yolda seyir halindeyken BENZİNDE kullanırken hiçbir sorun yok fakat LPG de kullanırken herhangi bir hızda. ayağımı gazdan çekince. aracı altından pıt pıt diye sesler geliyor(patlatma diyorlar). yokuş aşağı inişlerde bu ses daha belirgin oluyor. Lpg ciye gidiyorum motorcuya yönlendiriyor motorcu LPG ciye git diyor arabadan soğudum iyice arkadaşlar. Başına böyle bir sorun gelen varsa yardım edin lütfen.
Not: Buji ve buji kabloları değişti sorun düzelmedi.
babamda 2001 kartal var onda da nadiren böyle lpg de gaz verince yüksek sesli patlama sesi geliyor. aynı senin gibi babamında sanayide gitmediği yer kalmamış kimse çözememiş. benim tahminimce nemden dolayı oluyor bu olay, hani çözülmezse arabaya bir sıkıntı verir mi bilmem ama yine de insanı tedirgin ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: netstat
babamda 2001 kartal var onda da nadiren böyle lpg de gaz verince yüksek sesli patlama sesi geliyor. aynı senin gibi babamında sanayide gitmediği yer kalmamış kimse çözememiş. benim tahminimce nemden dolayı oluyor bu olay, hani çözülmezse arabaya bir sıkıntı verir mi bilmem ama yine de insanı tedirgin ediyor.
bilecik te yaşıyorum burda nem olmuyor hocam nemden olma ihtimali yok bence
quote:
Orijinalden alıntı: Quicksilver.89
bilecik te yaşıyorum burda nem olmuyor hocam nemden olma ihtimali yok bence
Alıntıları Göster
biz de ankaradayız hocam burada hiç yok nem ama bu patlatmayı genelde yağmurlu havalardan sonra yaşadığım için öyle düşündüm. senin ki farklı olabilir.