Şimdi Ara

LPG ve OTOPARK? İSTANBUL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    henüz kendime bir dizle araç alamadım
    bu sebeple malum babamın arabayı kullanıyorum
    uzatmayalım babam atıker lpg taktıracakmıs araca (hyundai accent 1.3 ls 2001)
    otopark sorunlarını okudum çeşitli yerlede. simit tip sıralı lpg taktılacakmış araca. dışarıdan gözükemeyen tipte çıkışı olacakmış vs.

acaba istanbulda oturan arkadaşlar bilgi verebilir mi? nasıl sorun çok yaşanıyor mu otopark girişlerinde?

kanyon
    metrocity
    capacity
    istinye park

gibi kapalı otoparkları pek fazla kullanıyorum nasıl sorun çok yaşar mıyım?
    keseye faydalı olacak benim açımdan sadece lpg parasını vereceğim için ama otoparklara giremezsem enteresan bir durumda olacak
    tecrübelerinizi bekliyorumm

• quote:

Orijinalden alıntı: stormelf

Arkadaslar merhaba.
    henüz kendime bir dizle araç alamadım
    bu sebeple malum babamın arabayı kullanıyorum
    uzatmayalım babam atıker lpg taktıracakmıs araca (hyundai accent 1.3 ls 2001)
    otopark sorunlarını okudum çeşitli yerlede. simit tip sıralı lpg taktılacakmış araca. dışarıdan gözükemeyen tipte çıkışı olacakmış vs.

acaba istanbulda oturan arkadaşlar bilgi verebilir mi? nasıl sorun çok yaşanıyor mu otopark girişlerinde?

kanyon
    metrocity
    capacity
    istinye park

gibi kapalı otoparkları pek fazla kullanıyorum nasıl sorun çok yaşar mıyım?
    keseye faydalı olacak benim açımdan sadece lpg parasını vereceğim için ama otoparklara giremezsem enteresan bir durumda olacak
    tecrübelerinizi bekliyorumm

Merhaba,

Maalesef İstanbul'da pek çok kapalı otoparka LPGli araçlar alınmıyor. Saydıklarınızın ilk üçünü bilmiyorum ama sıklıkla gittiğim İstinye park'a LPGli aracımı bir türlü sokamamıştım. Şansınız yaver gider bir seferinde girersiniz ama çok girmeniz gereken başka bir sefer giremeyebilirsiniz. Ben bunu önceden dert etmiyordum, almazlarsa almasınlar nasılsa açık otopark bulurum heryerde diyordum ve çok olsa iki sokak ötede araba park edecek bir yer buluyordum ve gideceğim yere yürüyordum. Ancak küçük kızım doğduktan sonra işler değişti, kışta kıyamette arabayı uzağa parkedip kucağımda bebekle yürümek hiç mantıklı olmadığı için imzamda görülen aracı aldım.

Önceki iki arabam da LPG'liydi, ateşli bir LPG savunucusu, dizel aleyhtarı iken şimdi dizel araç aldım ve bunun en önemli nedeni bir çok alışveriş merkezi ve hastanenin kapalı otoparkına LPGli araçların alınmamasıdır. Kerhen göz yumulan yerlerin bile kapısında LPG giremez diye levha asılıdır (örneğin Carfur Bayrampaşa alt otopark).

Diyeceğim odur ki, eğer bu otoparklara girmek sizin için önemliyse ve aylık yaptığınız ortalama yol 1000 km'nin altındaysa hiç bulaşmayın. Ancak bu iki koşul size uymuyorsa taktırın LPGnizi gönlünüzce kullanın.

• benim icin onemli tabiiki de kendime bir dizel arac alamadım daha
    malesef kendi arabam olana kadar çile çekeceğim gibi görünüyor
    bu iş kötü olacak

acaba başka bilgisi olan yok mu?
  • up +1
  • up+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.