Bildirim
Lpg-Benzin hangi markalar daha uzun km götürüyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2 ay oldu olmadı LPG'yi taktırırken takan ustaya sordum dizel arabadan geçiyoruz LPG'ye dizelde olduğu gibi bunda da şu firmadan alırsan daha uzun yol götürür olayları avr mı dedim SHELL'den şaşma dedi ne kadar doğru bilmiyorum -
Aklı kelden,benzini shell'denquote:
Orijinalden alıntı: humerus06
2 ay oldu olmadı LPG'yi taktırırken takan ustaya sordum dizel arabadan geçiyoruz LPG'ye dizelde olduğu gibi bunda da şu firmadan alırsan daha uzun yol götürür olayları avr mı dedim SHELL'den şaşma dedi ne kadar doğru bilmiyorum -
shell'de çekişin arttığını bariz farkediyorum daha bir atikleşiyorquote:
Orijinalden alıntı: humerus06
Shell'in mazotuda benzinide lpgside iyi bana göre...quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
shell'de çekişin arttığını bariz farkediyorum daha bir atikleşiyor
Alıntıları Göster -
hemen hemen her lpg markasını denemiş birisiyim. shell'in ve aygaz'ın lpgsi perfomans olarak çok iyi ancak menzil olarak bunları övenler sanıyorum ki diğer markaları hiç denememişler.. total docu istasyondan almama rağmen bana her iki konuda da vasat gelmişti nedense.. menzil olarak ise po gaz, milangaz ve mogaz öne çıkmaktalar. her iki konuda da ortalamanın üstünde bulduğum tek marka ise bp gaz idi..yani bir po veya milangaz kadar menzili olmamasına rağmen shell, aygaz kadar da az değildi ancak performans olarak neredeyse aygaz ayarındaydı..quote:
Orijinalden alıntı: Demage
Shell'in mazotuda benzinide lpgside iyi bana göre...
Alıntıları Göster
-
Gazı takan elemanlar opetten alma demişlerdi. Bikaç yere daha sordum onlarda aynını dedi. Epey bi zaman opetten almıştım ben de enjektörün biri uçtu gitti. O günden beri almıyorum opetten. Shell yada bp. Şuana kadar sıkıntı yok. Ama opet konusuna dikkat edin derim.quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri
hemen hemen her lpg markasını denemiş birisiyim. shell'in ve aygaz'ın lpgsi perfomans olarak çok iyi ancak menzil olarak bunları övenler sanıyorum ki diğer markaları hiç denememişler.. total docu istasyondan almama rağmen bana her iki konuda da vasat gelmişti nedense.. menzil olarak ise po gaz, milangaz ve mogaz öne çıkmaktalar. her iki konuda da ortalamanın üstünde bulduğum tek marka ise bp gaz idi..yani bir po veya milangaz kadar menzili olmamasına rağmen shell, aygaz kadar da az değildi ancak performans olarak neredeyse aygaz ayarındaydı..
Alıntıları Göster
-
Log montajını yapan Trabzon mitsu servisi opet alma ne alırsan al demişti. Daha yeni denedim 30 tl shell 160km gitti opet 30 tl 120km gitti -
punto evo 33 lt shell otogaz ile yazın 480 km yol gittim. -
Shell Aygaz filan denedim en memnun kaldığım milangaz -
güvenal gaz var uzun mil ucuz fiyat yanlız kütahya ve ankarada var alınabilir o civarda olanlar ancak eskişehirde yok malesefquote:
Orijinalden alıntı: unforgiven1127
Shell Aygaz filan denedim en memnun kaldığım milangaz -
shellquote:
Orijinalden alıntı: Rambo-Cash
güvenal gaz var uzun mil ucuz fiyat yanlız kütahya ve ankarada var alınabilir o civarda olanlar ancak eskişehirde yok malesef
Alıntıları Göster
pogaz dan indirim kartı olduğu için ben bu aralar oradan alıyorum ama.
-
Geçen hafta kendime ait test pistinde yaptırdığım testin sonuçları paylaşıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: gr4phics
shell
pogaz dan indirim kartı olduğu için ben bu aralar oradan alıyorum ama.
Alıntıları Göster
Test Aracı: Astin Martin DB9 (Atiker LPG kitli)
Test Ortamı: 8,9 km kuru asfalt zemin. Hava az bulutlu, 12 derece.
Test pilotu: Yuha Kankunnen (emekli wrc şöförü)
Benzinde:
Opet menzili çok uzun, çekişi şahane. Shell menzil güzel, çekiş o biçim.. BP menzil o biçim, çekiş b.tan.
LPG'de:
Opet menzili süper, çekişi sıkıntılı. Shell menzil idare eder, çekiş buhranlı.. Aytemiz menzil olumlu, çekiş coşkulu.
En kısa zamanda dizel için de bi test yapıyor olacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 6 Şubat 2014; 12:39:54 >
-
Benzinde çok fark yok ama lpg de milangazdan Şaşmam. -
quote:
Orijinalden alıntı: nihilist76
Geçen hafta kendime ait test pistinde yaptırdığım testin sonuçları paylaşıyorum.
Benzinde:
Opet menzili çok uzun, çekişi şahane. Shell menzil güzel, çekiş o biçim.. BP menzil o biçim, çekiş b.tan.
LPG'de:
Opet menzili süper, çekişi sıkıntılı. Shell menzil idare eder, çekiş buhranlı.. Aytemiz menzil olumlu, çekiş coşkulu.
Test Ortamı: Eski pazar yeri
Test pilotu: Yusuf Kandemir (emekli tır şöförü)
.....olmasın
ha birde şu hayatta senin kafanın yanlızca 3 te biri olabilmek için neler vermezdim
hahah
neden mi öyle dedim
daha önceki konudan mesajını aşağıya alıntılıyorum
''''''''''''Ben Lukoil'den alıyorum hep..
Arabamın 0-100'ü 3 sn kısaldı.
Menzilim %43 civarı arttı. '''''''''''''''
Tamam söz senin kafanın onda biri olsun haa nasıl yapabilirz çok ihtiyacım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 6 Şubat 2014; 14:30:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyzade0606
quote:
Geçen hafta kendime ait test pistinde yaptırdığım testin sonuçları paylaşıyorum.
Benzinde:
LPG'de:
.....olmasın
ha birde şu hayatta senin kafanın yanlızca 3 te biri olabilmek için neler vermezdim
hahah
neden mi öyle dedim
Arabasının 0-100 hızlanması 35 saniyeden 32 saniyeye düşmüş sanırım.
Menzili de 10 km'den 14 km'ye çıkmıştır onu diyor galiba
-
Süpriz kupon olarak türkiye petrollerinin sattığı habaşın lpg si diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::quote:
Orijinalden alıntı: beyzade0606
quote:
Benzinde:
LPG'de:
.....olmasın
hahah
neden mi öyle dedim
Arabasının 0-100 hızlanması 35 saniyeden 32 saniyeye düşmüş sanırım.
Menzili de 10 km'den 14 km'ye çıkmıştır onu diyor galiba
Alıntıları Göster
-
Yok hacı, bende Aston Martin var. 0-100'ü 4 sn idi 1'e indi..
Menzilim de yaklaşık 2000 km'den 3000'e çıktı.. Depo 30 litreküp..
Lukoili herkes denemeli. -
quote:
Orijinalden alıntı: mberkaydemirel
Aklı kelden,benzini shell'den
Cok ayip. -
akaryakıtta en iyisi petrol ofisi (benzin ve mazot dinlendirilmiş olarak satılıyor) diğer markalar gibi direk gemiden geldiği ve işlendiği gibi satılmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ogretmenhtquote:
Orijinalden alıntı: mberkaydemirel
Aklı kelden,benzini shell'den
Cok ayip.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Shell Aygaz filan denedim en memnun kaldığım milangaz
|
Benzer içerikler
- citroen c4 lastik hava basıncı kaç olmalı
- hyundai i10 kronik sorunları
- 320i ed nedir
- ate balata yorumları
- paraflu ne demek
- 35 tfsi ne demek
- uçan araba fiyatları
- 2025 egea
- superb fiyat
- 2022 model toyota corolla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X