Bildirim
LPG Beyni
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Net bir bilgim yok ancak aracın beyin değişimi ile başka yerlerinin ne alakası var? Bence birşey olmaz. Değiştirebilirsiniz. Ama yine de bir kaç ustaya daha sorun. -
Bence de birşey olmaz -
ustan sallamış.ayarı bozulabilir yeniden ayar yapmak zorunda kalırım diye düşünüp başından savmaya çalışmış gibi. -
Bujilerinizi neden değiştiriyorsunuz peki? LPG uyumlu bir buji takmak için mi yoksa önerilen kilometresi dolduğu için mi? Ustanız lpg ayarı üzerindeki bujilere göre yapılmış olduğu için bu şekilde söylemiştir. Yoksa bir arıza çıkartacağını sanmıyorum. Yalnızca yeniden bir ayar gerekebilir o kadar. -
Vadesi doldugu için değiştireceğim :) Bende sizler gibi düşündüm ama ne biliyim adam söyleyince bi kurt düştü içime :D
yarın sabah ilk iş değiştireyim o zaman -
Bujinin lpg ile alakası yoktur bana göre. Akü'yü değiştireceğim deseniz neyse, vadesi dolmuş ise değiştirmelisiniz. Zira bujinin uçları kömür gibi olmuş olabilir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- renault clio 1.5 dci kronik sorunlar
- tescil seri no-plaka eşleşmiyor. lütfen kontrol ediniz
- opel astra 1.4 enjoy yorumları
- castrol edge 5w30 m ve ll farkı
- galeriden taksitle araba almak
- citroen c4 2025
- lexus lbx teknik özellikleri
- sıfır doblo fiyatları
- zeekr türkiye fiyat listesi
- citroen c4x özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X