeki servislerden birine gidebilirsiniz. İnternetten iyi bir araştırma yapıp işinin ehli bir ustaya götürün. LPG için inanın 500 km bile olsa gitmeye değer, bir gününüzü ayırırsınız sonra uzun yıllar rahat edersiniz.

Alıntıları Göster
    hatanın çoğu bende. lovato marka takılıydı gazda stop ediyordu. gittim beyin dedi beyin bulamadık. ön kit değişecek dedi atiker fast taktı 1300 tl saydım olsun dedim araca değer. gayet hoş karşıladılar.tabi işin ucunda para var. şimdi adam suratıma bile bakmıyor. gidiyorum bi ayar yapıp gönderiyor. gide gele bi kaç şey öğrendim lpg ayarını yapmayı, en azından sıcaklık ayarı.ve kalibrasyon ama asıl sorunun programla mı yoksa tesisatla mı çözemedim.

• Lpg sıcaklığını düşurdükleri için stop ediyor demişsiniz peki o dereceyi yükseltip deneme yaptınız mı hiç.Dereceyi neden düşürmüşler anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 22 Nisan 2020; 23:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Lpg sıcaklığını düşurdükleri için stop ediyor demişsiniz peki o dereceyi yükseltip deneme yaptınız mı hiç.Dereceyi neden düşürmüşler anlamadım
    40 DERECE YAPTIM SIKINTI YOK. STOP ETMİYOR, ACEMİ BİRİ DİREKSİYON BAŞINA GEÇER, AYAĞINI DEBRİYAJDAN ÇEKTİĞİ ANDA SOP ETTİRİR YA
    ONUN GİBİ OLDUĞUNU VARSAYIN, SONRA FOOOS DİYE MANİFOLD LPG İLE DOLMAYA BAŞLIYOR, TAAKİ BEN KONTAĞI KAPATANA KADAR. BIRAKSAM DEPOYU BOŞALTACAK DERECE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahircelik007

40 DERECE YAPTIM SIKINTI YOK. STOP ETMİYOR, ACEMİ BİRİ DİREKSİYON BAŞINA GEÇER, AYAĞINI DEBRİYAJDAN ÇEKTİĞİ ANDA SOP ETTİRİR YA
    ONUN GİBİ OLDUĞUNU VARSAYIN, SONRA FOOOS DİYE MANİFOLD LPG İLE DOLMAYA BAŞLIYOR, TAAKİ BEN KONTAĞI KAPATANA KADAR. BIRAKSAM DEPOYU BOŞALTACAK DERECE.

Alıntıları Göster
    40 derecede olmasına rağmen bu dediginizi mi yapıyor.O nasıl ustaymış bunu görmezden geliyor.Beyin arızası üzeinde durdu mu peki hiç,stop ettiği halde çalışıyor sanıp gaz akışını devam ettirmeye çalışıyor olmasın beyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

40 derecede olmasına rağmen bu dediginizi mi yapıyor.O nasıl ustaymış bunu görmezden geliyor.Beyin arızası üzeinde durdu mu peki hiç,stop ettiği halde çalışıyor sanıp gaz akışını devam ettirmeye çalışıyor olmasın beyin

Alıntıları Göster
    YARIN TEKRAR GİDİCEM ALLAH YA ONA , YA BANA. BAKALIM NE OLACAK, CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM, ŞU SAAT OLMUŞ FORUM FORUM ÇÖZÜM ARIYORUM. BELKİ KENDİM YAPARDA, USTAYIM DEYİP GEÇİNENLERİN ELİNE DÜŞMEM. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI GECELER.

• Lpg'nin elektriği direk kontaktan çekilmiş olabilir siz bir ona baktırın bence çünkü kontak açıldığı gibi gaz gelmez aracı çalıştırdıktan yaklaşık 2 saniye kadar sonra otomatik olarak geçmesi gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.