Şimdi Ara

Lucas lima ve ben arfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi bizde iyi adamlar aldik ama fener bu ikisini alirsa %100sampiyon olur tutamaz kimse fenerbahceyi. Yanlis mi dusunuyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru söylüyorsun 22 yıllık gsliyim Fenerbahçeyi bu kadar güçlü görmedim ali Samiyen De bile bizi ezerler namağlup şampiyon olurlarsa şaşırmam

• Bunlari Fenerbahce alacaksa git Fenerbhce bolumunda yorumla bize ne arkadas? Herhangi bir Fenerbahce'li ya da Besiktas'li arkadas kendi bolumunda bizim transferlerle ilgili konu acmis mi?

• Haklisin

• Ben Arfa için Galatasaray devrede Galatasaray ın eli daha güçlü şuan para sıkıntısı yok. Fener FFP den dolayı oyuncu satmadan alamaz. Kjaer gitti ama ya Lucas Lima ya Ben Arfa yada forvet alacaklar. İşi zor fenerin.

Ciddi girişim yaparsak Ben Arfa yı alabiliriz bence ama o da 30 yaşında. Lucas Lima yı tercih ederim şahsen
  • Bizde ki lükse bak. Aynı tip oyuncudan 2 tane alıp diğer eksik bölgeye adam almayıp %100 şampiyon olurmuşuz. Güzel troll. Güldüm yalan yok.
  • Sneijder ve Drogbalı kadroyla şampiyon olamadık biz, Lucas Lima kim Ben Arfa kim. Ki Fenerbahçe'nin en az 4-5 transfer yapması lazım daha. İyi birer stoper, sol bek, forvet + bu ikisi olursa belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Troll degil sen korsun bence, izah ediyim istersen sana. Bu iki adami fenerbahce alicak, biz iyi adamlar aldik derken Gomis,Belhanda,Maicon ve Marianoyu kast ettim, yani ayni tip iki oyuncu alip %100 sampiyon olma durumu yok. Bunlari Fenerbahce alicak yani biz almiycaz, bunlari alicak olan Fenerbahce, troll yok net korsun

• quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

Ben Arfa için Galatasaray devrede Galatasaray ın eli daha güçlü şuan para sıkıntısı yok. Fener FFP den dolayı oyuncu satmadan alamaz. Kjaer gitti ama ya Lucas Lima ya Ben Arfa yada forvet alacaklar. İşi zor fenerin.

Ciddi girişim yaparsak Ben Arfa yı alabiliriz bence ama o da 30 yaşında. Lucas Lima yı tercih ederim şahsen

Ben arfanın ffp lik işi yok. Yani bahsettiğin şey ffpye girmiyor. Ayrıca Avrupada yoksunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

Ben Arfa için Galatasaray devrede Galatasaray ın eli daha güçlü şuan para sıkıntısı yok. Fener FFP den dolayı oyuncu satmadan alamaz. Kjaer gitti ama ya Lucas Lima ya Ben Arfa yada forvet alacaklar. İşi zor fenerin.

Ben arfaya en yuksek teklifi şuan bizde ,bize gelmesi icin psg den alacaklarini bekliyor ya psg de kalacak yada bizde bence sus :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ercumenttberber

Troll degil sen korsun bence, izah ediyim istersen sana. Bu iki adami fenerbahce alicak, biz iyi adamlar aldik derken Gomis,Belhanda,Maicon ve Marianoyu kast ettim, yani ayni tip iki oyuncu alip %100 sampiyon olma durumu yok. Bunlari Fenerbahce alicak yani biz almiycaz, bunlari alicak olan Fenerbahce, troll yok net korsun

Ben Fenerbahçeliyim. Ve eksik bölgemiz var iken aynı tip 2 oyuncuyu alacağımızı sanıyorsun. Troll değilsin ama bilmediğin de ortada. Tam Fenerbahçe'ye yönetici olacak adamsın
  • Lima neyse de Ben Arfa'dan iyi performans bekleyen var mı cidden ? O adam gelir 2 maç oynar 2 sene yatar tıpkı Wiel tarifesi.
  • Lucas lima balon

Ben arfa olmasin da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.