Şimdi Ara

Lpg Sistemi değişti ama??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracıma sıralı sistem taktırdım...sızdırmazlık ruhsata işletme gibi işlemleri yaptırdım.aradan 2 hafta geçti sistemden memnun kalmadım ve komple sökülüp yeniden tüm parçalar başka bir marka ile değişti.makine mühendisi ilk taktırdığım yani memnun olmadığım sökülen kitin beyin seri numarasını falan sisteme girdi.2 sene sonra sızdırmazlığa gidince yeni taktırdığım şimdiki lpg sistemini ile ilgili bir sorun çıkarmı(mesela bu aracın kiti değil bu falan derlermi seri nosundan),sızdırmazlık verirlermi acaba?yani demek istediğim komple değişen yeni takılan sistem sızdırmazlıktan geçermi?bir nevi lpg sistemi tadilatı düşünün.eski kit atılıp yenisi takılmış gibi.ama ruhsatta lpg işli.sızdırmazlık verirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigertank -- 7 Nisan 2011; 0:51:23 >

• Merhabalar;
    Ruhsata İşlendikten Sonra Marka Ve Numara değişsede Sorun Olmaz ,Merak etmeyin .Ekstra Tadilat projesine
    Falan Gerek Yok ! zamanı Geldiğinde Sızdırmazlık tan Geçebilirsiniz.
  • Merhaba;
    2 yıl sonra sızdırmazlık ıcın MMO ya gıttıgınızde aracınızın uzerınde eskı cıhaz gozuktugu ve sızın aracınızda farklı bır sıstem oldugu ıcın sızdırmazlık alamazsınız.MMO sızden tadılat projesı ısteyecektır.Bence yenı sıstem ıcın tadılat projenızı alın.
  • ben gene maalesef iddaa 'ya giriyorum 2 sene sonra direk geçersen delikanlı gibi bu mesajını bul ve yaz eğer projesiz geçemessen ! bende sizden özür dileyip bu forumdan ayrılacağım.
  • hanginize inanayım
  • aynısı abimin aracında oldu sorun çıkmıyor ama sen işıni saglama al tadilat projeni al yinede
  • Biraz önce bulunduğum ildeki MMO nun bağlı bulunduğu Samsun MMO Bölgeyi aradım ve oda yönetiminde bulunan Makina mühendisine durumu anlattım.Aynen size belirttiğim gibi cevap verdi.Yani 2 yıl sonra sızdırmazlık almaya gittiğinizde sorun olur dedi ve muhakak tadilat projesi istedi.Sadece sistemi değil bir tek regulatoru bile değiştirseniz tadilat projesine ihtiyaç var dedi.Yeni yönetmelik bu şekilde.Şayet 2 yıl sonra MMO daki görevli size sızdırmazlık verir ise bu işini doğru yapmadığı içindir diye de belirtti.İşinizi sağlama alın derim.Bilgilerinize...

quote:

Orijinalden alıntı: afyonlu_erkan

hanginize inanayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.