Şimdi Ara

Lpg ve Ruhsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir akrabamın aracını aldım Araç izmir plakalı ben trabzonda oturuyorum. Arac akrabamın şirketi adına kayıtlı devrini ( şirket kaskosundan yararlanmak adına) yılbaşına kadar da almayacağım. Şimdi ben bu araca lgp taktırsam trabzonda ruhsata işletme şansım varmı? İlginiz için teşekkürler

• Akradaşlar soru içinde soru oldu ama başka topic açmak istemedim mkka'nın gibi benimde aynı sorun var 5ay once lpg taktırdım fakat ruhsata işletemedim daha, işletmeye kalksam ne gibi sorunlar beni bekliyor ruhsat degişiyomu baska neler acaba?
  • bildiğim kadarıyla sızdırmazlık lacaksın ondan sonra vizeye gieksin sonr a emniyeette ruhsat değişiyor flna
  • öncelikle projeni tse yetkili firmadan alacaksın. trabzonda bulabilirsin birisini ... ardından muayene ve ruhsata işlemeyi yapacaksın. aracın plakasının nereye bağlı olduğunun bir önemi yok artık herşey online

quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

Arkadaşlar Merhaba;

Bir akrabamın aracını aldım Araç izmir plakalı ben trabzonda oturuyorum. Arac akrabamın şirketi adına kayıtlı devrini ( şirket kaskosundan yararlanmak adına) yılbaşına kadar da almayacağım. Şimdi ben bu araca lgp taktırsam trabzonda ruhsata işletme şansım varmı? İlginiz için teşekkürler
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.