Bildirim
Luciana gelen degisiklikden(!) sonra direk Penta!(SS G E L D İ !)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek CT si caitten sonrasını okumadım ne demiş ondan sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle karşımda ezreal vardı, laneyi domine ettim resmen. Normalde lucian ile eze karşı çok iyi maçlar çıkaramam ama lanede 50 farm farkı açtım. Yeni hali baya OP olmuş . Ben sevdim en azından -
quote:
Orijinalden alıntı: LeeOrAfk
Gülmüş knk
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
""
Eyv saolun qnqlar
no ss no güven
quote:
Orijinalden alıntı: mem1n
aynen öyle karşımda ezreal vardı, laneyi domine ettim resmen. Normalde lucian ile eze karşı çok iyi maçlar çıkaramam ama lanede 50 farm farkı açtım. Yeni hali baya OP olmuş . Ben sevdim en azından
Penta attığım maçta karşımdaki adc ez di :)
1 aydır girmiyorum draven ı oyundan sildiler galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 17 Temmuz 2014; 0:25:02 > -
Gj oynama fırsatım olmadı dia da yaşatırlarmı acaba gerçi hoş tr nin dia sından bahsediyoruz :D -
Sanırım corkiyi hata nedeniyle devre dışı bıraktılar
Arkadaslar yenı yama da lucianın skillerinde bir degisiklik hissettiniz mi yoksa sadece ben de mı sorun var skiller cok gec sızde de oyle sorun var mı ? Düne kadar 3 sn de butun skilleri kullandıgım lucıan sımdı 10 sanıye de atamıyorum (otomatık kullanmama ragmen ) -
Direk penta atmak zor olmuyor mu *,*
ben bi botlara karşı attım. daha fazla vuruyor e si fazla op. ama range çok sıkıntı. eski haliyle caitten ct yemezdi ama bu haliyle cait parçalar. -
quote:
Orijinalden alıntı: kdfh
wowowow
Nereden çıkardın bunu?
Eskiden tam bir lane bully idi. Şimdi onu elinden aldılar, biraz daha safe oynamak gerekebilir. Ama denediğim kadarıyla BotRK-Ghostblade buildi ile çok sık E kullanabiliyor gerek chaselemek gerekse kite yapmak için. İlerleyen zamanlarda görücez bakalım LCS'de falan alacaklar mı. Tebrikler bu arada. -
quote:
Orijinalden alıntı: Best Marksman TR
Gj oynama fırsatım olmadı dia da yaşatırlarmı acaba gerçi hoş tr nin dia sından bahsediyoruz :D
:D -
quote:
Orijinalden alıntı: kdfh
Yok draven var hala qnq -
quote:
bişey yazmamış resim atmış -
Canbicen e gelen bufftan sonra core itemi olmalı bence. Hem koridorda rahat ettirir hemde Pasifik daha çok kullandırir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hz yasuo sevgilisi ifşa
- flame atmak ne demek
- pre ne demek
- troll nickler
- lol ilk şampiyonlar
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X