arkadaşlar merhaba şöyle anlatayım Ankara da yaşıyorum ve 34 plaka araç aldım.Ama lpg kiti takılacak diye hemen ruhsat ve plaka işlemi yaptırmadım 1 ay sürem var diye biliyorum.Dün lpg kiti takıldı:Kiti takan yer 34 plakaya projeyi işleriz muaye yaptırırsın ruhsata başvurur plakayı değiştirirsin sorun olmaz dedi.Bende lpg taktırma projesini işletmeden araştırayım dedim.Şimdi nasıl bir yol izlemem gerekir.Teşekkürler
Doğru söylemişler.
Projeye ve muayeneye 34 plakanız işlenir. Emniyette herşey yeni plakaya aktarılır. Bir sorun olmaz.
Yalnız en son muayeneyi yeni ek-1'e işletin.
teşekkürler hocam çok sagolun
O.B.K hocam doğruyu söylemiş.
Aynı olayı bizde yaptık 34 plaka aldık lpg taktırdık muayne sızdırmazlık v.s sonra gittik emniyete aldık arabayı üstümüze plakayıda 55 yaptık.
anladım hocam çok teşekkürler
Benim de bunun tersi bir problemim var. Arabayı aldığımda ikametim Konya'ydı. Şimdi Ankara'ya yerleştim. LPG taktırdım ve aracım muayeneye girecek. Sigortacı EK-1 doldururken ikamet adresini yenisi mi yazacaz, eskisi mi yazacaz bilmiyorum dedi, boş bıraktı. Eskisini yazsak sıkıntı olur mu, yenisi yazılırsa plaka değiştirmem gerekir mi? Bi de bu EK-1'de kalan yerleri printer'la doldursak sorun olur mu (yarısı daktilo - yarısı printer olacak)