Şimdi Ara

LPG KM de 0.50 Kuruş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 1.6 şahin var...Normalde km de 0.29 kuruş yakarken bu sıralar 20 liralık gaz ile 40 km zor gidiyorum...Sizce bu normal mi ? Bu aralar işten güçten fırsat bulup aracı göstermeye gidemiyorum...Sizce ne gibi bir sorun olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gookhaant

Arkadaşlar bende 1.6 şahin var...Normalde km de 0.29 kuruş yakarken bu sıralar 20 liralık gaz ile 40 km zor gidiyorum...Sizce bu normal mi ? Bu aralar işten güçten fırsat bulup aracı göstermeye gidemiyorum...Sizce ne gibi bir sorun olabilir ?

Şahin 29 kuruş az yakıyormuş.

Bence hesaplarda bir yanlışlıgın ve zamların birleşimi olarak düşünüyorum.
  • Benim arkadaşımda doğan var şehir içi ortalama hız 30 km altı 50-60 krş yakıyor herşeyi yaptık sibop ayarından , triger kayışına lpg parçaları hep değişti defalarcada ayar yaptırdık şehir içi çok yakıyor uzun yolda 20 krş felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_emre34 -- 23 Aralık 2013; 0:42:20 >
  • Kısa mesafe soğuk motorsa normal. Aracı uzun yolda deneyin. Şehir içi ölçümler çok oynar ve kullanıma çok bağlıdır.
  • kıssa mesafede önce benzin sonra lpg stop edince tekrar benzine geçmesi fazla yakmasına sebep oluyor
  • quote:

Arkadaşlar bende 1.6 şahin var...Normalde km de 0.29 kuruş yakarken bu sıralar 20 liralık gaz ile 40 km zor gidiyorum...Sizce bu normal mi ? Bu aralar işten güçten fırsat bulup aracı göstermeye gidemiyorum...Sizce ne gibi bir sorun olabilir ?

0.50 kuruş?

Yani 200 kilometrede sadece 1 TL (1 simit parası) yakıyor; öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

0.50 kuruş?

Yani 200 kilometrede sadece 1 TL (1 simit parası) yakıyor; öyle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.