Şimdi Ara

LPG DE SIKINTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim lpg li fairway im sorun çıkarmaya başladı arızası aracı çalıştırıyorum tekler gibi çalışıyor bi müddet sonra stop ediyor ve bi daha tık yok çalıştıramıyorum başka bi gün denediğimde ise tek marşta çalıştığı oluyor.ama belli bir müddet sorunsuz çalıştıktan sonra tekleme titreme yapıyor iyice yol aldıktan sonra problem geçiyor.son 2 3 senedir sorun olmuyordu buz gibi havalarda bile tek marşa basıp gidiyordum motor soğuk olsa bile.Ama şimdi sorun çıkarıyor arıza nedeni ne olabilir kime göstermem gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan-37 -- 2 Aralık 2008; 12:25:27 >

• yakın zamanda filtresini değiştirdiniz mi?
  • hava filtresi ise çok yakın değil yazındı ekimden beri böyle devam ediyor araç.Yani ne zaman çalışıp çalışmayacağı şansa kalmış gibi. acaba bujilerle bir alakası olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan-37 -- 2 Aralık 2008; 12:27:00 >
  • çözüm

1-araca komple bakım = motor yağı + tüm filitreler +bujiler
    2-gaz beyni (regülatör) değişimi

toplam maliyet max 200 ytl.
  • hic lpg filtresi değistimi ? çok çabuk kirlenen bir filtredir değisimini aksatmamak gerekir
  • Çok büyük ihtimalle lpg filtresi tıkanmıştır. 5 ytl ye temizletebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan-37

arkadaşlar benim lpg li fairway im sorun çıkarmaya başladı arızası aracı çalıştırıyorum tekler gibi çalışıyor bi müddet sonra stop ediyor ve bi daha tık yok çalıştıramıyorum başka bi gün denediğimde ise tek marşta çalıştığı oluyor.ama belli bir müddet sorunsuz çalıştıktan sonra tekleme titreme yapıyor iyice yol aldıktan sonra problem geçiyor.son 2 3 senedir sorun olmuyordu buz gibi havalarda bile tek marşa basıp gidiyordum motor soğuk olsa bile.Ama şimdi sorun çıkarıyor arıza nedeni ne olabilir kime göstermem gerekir.

Distribütör kapağı da çatlamış olabilir. Bir kontrol ettirin.

Benim springte olmuştu, TEMde araç sollarken araç stop etmişti, emniyet şeridine nasıl geçtiğimi bir ben bilirim. Ustamı aradığım zaman adam hemen ezbere "tamam distribütör kapağı" deyip gelmişti.

• Önerileriniz için çok teşekkürler.Araca 99 dan beri takılı lpg ve ben hiç değiştirmedim lpg fitresini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.