Şimdi Ara

LPG hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 Elantra aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum. Servis ile konuştum Landirenzo marka takıldığında garantiyi bozmuyor dediler. Ben başka bir Elantra kullanıcısında Prince marka LPG gördüm. Oda baya memnundu. Landirenzo marka kullanan arkadaşlar varsa burdan yardımcı olurlarsa sevinirim. Çünkü her servis sanırım başka markalar ile anlaşmalı. O nedenle en iyi markayı araştırıp orada taktırayım diyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

• Gdi motor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur7575

Merhaba arkadaşlar,

2011 Elantra aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum. Servis ile konuştum Landirenzo marka takıldığında garantiyi bozmuyor dediler. Ben başka bir Elantra kullanıcısında Prince marka LPG gördüm. Oda baya memnundu. Landirenzo marka kullanan arkadaşlar varsa burdan yardımcı olurlarsa sevinirim. Çünkü her servis sanırım başka markalar ile anlaşmalı. O nedenle en iyi markayı araştırıp orada taktırayım diyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

MPI motor ise Landirenzo iyidir.
  • 1.6 DOCH motor olarak biliyorum. Elantranın LPG ile bir uyumsuzluk sorunu yok. Sadece marka araştırması yapmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur7575
    Merhaba arkadaşlar,

Hocam benim araçta Landi Renzo var. Sorunsuz.
    Ustaya güveniyorsanız, düşünmeden takın.
    Not: Diğer markalarda kötü değil.
  • Prins, Mercedes-Bmw dışında gereksiz bence. Gereksiz derken, pahalılığından bahsediyorum. Ben Lovato taktırdım Jetta aracıma gayet memnunum şu an.
  • Teşekkürler arkadaşlar. O zaman Landirenzo da bana sıkıntı yapmayacaktır tabii ki. Kendimde biraz araştırdım nette. Kullananlar genel itibariyle memnunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg tank değişimi hakkında??
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.