Şimdi Ara

LUKOİL ECTO DİZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar;2004 model hyudaı accent 1.5 crdi DİZEL aracım var.Lukoil de Ecto Diesel var,ondan kullansam nasıl olur?motor sesi,motor temizliği,performans ve menzil açısından..çok iyi olduğuna dair yorumlar okudum.Bilgisi olan arkadaşlar ne dersiniz?

• keşke reklamlarda söylendiği gibi olsa her ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

keşke reklamlarda söylendiği gibi olsa her ürün.

Bu ürünün reklamı yok ki, konuyu açan kullanıcı yorumlarindan bahsediyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lukoili kesinlikle önermiyorum. Aracıma sadece bp ve opetten mazot alıyorum. Mazotum bitmek üzereyken lukoil vardı yakınlarda bi 50 tl alayım eve döneyim dedim. Almaz olaydım. Aracın sesi 2 katına çıktı çekiş 0 . bu olaydan sonra tövbe ettim daha da almadım. Alanlara da önermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysml

Arkadaşlar;2004 model hyudaı accent 1.5 crdi DİZEL aracım var.Lukoil de Ecto Diesel var,ondan kullansam nasıl olur?motor sesi,motor temizliği,performans ve menzil açısından..çok iyi olduğuna dair yorumlar okudum.Bilgisi olan arkadaşlar ne dersiniz?

Lukoili nerdeyse 2 yıldır aracımda araçlarımda kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım kesinlikle tavsiye ederim litresini 4.04 den alıyorum Ankarada daha ne olsun .
  • Lukoili kadoil starpet moil soil gibi markalarla bir tutan arkadaşların bilgi yanlışlığı var.Dünyadaki en büyük 3.petrol dağıtım şirketidir.kalite açısından opet shell total bp po dan bir farkı yoktur.ben uzun zaman kullandım sattığım arabamda.1 yıl kadar aldım.gayet güzel gaz tepkileri vardı.tüketim düşüktü.şimdilerde istasyon bana uzak olduğu için shell kullanıyorum.ama satıcı ile alakalı problemler her firmada olabilir.aldığınız istasyonun sahibinin nasıl biri olduğu burada önem taşır.ücra bir yerde olmayan ve şehir içinde sürekli tercih edilen bir lukoil istasyonu bulursanız kullanın.hem %3 indirim yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 9 Ekim 2012; 17:37:49 >
  • pekala içine en kaliteli katkı maddesi koyan firma veya ürün hangisi acaba?(mesela lukoil ecto dizel,shell v power,shell fuelsave,opet ultaforce....vb...)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Aytemiz Gaz (LPG)
    14 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysml

pekala içine en kaliteli katkı maddesi koyan firma veya ürün hangisi acaba?(mesela lukoil ecto dizel,shell v power,shell fuelsave,opet ultaforce....vb...)

Shell V-Power, performans, katkı anlamında; yani yakıt kalitesi anlamında en iyisidir denilebilir ve bunu da çoğu kimse onaylar.
  • Son 5-6 depoyu lukoil ecto dizel doldurdum.Dusuk devirlerde cekisi iyi,cok fazla motorda ses yok.Son depoyu v-power dizel aldim simdilik lukoile gore dusuk devirde biraz hantal ve fazla sesli fakat kesin birsey diyemem daha 1 depo bile bitmedi.Menzil olarak ort.tuketimim v-powerda daha dusuk simdilik.2-3 depo sonra kesin kararimi vericem artik.Lukoilin bir artisida 4.04 gibi bir fiyati var.Aracim i30 dizel
  • Arkadaşlar pekala menzili en uzun,motor sesi en az,performans çok önemli değil,motor temizliğini iyi yapan,hangi yakıtı önerirsiniz??Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysml -- 10 Ekim 2012; 21:50:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.