Şimdi Ara

Sıralı lpg iptal etmem lazım yardım edin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımda bir sorun var bir turlu çözemiyorum.

Alıntı kısmı çalışmayan aracımın geçen hafta yapılan işlemleri ve detay Bilgi okumadan geçilebilir.

quote:

Aracım benzinde çalışmıyor haliyle sanayiye gidemiyorum daha önce aynı sorun vardı araba 1 ay kapının önünde yattı 1 ay sonra marş bastım tekleyerek olsa çalıştı. Doğruca sanayiye tanıdık ustalara gittim. Araba icin kimisi subap arızası dedi kimi conta dedi farklı farklı seyler söylendi. En son bileğisine güvendiğim bir usta kontrol etti ve sorun ateşleme sistemi dedi. Buna istinaden elektrikçi usta ile beraber tüm enjektör kabloları kontrol edildi sıkıntı
    İle gibi görünenler yenilendi. Ama araba yine tekleyerek çalışıyordu. Saatlerce uğraş sonucu LPG’nin enjektörü giden bir kablosunda sinyal olmadığı anlaşıldı. LPG beyninde soketinde de 1 pin yanık var.
    Bunun üzerine lpg ustasına gittik beynin (ecu) arızalı olduğunu söyledi. Arızanın olduğu enjektör bağlantısına bir yandaki enjektörlün kablo çekti. Ve herşey düzeldi. Araba benzinde de düzgün çalışıyordu. Fakat bu olayın geçici çözüm olduğunu ve beynin değişmesi gerektiğini belirtti.

Şuan aracım çalışmıyor kapının önünde kaldı.
    LPG ecusu aracın ecu sistemini baypas ederek çalıştığı söylenmişti. Doğrumu bilmiyorum
    Buna göre lpg beyin arızası olan arabanın benzinde de çalışmaması mantıklı.

>Peki lpg sistemini nasıl devre dışı bırakabilirim. Aracım benzinli çalışsın.

Araç 6 silindir Chrysler 96
    LPG cangas marka.
    LPG beyninde enjektör giden Soket içinde 1 pin yanık

Not olarak eklemek istedim arabanın su kapağını açtığımda buhar gibi bir duman çıktı bir miktar motor buz gibi olduğundan buhar olması imkansız, gaz olabilir. Regülatör suya gaz mı karıştırıyor acaba?

Sabahtan beri lpg montaj videoları izliyorum. Biri bi yardım etsin LPG’yi iptal dip benzinde kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi express -- 6 Ocak 2018; 13:52:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• selam

eğer çok zor biryerde değilse benzin enjektör soketlerine giden 8 adet kablo olması lazım. lpg ecu'sundan çıkan kablolar. 4 ayrı renkte, biri düz renk , eşi aynı rengin siyah paçalısı ( Örn: Mavi - Mavi siyah )

her bir renk ve siyah paçalısı bir benzin enjektörüne girer. bu kabloları ( lpg ecusuna giden kablolar. ) kısa devre ihtimaline karşın tek tek kesip rengi ve paçalısını ( Örn : mavi - mavisiyah ) birbirine bağlayıp kabloyu yalıtmanız yeterli.

şimdiden kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.