Şimdi Ara

Lpg azalması ve performans düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lpg deposunda az gaz olması performansı etkilermi aracımda az gaz var klima açıkken düşük performans sergiliyor.

• Depodaki LPG azaldığında düşük seviyelerde depo basıncı da düştüğü için performans da düşer ,hatta gaz azken dik bir yokuş çıkarken benzine geçer.
    Normal bir durum.
  • kesinlikle normal değil...aracınızın klimada yüklü ayarı doğru yapılmamış...bar basınc ve map ayarlarında problem olabilir..aracınıza yüklü kalibrasyon yapmanız önerilir..saygılar..
  • Mehmet ustanın dediği gibi iyi bir ayar düşük basınçlarda çekişi düşürmez.
  • Bu sabah götürdüm Çetinsay'a ; ayar yaptılar motora giden plastik gaz borusunu değiştirdiler.
    Düzeldi ,sorunsuz gidiyor tabi 3-5 gün sonra net netice belli olur.
  • ÇETİNSAY OTOGAZ KONUSUNDA DENEYİMLİ USTALARLA HİZMET VERİYOR...SIKINTINIZIN GİDERLMESİNE SEVİNDİM..SAYGILAR
  • Şu an aracın performansı oldukça iyi rampada klima açıkken iyi gidiyor.
    Benimanlamadığımı bu işin mantığı nasıl bir ayar yapılıyor da aracın performansı artıyor.Yakıt tüketiminde de bir değişiklik hissetmedim.
    Fazla tüketim iyi performans bunu anlarım.
    Aynı tüketim yüksek performans bunu bilen varsa bana izah etmesini rica ederim.
  • Ben bir kaç kez denedim; aynı zamanlarda aynı benzinciden depo bitince 10 liralık gaz aldım 60 km götürdü.Ertesi gün 50 liralık aldım;10 liraya 60 km götüren gaz 300 km'ye götürmesi gerekirken 320 km götürdü,performans aynıydı.Yani gaz azken bana göre biraz daha fazla yakıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.