Şimdi Ara

LPG Lİ LADA SI OLANLAR TAKTIRACAK OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze selam daha önce birkaç yardım alma talebinde bulundum birkaç topicte ama kimse ilgilenmedi ve bende yeni bi topic açmaya karar verdim
    Yeni aldığım 2005 Model Lada Vega 1.5 L Enjeksiyonlu Bulgaristan göçmeni (Bu arada türk oğlu türküm en az sizler kadar Osmanlı torunuyum) biri olarak hiç teredüt etmeden aldım Lada ları bilenler bilir araba daha 20,000 de ve iyi kullanılmış şehir içi 180-200 arası şehir dışı 150 ykr yakıyor yakıtından menunum ancak işim gereyi uzun mesafeler yapıyorum ve LPG taktırmak istiyorum Şimdi sorularımı birer birer sıralıycam Umarım bana yadımcı olacak ve tecrübelerini paylaşak birileri olur Herkeze Saygılar Sevgiler iyi Ramazanlar Allah herşeyi gönlünüze göre versin Sevgiler Saygılar

1.Aracıma hangi marka LPG dönüşümü kiti taktırayım hangisi daha uymlu olur

2.Çevremde dudyduğum kadarıyla Lada lara özellikle vega serilerinde LPG takınca sorunlar çıkıyormuş ve servislerin aracınız LPG ye uyumlu değil cevapları alınıyormuş bunun gibi sorunlarla karşılaşırmıyım

3.Yakıtım nekadar düşer % olarak

4.Simit mi taktırsak yoksa Silindirmi aralarında ki avantajları ve dezavantajları tabikide hangisi daha güvenli

5.İzmirde bu işi yapan aldığı paranın hakını veren işletmeler hangileri (reklam amaçlı değil tafsiye ve ve tüketiciyi doğru yönlendirme olarak görün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the tnt -- 19 Eylül 2007; 7:36:58 >

• bu arabalara kolay kolay takmak istemezler sanırım sorun çıkartabiliyor aynı arabadan olan bir kullanıcı bulup konuşmanı öneririm
  • BU ARAÇLARLA ATİKER BİLDİĞİM KADARIYLA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR Kİ ATİKER LADA İLE SIFIR ARAÇLARA TAKMAK İÇİN ANLAŞMA YAPMAK ÜZERE
  • Arkadaşar vermiş olduğunuz bilgiler için sağ olun ama Lada sı olupta illa lpg taktırmış olanlar vardır ve negibi sorunlar yaşadılar ve tavsiyelerine ihtiyacım var arkadaşlar yokmu lada sı olupta LPG taktıran sevgiler saygılar hayırlı ramazanlar
  • konu ile ilgili daha detaylı bilgisi ladakulubu.com ve ladatr.com adreslerinden öğrenebilirsin.
    Atiker sorunsuz taktığını belirtmişti ladakulubünde.
  • Herşey için çok teşekür ederim
    Bu arada araştırken Ladanın yeni çıkan aracını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim

LPG Lİ LADA SI OLANLAR TAKTIRACAK OLANLAR

•  LPG Lİ LADA SI OLANLAR TAKTIRACAK OLANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the tnt -- 20 Eylül 2007; 3:13:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

•  LPG Lİ LADA SI OLANLAR TAKTIRACAK OLANLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.