Bilmiyorum bana sıcak geldi arkadaşlar. Paket içeriği 500 gr Antep fıstığı , 500 gr tuzlu kavrulmuş badem , 500 gr tuzlu kavrulmuş Kaju , 500 gr Giresun fındık , 500 gr Çağlayan Cerit ceviz , 500 gr soslu mısır , 500 gr kabuklu tuzlu yer fıstığı , 500 gr Extra boy tuzlu kavrulmuş yer fıstığı , 500 gr tuzlu kavrulmuş çekirdek , 500 gr Çıtır Leblebi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Kasım 2024; 4:29:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lüks kuruyemiş paketi 1450 tl kargo ücretsiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dükkanın hayırlı olsun kardeşim, gerçekten sıcak fırsatmış. 100 adet sipariş verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 10 Kasım 2024; 7:7:18 > -
site doğru düzgün kurulmamış bile, içerisindeki çoğu link çalışmıyor. İnsanları kandırma amaçlı açılmış olabilir. Dikkat.
-
Dükkanım yok kardeşim tokatlıyım adamlar o kafanla bunları düşünme sen boşver. İşine gelmediyse başka konulara bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Kasım 2024; 10:15:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lüks anlayışlarmımız çok farklı
"500 gr tuzlu kavrulmuş çekirdek ,
500 gr Çıtır Leblebi"
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Osmaniye li olarak araya gireyim böle bı mağaza var Osmaniye de büyük bi fıstıkci
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alan varmı 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ucuz olması tabi bir etken ama tazelikte önemli. -
çerezler avrupadan iade oluyor bu sene çok fıstık yeriz :)
-
bu sene mümkünse çerez yemeyin çoğu ihracat iadesi. zararlı madde çok yoğun.
-
Aflaktamlı antep fıstıklarını dubai çikolatası ayağına geçiriyorlar millete şuan
-
Aflaktam ne demek hocam? Google bile bu kelime için sonuç vermedi.
-
Aflatoksin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

lüks anlayışlarmımız çok farklı
"500 gr tuzlu kavrulmuş çekirdek , 500 gr Çıtır Leblebi" ? |
Dükkanın hayırlı olsun kardeşim, gerçekten sıcak fırsatmış. 100 adet sipariş verdim. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X