< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 20 Ekim 2023; 11:16:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LUNA BY VİVENSE HYBRİD BAMBU TEK KİŞİLİK YATAK, 90X200 1500TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Alınabilir mi sizce ?
-
Denemeden sakın almayın. Hayatınızın üçte birinin geçtiği bir yatak için ucuza kaçmayın derim.
975TL'ye 90x190 yine bambu süngerli yatak var. Koltuk minderleri daha pahalı misal bundan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 20 Ekim 2023; 13:12:42 > -
Evi eşyalarıyla birlikte kiralamıştım, yatak dandik mi dandık, yayları batıyordu.
Ben de 2.500 TL' ye bunu aldım, huzur...
koctas.com.tr
Lungo Modüler Daybed - Keten Açık Kahvehttps://www.koctas.com.tr/pafu-lungo-moduler-daybed--keten-acik-kahve/p/1000609042?shop=2299 -
Valla ben Yataş'ın Cool & Wool serisini aldım. Yemin ediyorum kaç para verdim şu an umrumda bile değil. Tertemiz uyuyup, dinlenik kalkmanın parasal bir karşılığı yok o mertebelerde benim için.
-
Tukenmiş ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar aynı fiyattan stoklarda
-
Teşekkür ederim,
Kalacak yerim olmadığı halde sipariş geçtim...
-
2.5 yaşında kızıma alacağım uygun olur mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aldım teşekkürler
-
stok bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonuncusu bana nasipmiş :)
-
@nitroslive ve @Cem_Alim Siparişinizin durumu ile ilgili bir gelişme var mı? Benimki hala hazırlanıyor kısmında ve planlanan teslim tarihi geçmiş vaziyette.
-
aynı şekilde benim de.
-
Vivense çalışanıyim sipariş numaranızı özelden yazın yarın baktirayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reis selam, memnun musun hala? bende çalısma odam icin hem koltuk hem yatacağım bir sey bakıyorum? cekyat mı sence bu mu?
-
1 ay oldu siparişi teslim edilen var mı?
-
Bugün iptal ettim.
-
Keşke iptal etmeseydiniz muadil ürün verilecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X