Şimdi Ara

LPG Beyni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 1994 model Şahinim Var .Bu Gün LPG beynini değiştirdim BRC marka Şimdide Gidip bujileri değiştirsem birşey olurmu ? beyni takan arkadas arabanın hiçbir yeriyle 1000 km boyunca oynama dedi ama bujileri önceden almıştım

• Net bir bilgim yok ancak aracın beyin değişimi ile başka yerlerinin ne alakası var? Bence birşey olmaz. Değiştirebilirsiniz. Ama yine de bir kaç ustaya daha sorun.
  • Bence de birşey olmaz
  • ustan sallamış.ayarı bozulabilir yeniden ayar yapmak zorunda kalırım diye düşünüp başından savmaya çalışmış gibi.
  • Bujilerinizi neden değiştiriyorsunuz peki? LPG uyumlu bir buji takmak için mi yoksa önerilen kilometresi dolduğu için mi? Ustanız lpg ayarı üzerindeki bujilere göre yapılmış olduğu için bu şekilde söylemiştir. Yoksa bir arıza çıkartacağını sanmıyorum. Yalnızca yeniden bir ayar gerekebilir o kadar.
  • Vadesi doldugu için değiştireceğim :) Bende sizler gibi düşündüm ama ne biliyim adam söyleyince bi kurt düştü içime :D
    yarın sabah ilk iş değiştireyim o zaman
  • Bujinin lpg ile alakası yoktur bana göre. Akü'yü değiştireceğim deseniz neyse, vadesi dolmuş ise değiştirmelisiniz. Zira bujinin uçları kömür gibi olmuş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.