Bildirim
lpg dolum ağzı tampon altında olması muayenede sorun yaratır mı ?
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son değişiklikle geçmez ağır kusurdan kalırsın dediler geçen bende öyle duydum geçmiş olsun -
sanırım yeni proje çizdirmek bunun için mühendisler odasına para vermek vs gerekiyor eğer öyleyse hiç uğraşmam direk lpg yi söktürürüm ama ozamanda emme manifoldundaki lpg için açılan delikler vs ne olacak onu merak ediyorum çok kafam karışık eğer lpg ile devam edersem dolum ağzını değiştirmişkende tank değiştirip simit tüpe geçeceğim stepneyi uzun yola giderken belki atarım bagaja belki atmam boşuna ağırlık yapıyor şehir içindequote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Son değişiklikle geçmez ağır kusurdan kalırsın dediler geçen bende öyle duydum geçmiş olsun -
Aracı bilsek ona göre lpgyi sökmeye değer mi onu söylerdik ama müneccim olamadık okuyamadık o kadar napalım nasipquote:
Orijinalden alıntı: Guest-5EF629EBB
sanırım yeni proje çizdirmek bunun için mühendisler odasına para vermek vs gerekiyor eğer öyleyse hiç uğraşmam direk lpg yi söktürürüm ama ozamanda emme manifoldundaki lpg için açılan delikler vs ne olacak onu merak ediyorum çok kafam karışık eğer lpg ile devam edersem dolum ağzını değiştirmişkende tank değiştirip simit tüpe geçeceğim stepneyi uzun yola giderken belki atarım bagaja belki atmam boşuna ağırlık yapıyor şehir içinde
Alıntıları Göster
-
lpg kanundan önce takıldıysa bir problem olmuyor.
benim aracımda tamponun altında, geçti. -
egzoz tarafında değilse sıkıntı yok. tamponun altında benim geçtim sıkıntı çıkmadı. -
Sağolun hocam egzoz tarafında değil allahtan birde ekstra masraf çıkacaktı bu yüzden umarım geçer muayenedenquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7
egzoz tarafında değilse sıkıntı yok. tamponun altında benim geçtim sıkıntı çıkmadı. -
hocam benim arka tampon sol alt tarafa takılı geçti bi problem olmadı -
Bende Mart da girdim egzoz yakınından tesisat geçmemesi gerekiyormuş komple tesisat değişti dolum kapağı sol tarafta sıkıntı olmadan geçtim bende. -
Bizim jettada tampon altında. Muayeneden 1 ay önce geçti -
benim de tampon altında sorunsuz geçti. O uygulama birkaç ay yürürlülükte kalmış sonra kaldırılmış. -
İki trafta da eksoz olan arabalar var. -
Dolum yeri tampon altında 10-15 gün önce geçtim muayneden hiçbir sorun yaşamadım. -
Dolum ağzinin yeri değişeceği zaman bütün her şeyi ağzi değiştiren yer yapiyor. Ben keyfi olarak tampon altindaki ağzi benzin dolum ağzinin yanina aldirdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X